Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvezno cepljenje

Obvezno cepljenje

Sam sem proti cepljenju, proti testiranju, proti nosenju mask in proti je…anju ljudi. Sem, da se clovek prekuzi. Ali sam prostovoljno pac odloci za cepivo.

Glede na to, da je ze obvezno cepljenje, edino to se niso dobesedno rekli, zakaj ne dajo obvezno cepljenje? Ali se bojijo prevzet odgovornost posledice po cepljenju? Enak primer, ce mene nekdo strada in mi rece, ce ne bos nastavil rit in, da ne bom dabil hrane, dokler jo ne nastavim. In si jo prisiljen nastavit. Ker si pritisnjen v kot.

In ce ze tako skrbijo za nase zdravje:                        1. Zakaj ljudem ne dajo dostojne place, da si lahko kupijo kvalitetno, zdravo hrano!!!  Kurjavo, dom!!! Upokojencem dostojno pokojnino!!!

2. Zakaj ne zmanjsajo delovni cas npr 6h ur na dan, saj ljudje so bolj ucinkoviti, zakaj dovolijo delat tudi  toliko nadur, kar skodujejo zdravju!!!

3. Zakaj ljudje delajo nocne tam kjer niso zivljensko pomembne!!!!

4. Zakaj, zaradi covida onemogocijo preglede drugih bolezni!!! Hujsih bolezni!!!

5. Zakaj bolne posiljaji delat in zdrave puscajo na socialni!!!! Mobing v sluzbi!!!

6. In ce ze silijo s cepljenjem, zakaj nekdo ne prevzame vso odgovornost za nastale posledice!!!!!!

7. Zakaj se vsa stroka ne ustavi psihicno maltretirat narod!!!!!

VSEH 7 TOCK SO HUJE OD COVIDA PA NE UKREPATE!!!! Kako je to mozno, ce vas tako skrbi za nase zdravje!

Moja sestra se je okuzila od cepljenje osebe. S tem, da cepljena oseba je imela mocnejse simptome, kot moja sestra. Toliko o cepljenju. In, ce bi bilo cepljenje toliko dobro za ta smrtnonosni virus, kot ga opisujete, bi bilo cepivo placljivo.

Ker so marksisti in izvajajo marksistične naloge

-delajo se glupe

-delajo se desničarje, da proti sebi animirajo hordo levičarjev.

Povej mi kak je bilo Janši ime preden si je nadel ime Janez ali Ivan in dam ti medaljo. Noben ne ve. Nihče ne ve od kod in kdaj je gospod prišel izvajat marksistične naloge, vemo samo da jih opravlja slabo, če že nekomu kot meni to kapne. Smo pa obtičali s temi ljudmi, ker bi folk verjel, da je Janša enorog, če bi to bilo na 24ur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close