Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvezno cepljenje, prosim

Obvezno cepljenje, prosim

logika pri teh histeriji obstaja. Čeprav ne taka na katero misli večina. Na svet gledamo preko svojih oči, in poštena večina verjame, da tudi vsi ostali delajo korektno in skrbijo za svoje družine, področje kot najbolje morejo, To pa nikakor ni res na žalost. Parazitski umi se ne sramujejo nobenega zločina, na ljudi pa celo gledajo kot na živali, ki jih je treba izkoristit za svoje potrebe.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2979, 24.12.2021 ob 22:43

logika pri teh histeriji obstaja. Čeprav ne taka na katero misli večina. Na svet gledamo preko svojih oči, in poštena večina verjame, da tudi vsi ostali delajo korektno in skrbijo za svoje družine, področje kot najbolje morejo, To pa nikakor ni res na žalost. Parazitski umi se ne sramujejo nobenega zločina, na ljudi pa celo gledajo kot na živali, ki jih je treba izkoristit za svoje potrebe.

Postali smo živina

komot uvedejo, 24.12.2021 ob 16:05

Komot.

Potem ne bomo vec ziveli v Sloveniji.

“Komot.

Potem ne bomo vec ziveli v Sloveniji.”

Kdo te bo pa vzel?

Itak, so zamudili vlak. Avstrija, ki je napovedala obvezno cepljenje že cel mesec nazaj je dala datum 1 februar. Torej če bi naši butlni hoteli to narediti bi tudi morali tri mesece prej napovedat. Torej se to ne bi moglo zgoditi prej kot 1 marca. Aprila pa so že parlamentarne volitve na katerih bo sds povsem zbledel v ozadje.

Cepljeni so tolk uzaljeni in jezni, ker so se cepili brezveze in ne deluje, poleg tega bodo imeli pocasi iste omejitve kot cepljeni…da so se pripravljeni magari cepit na 3 mesece, samo da dokazejo svoj prav..

Ythgv, 25.12.2021 ob 00:40

Cepljeni so tolk uzaljeni in jezni, ker so se cepili brezveze in ne deluje, poleg tega bodo imeli pocasi iste omejitve kot cepljeni…da so se pripravljeni magari cepit na 3 mesece, samo da dokazejo svoj prav..

res je

Cepljenje bo postalo pogoj za opravljanje dela, za upravičenost do zdravstvenih storitev, družbenega življenja itd. Potem boste anticepilci pač zdeli doma in na youtube drkali na filmčke o teorijah zarot. Aja, pa tudi socialke bodo samo za cepljene..

Ja, dajmo se precepit. To da so intenzivne tako polne še zdaleč ni normalno.

Qiqqe, 24.12.2021 ob 16:20

To bi bila edina pametna poteza.  Obvezno cepljenje. Anticepilci, Nimate se kaj usajat, ocitno vam je prelepo v koroni, da trmarite in se upirate cepljenju. To ni svoboda, to je norost.

oh res, zmešana. enkrat cepljena. dvajŕkrqt cepljeni Carlos, hello

Jaz sem takoj ZA obvezno cepljenje, sem prepricana, da bo  v roku pol leta do tega prislo.

Marksella, 24.12.2021 ob 16:04

Slovensko zdravnisko drustvo koncno poziva DZ, k uvedbi obveznega  cepljenja v letu 2022..   Upam, da bo to sprejeto cimprej. Srecno !

Obvezno je kakanje, lulanje in papanje.

Te strupe si ubrizgavaj koliko češ, ostale pa pusti pri miru.

https://www.zurnal24.si/slovenija/na-mizi-predlog-za-obvezno-cepljenje-378762

Ko ojačevalnik deluje samo deset tednov.

Leto ima 52 tednov in v Afriki je še dovolj mutantov, ker ne zdravijo HIV.

https://www.24ur.com/novice/korona/zascita-po-pozivitvenem-odmerku-hitro-upade-bodo-drzave-sledile-izraelu.html

(( https://www.facebook.com/ZdravaDruzba/videos/451992693030595 ))

Stella702, 25.12.2021 ob 17:43

Jaz sem takoj ZA obvezno cepljenje, sem prepricana, da bo  v roku pol leta do tega prislo.

Zelo težko, ker boste kmalu ugotovili, da je virus pametnejši od vas. Nikoli ne bo konca, ker ošpice in črne koze je mogoče dobiti zgolj enkrat. Prehlad in gripo po vsak mesec. Zato bo obvezno cepljenje s to črno statistiko (uradni podatki so črni) vsak mesec – za vas.

https://www.24ur.com/novice/korona/zascita-po-pozivitvenem-odmerku-hitro-upade-bodo-drzave-sledile-izraelu.html

https://m.bild.de/politik/inland/politik-inland/corona-jahr-2022-hendrik-streeck-habe-eine-gute-und-eine-schlechte-nachricht-78626994.bildMobile.html

SE STRINJAM!

Končno. Že prej bi to lahko naredili.

?

JAZ SEM TUDI ZA OBVEZNO CEPLJENJE!

Ponudba posojila brez notarskih stroškov.

Pozdravljeni.

Ne glede na to, ali potrebujete posojilo za prenehanje brezposelnosti ali za ustanovitev podjetja, nakupe, izboljšanje družinskih počitnic itd. ….., nam sporočite, da vam lahko pomagamo. Ponujamo posojila od 5.000 do 5.000.000 EUR z letno obrestno mero 3 % brez notarskih stroškov.

Če vas to zanima, nam pošljite naslednje podatke:

E-naslov: fortuneofinance@protonmail.com

Telefon: +34 642 05 19 51

Polno ime: :

Zahtevani znesek:

Opomba: notarskih stroškov vam ni treba plačati.

Ponudba posojila brez plačila notarskih stroškov.

Za vaše potrebe po posojilu ali financiranju projekta ali dejavnosti se obrnite na nas in dobili boste posojilo z letno obrestno mero 3 %.

E-naslov: fortuneofinance@protonmail.com

Telefonska številka wathsapp: +34 642 05 19 51

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close