Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Ogledov je bilo pa veliko

Očitno ni vse v denarju.  V ozadju je nekaj drugega.

A boste zadnji dan lovili zadnjo minuto, da boste še ulovili kakšen oddani komentar? In se zapisali, kdo je dal zadnji pečat v komentiranju. ☺️☺️☺️

Nisem bila pogosta uporabnica. Vendar mi je bilo v veliko pomoc, ko sem iskala informacije, ki bi ki lahko pomagale. Izkusnje ostalih ljudi in njihova vprasanja ter ostali odgovori so mi bili v pomoc pri studiju, iskanju sluzbe, razni recepti in nasveti v nosecnosti.

Pred cca 25. leti je bilo tole prijetno mesto, zdaj je greznica in zadnji cas je,  da ukinete.

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek
KONC JE 🙂 BOGU HVALA, AMEN!

“IMELI NE BOSTE NIČ IN BOSTE SREČNI.” 😉

ZDAJ je SVOBODA končno! GIBANJE SVOBODA … Volite DOHTARJA spet 😛

Uničiti in razprodati Slovenijo. RAZDELITI = DELI IN VLADAJ narod in vse bo super!

Zdej pa vsi na BMW forum

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1822, 23.09.2025 ob 17:39

Uničiti in razprodati Slovenijo. RAZDELITI = DELI IN VLADAJ narod in vse bo super!

Ooo…

To pa je vizija Taubija!

Ja bravo.

Kaj ti ni jasno OPICA še :

NIMAŠ VEČ SVOBODE GOVORA, NI JE, ker zdaj je na oblasti GIBANJE SVOBODA !!!

Evropska direktiva, srčki dragi, zahvalite se Janši in njegovi Ursuli.

JANŠAJEKRIV, JANŠAAA – VAŽNO, DAJEJANŠA ZMERAJ KRIV ZA VSE debili komunistični.

Najbrž bi bilo najboljše izbrisati vse obstoječe podatke starševskega čveka, saj bi se tako našel nov prostor za vprašanja uporabnikov, ki jih bodo tudi sedaj lahko našli na tem forumu, pa bo tam nekje drugje možno komentiranje ali sodelovanje v razpravi.

Sicer pa je bilo meni že nekaj časa jasno, da se forumu izteka življenjski cikel …

Dolga roka Robija Goloba in najbolj mračnih struktur svobodnjaške stranke, najprej so si podredili policijo, potem medije, zdaj grejo pa nad internet, ker aplavzi za Kloakočarko in prvo droljo niso bili dovolj glasni.

In potem folk Janšo kurca, ker so moral par fanatičnih vernikov Levice ohladit z vodo, dobesedno samo mal so jih pošprical in je imel Jenulj alergično reakcijo.

Tu sem že cca 23 let. Torej iz  Primoževih časov . Mnogo koristnega sem izvedela, se naučila tistega kar nisem znala. Spoznala in obdržala sem drago prijateljico. S Primožem in drugimi skupaj kuhala…

A vsega lepega je enkrat konec. No, zadnje čase tega ni bilo več veliko.

Vsem še en lep pozdrav, še posebej ” ta starim ” forumašem.

TISTI, KI PA JOČETE ZARADI “CELOZASLONSKIH REKLAM” …

In zakaj pa mi nimamo na zaslonu niti ene (1) reklame, kako to ? BROWSER

Na forumu vse mrgoli od reklam 🙁

ČE STE PAČ NESPOSONI SI ZAMENJATI, PAČ STE!

Odločno, 22.09.2025 ob 13:43

matias, 22.09.2025 ob 13:31

Evo, državna obveščevalna služba je zadala smrtni udarec borcem za resnico, postali so preveč nevarni! 😀 Obveščevalni službi je bilo končno vsega dovolj in se je odločila da utiša vrle resnicoljube in napredne revolucionarne sile, ki delujejo iz domačega fotelja, kjer je vsak dan dela prost dan. To gre za naše padle heroje, kot je Darmund – v vlogi trpečega mesijanskega Kristusa in strokovnjaka od A-Ž brez šol nas je poskušal naučiti čarovniških trikov anarhizma, kako brez zaposlitve in sužnjev uživati v zasluženi lenobi brezdelja, potem Robi – borec proti državnemu fašizmu, Navajo – zadnji branilni steber pred vaginami dentatami, Zdravilec in Mamićku – skoraj zdravnik, čeprav po pameti enak zdravnikom, samo še medicinski faks mu je manjkal. 😀

Zaradi njihove “intelektualne” pronicljivosti, ki so edini bili zmožni pogledati izza kulis, kako se je mafijska država z vsemi svojimi institucijami in organi skrivoma zarotila proti nam, da se lahko brezsramno izkoriščevalsko izživlja nad nami, običajnimi državljani, ki smo slepi kot kure in jih še podpiramo, ko naivno nasedamo in se izpostavljamo zastrupljanju farmacevtskim plačancem zdravnikom. Ker glasu resnice ne morejo drugače zaustaviti, utišati, preprečiti razširjati pravih informacij nam neukim ovcam in normijem, je edini način, da jih utišajo, tako da zaprejo ta forum in jim s severnokorejskimi vzvodi elektronske politične eliminacije onemogočijo delovanje. 😀

Še veš ne. A imajo razlog, da zapirajo kanale možnega obveščanja. Žal. Pripravlja se ne najlepsa jesen. Ne se dat. Vse mine. Zdrzite in ne izgubite Dobrega v sebi. Kljub preiskušnjam. Naj zlo nikoli ne zmaga. Nikoli. SVETITE✨️?!

Neki kradu  kao ludi,

neki piju kao ludi,

neki žderu kao ludi

neku  rade kao ludi

a ovi su najludži.

Bilo je zanimiv lik ta vaš trnovit  Darko,  imel je

najboljše info

najbolj  berljivo in svetlo  tekstopisje  za razmisliti vsaj nekaj za tiste, ki mislijo,  da je vse kaj imaš ali nimaš izključno  sistemsko pogojeno.  Ko izgineš to veš, le da nimaš dovoljenja, ne vstopnice za naprej, ker si  PRENEUMEN. In vse je enkrat zadnjič. Tudi ta svet.  Darko ima ohranjen spomin……kot mu je bilo že  nakazano. !!!!

Ocitno sem se bolj pozno pridružil na temu forumu. Jaz se nisem absolutno nic naučil tukaj gor. Sem se pa dostikrat razburjal brez veze in pa tudi dosti krat nasmejal. Sem pa včasih tudi kakšen pameten nasvet napisal. Veliko je pa bilo priznam napisanega sranja iz moje strani. Najbolj na kurac so mi sle tiste slike kosmatih jajc in golih moških riti. Takrat se mi je pa želodec obračal. Lahko da bo vodstvo resetiralo sc. Kdo bi vedel.

Grof, 23.09.2025 ob 19:51

Ocitno sem se bolj pozno pridružil na temu forumu. Jaz se nisem absolutno nic naučil tukaj gor. Sem se pa dostikrat razburjal brez veze in pa tudi dosti krat nasmejal. Sem pa včasih tudi kakšen pameten nasvet napisal. Veliko je pa bilo priznam napisanega sranja iz moje strani. Najbolj na kurac so mi sle tiste slike kosmatih jajc in golih moških riti. Takrat se mi je pa želodec obračal. Lahko da bo vodstvo resetiralo sc. Kdo bi vedel.

Srali so namenoma, da so forum  lahko skenclali  – kako bi ga sicer? Vse je že napisano, da ima glavno  besedo pri tem holob + globoka država. AMEN!!!!!!!!

Sicer pa, a Mon sedaj misli, da bodo šli ljudje komentirati forume iz linka, kjer so vse teme več ali manj iz naftalina? No, ampak moderjedrje pa majo. Kjer le še zaprašene forume moderirajo. ??☺️☺️☺️

Anonimno 2148, 23.09.2025 ob 21:09

Reala, 23.09.2025 ob 20:37

Anonimno 7186, 23.09.2025 ob 20:16

Reala, 23.09.2025 ob 19:49

Neki kradu  kao ludi,

neki piju kao ludi,

neki žderu kao ludi

neku  rade kao ludi

a ovi su najludži.

Bilo je zanimiv lik ta vaš trnovit  Darko,  imel je

najboljše info

najbolj  berljivo in svetlo  tekstopisje  za razmisliti vsaj nekaj za tiste, ki mislijo,  da je vse kaj imaš ali nimaš izključno  sistemsko pogojeno.  Ko izgineš to veš, le da nimaš dovoljenja, ne vstopnice za naprej, ker si  PRENEUMEN. In vse je enkrat zadnjič. Tudi ta svet.  Darko ima ohranjen spomin……kot mu je bilo že  nakazano. !!!!

Je tako đarkoman šizo. Tako zabit in zmešan si lahko le eden in edini.

IMG 20250923 201403

Kaj misliš, da je on  Dars?  Nima on nickname reala, napiši  si to na čelo.

Se nekaj dni in boš piskalo in ne pisalo, budala defektna. ?

Zaradi vas ja  – budal brez iq,   se ta forum zapira oz ga zapirate.

Končno bodo nekateri spet videli sončno svetlobo in zadihali svež zrak. Zadnja leta je postal sč zbirališče peščice neuravnovešenih osebkov, ki so 24/7 psihirali udeležence. Vsem, ki so bili tvorni in strpni v debatah želim vse dobro, tisti preostali peščici pa get a life ?

Škoda! A ne bi raje trajno blokirali osebkov, ki na tem forumu smetijo, žalijo in širijo sovražni govor? Zakaj moramo biti zaradi nekaj egoističnih psihopatov vsi kaznovani? Sem prebrala obrazložitev moderatorjev. Strožja zakonodaja bla bla bla. Povejte po resnici, da so od zgoraj pritisnili na vas, da je pa to, kar se  zadnje čase dogaja na SČ prešlo vse meje. Vi pa rep med noge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close