Obvezni test IQ za premiere in ministre
Kaj pravite, ne bi bilo smiselno, po videnem in doživetem v zadnjem času, od kandidatov za predsednika vlade oz. ministra zahtevati potrdilo o višini IQ? Ker meni se poraja upravičen dvom, da ima nas pv in se vsaj 1 minister vsaj povprečen IQ, glede na to, da ne razume sodb. Glede na odziv na sodbo vrhovnega sodišča o tem, da obveznost nošenja mask nima pravne podlage, je namreč jasno, da mu razumevanje prebranega dela velike težave. On sploh ne razume v čem je problem. Ali se dela neumnega ali neumen dejansko je, pa presodite sami.
Nimaš vsega razčiščeno po glavi.
IQ pomeni inteligenco. Torej višji IQ, višja inteligenca. Višja inteligenca, bolj si sposoben manipulirat z drugimi, če to želiš. Višja inteligenca, bolj si sposoben krasti, goljufati, če to želiš.
Recimo jaz imam nadpovprečen IQ, ampak recimo med ljudmi se nikakor ne znadjem, nimam prijateljev, ne znam z ljudmi. Sem primerna za predsednika, vodilno funckijo v firmi, za šefa…? Hm, dvomim, ker kot vodilni moraš biti sposoben tudi z ljudmi ok shajati.
Aja, pa ko so že ravno maske: upam, da ti tvoj IQ pomaga toliko, da veš, da jih po Avstriji, Nemčiji, … nosijo kot zaščito pred virusom. Samo v Sloveniji pa mislite, da je to kaprica politikov.
nimaš vsega, 11.10.2021 ob 13:20
Nimaš vsega razčiščeno po glavi.
IQ pomeni inteligenco. Torej višji IQ, višja inteligenca. Višja inteligenca, bolj si sposoben manipulirat z drugimi, če to želiš. Višja inteligenca, bolj si sposoben krasti, goljufati, če to želiš.
Recimo jaz imam nadpovprečen IQ, ampak recimo med ljudmi se nikakor ne znadjem, nimam prijateljev, ne znam z ljudmi. Sem primerna za predsednika, vodilno funckijo v firmi, za šefa…? Hm, dvomim, ker kot vodilni moraš biti sposoben tudi z ljudmi ok shajati.
Aja, pa ko so že ravno maske: upam, da ti tvoj IQ pomaga toliko, da veš, da jih po Avstriji, Nemčiji, … nosijo kot zaščito pred virusom. Samo v Sloveniji pa mislite, da je to kaprica politikov.
No, očitno tudi ti ne razumeš bistva napisanega. Ne gre za maske kot takšne ampak za zakonito in ustavno pravno podlago zanje. Očitno previsoko ceniš svojo inteligenco, ali pa nisi prebrala sodbe?
Tudi ti, 11.10.2021 ob 13:27
No, očitno tudi ti ne razumeš bistva napisanega. Ne gre za maske kot takšne ampak za zakonito in ustavno pravno podlago zanje. Očitno previsoko ceniš svojo inteligenco, ali pa nisi prebrala sodbe?
Nobene sodbe nisem prebrala.
Mi je pa jasno zakaj se maske nosijo. In mi je tudi jasno, da razumni ljudje vedo zakaj se nosijo in da ne gre za kaprico nekih politkov.
Razumni ljudje tudi ločijo politiko od korone. Bebavci se pa borijo proti ukrepom, ker mislijo, da so ukrepi enako Janša.
Proti Janši oz. SDS in podobnim strankam se razumni ljudje borijo na volišču.
Aja, ne živim v Slo, tu nimamo Janše, ne Šarca, ne Jankoviča in podobne golazni, imamo pa vseeno maske.
EQ ne IQ, 11.10.2021 ob 13:27
Ce bi merili IQ, potem srbski Vucic zmaga, ker ta moron je genialno inteleginten. Je pa debil deugace v vseh pogledih, tako da sam IQ ni merilo.
Ce ze, bi morali meriti EQ, to bi pa mogoce dalo rezultate.
Res je.
Veliko prevarantov, goljufov, morilcev, … ima visok IQ in kot omenjaš: nizek EQ.
Je pa zelo pomemben kak IQ imajo recimo volivci. Ti izberejo politike. Ljudstvo izbere Janšo, Šarca, Jankoviča…
Levaki ste povsem zblazneli, ne veste kaj bi se še spomnili samo da ne bi bil spet IJJ, avtor predlaga merjenje IQ, jasno je da ima najvišjega Janez janša, ampak avtor je retardiran pa ne razume.
Prvo boste morali poraviti ustavo katera pravi da je lahko vsak voljen in vsak ima pravico voliti, osebno bi popravil tako da se volilna pravica dodeli šele s 30-tim letom, ker prej je otročad po večini povsem nerazgledana in nedorasla temu opravilu.
Aja da ne pozabim , babam v rodni dobi bi prepovedal volitve ker zaradi menstrualnih ciklov niso razsodne , v menopavzi pa itak povsem izgubijo razsodnost.
sem popolnoma prepričana, 11.10.2021 ob 13:45
JJ ima zelo visok IQ, tudi točno ve, kaj dela in zakaj nekaj naredi točno tako, kot si je zamislil.
Brez tega ne bi bil tako visoko že 30 let.
Ni neumen, še zdaleč ne.
Pa nisem in ne bom nikoli njegova volilka, ker se ne strinjam s tem, kar počne in je počel.
Za vse te manipulacije, razno razne spletke in vse ostalo, kar pocne ze vec kot 30 let, mora biti inteligentna oseba.
A zal ni Clovek.
nimaš vsega, 11.10.2021 ob 13:37
Nobene sodbe nisem prebrala.
Mi je pa jasno zakaj se maske nosijo. In mi je tudi jasno, da razumni ljudje vedo zakaj se nosijo in da ne gre za kaprico nekih politkov.
Razumni ljudje tudi ločijo politiko od korone. Bebavci se pa borijo proti ukrepom, ker mislijo, da so ukrepi enako Janša.
Proti Janši oz. SDS in podobnim strankam se razumni ljudje borijo na volišču.
Aja, ne živim v Slo, tu nimamo Janše, ne Šarca, ne Jankoviča in podobne golazni, imamo pa vseeno maske.
A potem debilno že od rojstva nosiš nagobčnik ?
Robi917, 11.10.2021 ob 13:55
A potem debilno že od rojstva nosiš nagobčnik ?
Robi, a ti, ko žališ ljudi po monu, doživljaš orgazme? Daj poskusi še kakšno drugačno žaljivko, bo boljši orgazem. Žaljivk je tako ogromno, ti se pa enih in istih držiš. Poskusi kaj novega, bo večji užitek zate. Saj pa si delal kot carink na Kolpi, si se pa ja kaj več žaljivk naučil?
Hvala Bogu da ga imamo, veliko manj priljubljen bi bil ko ga ne bi strpali v zapor pred volitvami, takrat sem rekel DOST JE ! in se včlanil v stranko, bolj kot boste sekali po njem slabše bo za vas, več nas bo imel za sabo,predvsem pa si ne želite kakšnega napada nanj, kot smo že lahko brali , ker to bi bilo za našo levico uničujoče , prvo bi to pomenilo napad na EU, ker ji pač predseduje, kot drugo na PM suverene države, to bi bilo teroristično dejanje in napadalčeva stranka bi bila v trenutku prepovedana.
Vprašast se je po razumu volilcev, ti postavijo politike na oblast. Janša je pa izjemno priljubljen politik že res več kot 30 let. Vedno znova izvoljen, pogosto celo zmaga na volitvah. Cmerar se je potopil, Šarec se bo tudi, Bratuškova tudi… Janša bo spet na volitvah med najboljšimi. SDS bo spet prva ali druga.
Robi917, 11.10.2021 ob 14:17
Za debile:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=968616390355130&set=gm.1488604494847711
Za debila:
Maske se nosi zato, da ne popljuvaš stvari ko govoriš, kašljaš, kihaš,…Ker če boš recimo popluval izdelek v trgovini, lahko virus ostane na njem tudi do treh dni. Odvisno od materiala. Ne zato, ker bi ustavljale virus sam po sebi. Očitno ima gospa kar prav, IQ v rangu okoli 50.
Očitno še marsikomu med vami niso jasni pojmi pravna država, ustavnost, zakonitost, upravičen oz. neupravičen poseg v človekove pravice itd. Tukaj sploh ne gre za uvajanje ukrepov, ki so, kot je jasno vsakomur s ščepcem soli v glavi, v trenutni situaciji nujni. Ampak gre za na zakonu in ustavi utemeljene uvajanju ukrepov. In v tem se ločijo razvite, demokratične zahodno in severno evropske države od Slovenije, Madžarske, Poljske, Češke,… Kdor je mnenja, da si lahko PV privošči prav vse in da sredstva opravičujejo cilj ne glede na ceno, je enkratno volilno telo za populiste, ki skušajo nekatere države vzhodne Evrope in Slovenijo popeljati nazaj v kameno dobo. Tisti pa, ki ne želimo razmer, kot so vladale v nacistični Nemčiji, in ki vladajo dandanes na Madžarskem in Poljskem, torej v novodobnih diktaturah, nas takšen način vladanja, kot se ga poslužuje nas PV, resno skrbi.
Janez928, 11.10.2021 ob 13:40
Sej ni cudno zakaj vede gleda tam za mokrimi protestnicami….
https://pbs.twimg.com/media/FBBXoqqVIAY6Mym?format=jpg&name=large
Pa, modrc od tele protestantke je bolj primeren za vladanje, kot pa jajo.
PV, 11.10.2021 ob 13:10
Kaj pravite, ne bi bilo smiselno, po videnem in doživetem v zadnjem času, od kandidatov za predsednika vlade oz. ministra zahtevati potrdilo o višini IQ? Ker meni se poraja upravičen dvom, da ima nas pv in se vsaj 1 minister vsaj povprečen IQ, glede na to, da ne razume sodb. Glede na odziv na sodbo vrhovnega sodišča o tem, da obveznost nošenja mask nima pravne podlage, je namreč jasno, da mu razumevanje prebranega dela velike težave. On sploh ne razume v čem je problem. Ali se dela neumnega ali neumen dejansko je, pa presodite sami.
No, mislim, da Hojs, Šarec in še kakšen Kohl bi tukaj pogrnili. Zahtevati bi bilo treba IQ nad 130, ne nad 70. Janša ima, priznam, verjetno zelo visokega, pa ga sploh ne maram, ampak je še vseeno zblojen in brez občutka za ljudi.
vprašat se je, 11.10.2021 ob 14:02
Vprašast se je po razumu volilcev, ti postavijo politike na oblast. Janša je pa izjemno priljubljen politik že res več kot 30 let. Vedno znova izvoljen, pogosto celo zmaga na volitvah. Cmerar se je potopil, Šarec se bo tudi, Bratuškova tudi… Janša bo spet na volitvah med najboljšimi. SDS bo spet prva ali druga.
Seveda, kako pa naj levica zmaga, če pa imajo med sabo toliko konfliktov? Zato ker se leve stranke niso mogle med sabo zmenit in se uskladit, so pred letom in pol Janši šenkale premjejski stolček.
Forum je zaprt za komentiranje.