Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Odgovor na objavo uporabnika
A ti to resno, 23.09.2025 ob 21:53

Škoda! A ne bi raje trajno blokirali osebkov, ki na tem forumu smetijo, žalijo in širijo sovražni govor? Zakaj moramo biti zaradi nekaj egoističnih psihopatov vsi kaznovani? Sem prebrala obrazložitev moderatorjev. Strožja zakonodaja bla bla bla. Povejte po resnici, da so od zgoraj pritisnili na vas, da je pa to, kar se  zadnje čase dogaja na SČ prešlo vse meje. Vi pa rep med noge.

Koga naj blokirajo? Kaj mislite, da bodo sami sebe blokirali. 🙂

Ip naslovi so dinamični in ne pomaga blokiranje, ker bo v naslednjem momentu ip drugačen.

Mene zanima, kako pogosto perete brisače, menjate posteljnino, pečete tiramisu in pa nudim pomoč pri zlaganju jader mladi, vitki.

Sicer pa srečno vsem. Prav nikoli se nisem registrirala, sem pa nekaj let občasno spremljala, uporabljala sem različna imena za različne teme (izmišljen primer: zakaj bi o nekih vaginalnih težavah ali pravnih situacijah pisala vse pod istim in da me še kdo izsledi po možnosti?), mislim in upam pa, da nikoli nisem bila hudobna. Zagotovo pa kdaj bolj direktna, kot bi bila v živo, morda zajedljiva, zafrkantska (oprostite). Ta forum je bil nekaj posebnega, ogledalo raznih frustracij, stanja duha, pa tudi nešteto prijaznih besed tujci tujcem povsem brez razloga, pa ponavljajoče teme za nasmejat. Javite novo zbirno mesto, če bo obstajalo.

Spet jaz. Samo še to bi dodala: na tem forumu si lahko napisal tudi objave tipa “ali je bil zdajle potres”, “kaj se dogaja na tej in tej ulici”, “je kdo videl to in to na nebu tam in tam”, pa zadnje čase je en uporabnik stalno pisal o “nevihtičih”. 🙂 V glavnem sanja se mi ne, kje drugje bi se take stvari lahko pisale, torej ne nasveti, ampak aktualnosti, nikjer očitno, pa da bi bil določen doseg oz. verjetnost, da ti kdo odgovori v realnem času. Lp.

Jaz sem svoje res nekajkrat zapisal, recimo v dr. Erik Brecelj – kajenje je treba ukiniti. Zanimivo, da se nobena od teh tem ne more več pojaviti višje, vse, kar je pomembno, je nekje globoko v arhivih, na vrhu je samo tisto butasto:

Folk je nesrečen.

Se pravi, da posredno tudi vi priznavate, da je ukinitev SČ zaradi cenzure. Se mi je zdelo. Tudi tema, ki sem jo odprl o vzrokih ukinitve SČ- je seveda izginila.

No, vsaj kažete svoje prave barve, a ne A. V. in kompanija, precej poceni ste nas vse prodali? Še žal vam bo.

Hja hehe, 23.09.2025 ob 22:08

Ip naslovi so dinamični in ne pomaga blokiranje, ker bo v naslednjem momentu ip drugačen.

Ni bilo samo enkrat, ko ste mi sledili in blokirali pisanje. Posta se  seveda  ni dalo napisati, še manj odposlati.  Predvsem se je to pogosto dogajalo  pri  re nick Robi, če se je samo omenilo Ruse. Bil je v luftu in te zmerjal z budalo fuknjeno, kadarkoli se je razkrivalo resnico.

Forum je bil to včasih,  brez inštalirancev, ki so forum uničevali tako dolgo, dokler  niso dosegli popolne  cenzure.

Grozota, 22.09.2025 ob 12:58

Kršena svoboda govora. To sigurno prihaja po direktivi golobnjaka.

Narod si je itak že ustvaril vtis kdo in kaj ta golobnjak je. Ukinitev tega foruma je potrditev, kdo Golob je in kam nas pelje. Ukinitev svobode govora pelje v suženjstvo. V smer Koreje. Golobovega absulutizma. To je komaj začetek. Začel bo ukinjati tudi podrasti Oz kaznovati avtorje le teh.

Človek ne sme več biti človek. Razmišljati, ustvarjati.

AMPAK SAMO SLEDITI!

Bruha se mi in panika me že daje. Vem pa, da absolutno ne bom več volil Goloba in niti Janše. Predvsem pa goloba.

Zelo res.

Za svobodomiselne, inteligentne ljudi prihajajo zelo težki časi.

Največji (psihološki) problem je, da so človekove pravice “napredovale” in se “večale”, krepko več kot zadnjih 100 let.

Eni bodo dobesedno znoreli (strelski pohodi, samomori), drugi bodo “le” anksiozni.

No, prepoved gibanja med kovidom je bila po nekih virih le inscenirana vaja, da vidijo, koliko se da ljudi stisniti, koliko so “posrani” in koliko ubogajo.

Seveda smo se Slovenci, tako kot pri vrhunskih športnikih, dobesedno izkazali, saj, kot vemo, NIHČE ni likvidiral kakšnega od vsaj 15 epidemiologov in ostalih človeško-zdravniških smeti…

Da ljudje z visoko izobrazbo (zdravniki, epidemiologi, ter tudi vsi, ki so kakorkoli pri koritu, ne vedo, da ne bodo s seboj odnesli nič, pa vseeno patološko grabijo in kopičijo do zadnjega diha (primer udbovski politik Janez Zemljarič, ter desettisoče slovenskih podjetnikov), je mogoče največji dokaz, kam gremo Slovenceljni – največji pezdetki (dr. Rugelj) v EU in širše…

zadnja postaja

Ma, ni samo golobnjak. Že dlje časa se izvajajo pritiski na vse portale, kjer je možno komentiranje.  Spomnimo se samo na čase COVID plandemije, ko se je povsod izvajala množična cenzura, pa ni bil Golob na položaju. Tudi pred tem so se na pritisk “gospodarjev” omejevale možnosti komentiranja. Recimo, SiOL je že davno zaprl komentarje, RTV ima pod večino objav cenzurirane komentarje; baje zaradi zagotavljanja višjega nivoja razprave, a potem pa vidiš, kako se tehtni in nič žaljivi komentarji ne objavijo, propagandni pamfleti, ki jih verjetno pišejo plačani FDV provokatorji, zaposleni na RTV, pa ostajajo. Zdaj je na vrsti še tale forum. Verjetno bodo kmalu ostale le še platforme tipa Rumble in Telegram, kamor pokvarjeni Zahod za zdaj še nima toliko vpliva.

Se spomnm, ko so šivilje ostale brez plač, malice, hodile v službo, kljub temu, da je bilo stanje nevzdržno, podjetja so črpala nekaj državne pomoči, ki se je kanaliziralo boh ve kam in kljub ogromnemu povpraševanju, so čez leto dajale šivilje  skozi isto zgodbo. In tako je povsod, kjer so stečaji, sledijo osebni stečaji odgovornih, zaposleni in upniki pa brez poplačil.

In kaj ima to veze s SČ. Gledam, koliko ogledov je  in komentarjev. Tudi mi sem prihajamo kot te šivilje. Odgovornim ni niti toliko do obiskovalcev, da se dostojno poslovijo in že dva tedna je forum v razsulu in v neredu. Kot tista podjetja tik pred propadom.

Tudi pri šivilja ni blo več nikogar na spregled, vsi vodilni so se poskrili.

Anonimno 3011, 24.09.2025 ob 06:52
    Preveč smo govorili slabo o našem musoliniju in njegovi kurtizani. Evo vam svobodo, pravi diktatorček je ta palček!

Pravi diktator in POGUBA za Slovenijo je ljubljanski palček.

Zasral nam je ne samo možnost, da postanemo mala Švica, ampak še mnogo več…

oh, 23.09.2025 ob 23:44

Spet jaz. Samo še to bi dodala: na tem forumu si lahko napisal tudi objave tipa “ali je bil zdajle potres”, “kaj se dogaja na tej in tej ulici”, “je kdo videl to in to na nebu tam in tam”, pa zadnje čase je en uporabnik stalno pisal o “nevihtičih”. 🙂 V glavnem sanja se mi ne, kje drugje bi se take stvari lahko pisale, torej ne nasveti, ampak aktualnosti, nikjer očitno, pa da bi bil določen doseg oz. verjetnost, da ti kdo odgovori v realnem času. Lp.

točno to, to je bilo tudi meni všeč..aktualne teme točno tisti trenutek, dogodek, incident itd..pa ali ste prebrali slišali danes tole itd..jaz sem tu ogromno izvedela, ki drugače nebi in sem bila na “tekočem”..

Še tukaj ena debata na to temo: https://forum.zurnal24.si/forum/tema/med-over-zapirajo-ker-se-bojijo-naroda-25797243/

heh.., jansisticna kletna SdS nora24tv golazen, ki seveda tudi v tej temi nori o severni Koreji, golobu, tini…

kletni troli, jebi ga, vsako tele svoje veselje..

No, sam bom pogrešal moje komentarje, ki so mi bili kot dnevnik, ko sem videl stare teme, sem takoj iskal moj komentar, mnenja drugih tipov me nikoli niso zanimala, ker edino kar velja za mene je moje mnenje, imam dost kilometrine v življenju v vseh pogledih, kar se življenja tiče in z ljudmi vseh vrst v delu in fajtanju v športu.. Teme, posebej o sexu v katerih sem pisal in mi je žal, če tega mojega pisanja več ne bom videl, ker bo šlo z leti v pozabo, če sč ne bo več viden, ki sem ga/jih opisoval v zlatih jebaskih letih..  Bral sem pa tukaj večina ženske, tam sem not padel.., kot je rekel tamal v filmu..

Ne joči Peter… Švabu

Toliko pritoževanja uporabnikov nad pomanjkanjem svobode. Zanimivo, da pa nikogar ne moti, da je SČ postal poligon za izživljanje oziroma propagandno trobilo točno določene politične stranke. Že sam forum je  deloval kot prevlada enoumja oz. diktature. Neprebavljivo.

No, enega zgoraj v komentarjih še moti.

ful mal prometa. se vid, da je bil forum umetno vzdrževan s štepanjem bizarnih provokacij par folka. 4chan za slovensko namišljeno multinično svojat.

hah.

Popay, 24.09.2025 ob 09:17

heh.., jansisticna kletna SdS nora24tv golazen, ki seveda tudi v tej temi nori o severni Koreji, golobu, tini…

kletni troli, jebi ga, vsako tele svoje veselje..

No, sam bom pogrešal moje komentarje, ki so mi bili kot dnevnik, ko sem videl stare teme, sem takoj iskal moj komentar, mnenja drugih tipov me nikoli niso zanimala, ker edino kar velja za mene je moje mnenje, imam dost kilometrine v življenju v vseh pogledih, kar se življenja tiče in z ljudmi vseh vrst v delu in fajtanju v športu.. Teme, posebej o sexu v katerih sem pisal in mi je žal, če tega mojega pisanja več ne bom videl, ker bo šlo z leti v pozabo, če sč ne bo več viden, ki sem ga/jih opisoval v zlatih jebaskih letih..  Bral sem pa tukaj večina ženske, tam sem not padel.., kot je rekel tamal v filmu..

Ne joči Peter… Švabu

Sorry, si nepomemben, v poznih letih zafrustriran lik,  bil vedno težje prebavljiv. Kritično mißljenje tokratno, ti naj bo popotnica za naprej.

ta forum je resnično v kurcu. Teme šale in vici sploh noče vreči na prvo stran. Zabetonirana je na 6. strani in se ne premakne.

@Kritično mišljenje

ojoj…, kako se jst sekiram zarad tega, komu sem tukej pomemben…, je pa ok. brat pač po uradnih obvestilih, žal zadnje vzdihljaje sč… Kot sem napisal, v starih temah sem takoj preletel komentarje in iskal svoj komentar, pisal sem in pišem za svojo duše…, tvoj me ni zanimal recimo, v tistih komentarjih sem se poskušal točno spomniti, kje sem bil v tistem trenutku ko sem napisal komentar, dan, mesec, leto, uro in kakšno situacijo sem opisoval iz mojega življenja…

za moje pojme…, si napisal/a čist ok. komentar o nekomu, ki ga samo bereš.., vseeno, zna bit fora v tem, da smo očitno vsi za frustrirani ki uletavamo sem, saj meni tudi ti izgledaš malo čudno ampak jebi ga, kaj moremo 100 ljudi 100 čudi…

globalistični upravljalci tega planeta, beri fašistični nacisti, ki odločajo kdo bo v kateri državi na oblasti (sicer ima velike težave kot Madžarska, Slovaška, Srbija, Iran, tudi Venezuela, Burkina Faso…) tudi za naslednje volitve pri nas že danes vpliva na javno mnenje zato ne dovolijo takšnih forumov, kjer lahko vsak demokratično izraža svoje mnenje. Ne glede na to kaj pišete, je tale forum dokaj pristen in marsikaj dopušča, ne glede na reklame, ki pa so povsod- od nečesa mora živeti. Ravno zato so to opazili ti mafijaši in kupili za male denarje ta forum in ga zaprli. Še dobro, da nas je Verovškova o tem obvestili (hvala) da se lahko lepo poslovimo. Prijazno vas opominjam, da se pripravite na precej hujše zadeve ki nas čakajo. Sedaj so se spravili na uboge prašiče – Hrvaška, brez dokazov da je virus kriv za prašičjo kugo, pobijajo na tisoče prašičev, vse z namenom, da bo hrane manj, da bo hrana draga da se bodo predvsem revni ljudje ki jih je vedno več izgubljali voljo do življenja, pobijajo perutnino, kao ptičja gripa- vse brez dokazov, dražijo vso hrano- življenje na sploh, strašijo z vojnami, rožljajo z orožjem, zahtevajo od držav 5% davek za orožje, ljudje se vedno bolj zavedajo kaj počne ta banda v ozadju zato ta banda želi preprečiti informacije med nami. Spomnite se covid norije, ko so ti ukinili facebook samo če si omenil kaj proti, imeli so na tisoče novih zaposlenih ki so noč in dan bedeli nad informacijami, zaprli so na tisoče profilov, da ne omenjam drugih aplikacij.  Dragi vsi, tudi tisti nesramni in jezni na vse okrog sebe ne zaupajte kar tako stroki, DANES STROKA NI VEČ TO KAR JE BILA NEKOČ, to so plačanci z dvojnimi dr. ki nam lažejo preko javnih glavnih medijev, katerih lastniki so mafijske združbe ki so v ozadju vsega

lepo bodite in morda se kje srečamo. Če najdete kakšen drug forum obvestite tukaj dokler je še čas

Zanimive izjave o tem forumu:

– tezko berljiv
– greznica
– kletni troli
– neprebavljivi komentarji …

Ja, pizda, pa ravno VI ste VSAK JEBEN DAN viseli na tem forumu, kateremu zdaj ploskate, da se ukine.

Hinavci cerkveni. Lepe se delat, ane, v bistvu ste pa dnevno viseli tu, da ste hranili svojo hudicevo duso.

NATUROPAT1, 24.09.2025 ob 11:43

globalistični upravljalci tega planeta, beri fašistični nacisti, ki odločajo kdo bo v kateri državi na oblasti (sicer ima velike težave kot Madžarska, Slovaška, Srbija, Iran, tudi Venezuela, Burkina Faso…) tudi za naslednje volitve pri nas že danes vpliva na javno mnenje zato ne dovolijo takšnih forumov, kjer lahko vsak demokratično izraža svoje mnenje. Ne glede na to kaj pišete, je tale forum dokaj pristen in marsikaj dopušča, ne glede na reklame, ki pa so povsod- od nečesa mora živeti. Ravno zato so to opazili ti mafijaši in kupili za male denarje ta forum in ga zaprli. Še dobro, da nas je Verovškova o tem obvestili (hvala) da se lahko lepo poslovimo. Prijazno vas opominjam, da se pripravite na precej hujše zadeve ki nas čakajo. Sedaj so se spravili na uboge prašiče – Hrvaška, brez dokazov da je virus kriv za prašičjo kugo, pobijajo na tisoče prašičev, vse z namenom, da bo hrane manj, da bo hrana draga da se bodo predvsem revni ljudje ki jih je vedno več izgubljali voljo do življenja, pobijajo perutnino, kao ptičja gripa- vse brez dokazov, dražijo vso hrano- življenje na sploh, strašijo z vojnami, rožljajo z orožjem, zahtevajo od držav 5% davek za orožje, ljudje se vedno bolj zavedajo kaj počne ta banda v ozadju zato ta banda želi preprečiti informacije med nami. Spomnite se covid norije, ko so ti ukinili facebook samo če si omenil kaj proti, imeli so na tisoče novih zaposlenih ki so noč in dan bedeli nad informacijami, zaprli so na tisoče profilov, da ne omenjam drugih aplikacij.  Dragi vsi, tudi tisti nesramni in jezni na vse okrog sebe ne zaupajte kar tako stroki, DANES STROKA NI VEČ TO KAR JE BILA NEKOČ, to so plačanci z dvojnimi dr. ki nam lažejo preko javnih glavnih medijev, katerih lastniki so mafijske združbe ki so v ozadju vsega

lepo bodite in morda se kje srečamo. Če najdete kakšen drug forum obvestite tukaj dokler je še čas

Podpis.

Groza kje bom zdaj dobil žensko za sex

Za to so klepetalnice. Pravilno da ukinjajo Starševski čvek, kjer vsaka neumnost, ki jo kdo napise, ostane gor za vedno.Poleg tega moderatorji nikoli niso nič brisali ali moderirali, tu ne mislim političnih tem. To je skregano z vsemi pravili v družbi. Res je sicer cenzura tudi na časopisnih forumih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close