obvezna opravila
tuš, zajtrk (vzame mi kar bliz pol ure), oblačenje….krema, maskara, lip lipglos….in to je to….vstajam ob 5.40, v službo grem ob sedmih….ampak ko pridem v službo sem že normalne-dobre volje in ne še vsa zaspana in zmečkana kot nekateri, ki jih moraš do desetih pustiti čisto pri miru in jim iz oči še gledajo zaspanci…..
WC, umit roke in zaspančke iz oči, priprava zajtrka (5 min), telovadba (max 10 min) – ob posebej pridnih dnevih pa jutranji tek (max 30 min), tuširanje in motanje po kopalnici (15 min), pojest zajtrk, pomit posodo (ne vedno), umit zobe in obraz, krema, make-up, oblačenje, gremo.
Vstajam med pol šesto in šesto, v službo pa grem tam nekje ob pol osmih.
Vstajanje: 6.00
Ko nisem doma: grem na wc, se najem, umijem zobe, se oblecem, obujem in grem na fax. Kako licenje se neki! To je iguba casa in denarja:)
Poraba: 30 min
Ko sem doma: grem na wc, se oblecem in grem v stalo!
Poraba: 5min
Radio se mi prižge ob 6.00, ker rabim 15 minut za prebujanje. Ko vstanem, se pretipam do WC, pol pa temeljito ščetkanje zob, čiščenje obraza, umivanje, krema na obraz in telo, se oblečem, počoham hišnega ljubljenčka, spijem vodo z limoninim sokom, si pripravim zajtrk (ponavadi sadje in kak napitek, vendar ne kava), nato sledi make up, parfumček, frizurca, šminka, lupčka dragemu, hop v čeveljce in v avto …
Če pa sem doma, pa rada zjutraj poležim, berem v postli, se crkljaaammmm, pol pa kavica.
Forum je zaprt za komentiranje.