Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek
Rezi*, 22.09.2025 ob 15:12
Jah, no SČ je še ločena znamka. Bo pa spet M & Ž čvek ? Sicer navajanje neke EU direktive, ki sploh ni navedena, je pa itak bz, da so sploh kvazi opravičevanje opredelili.
Ne, tudi M&Ž čveka ne bo.
Ostali bodo samo zdravstveni forumi, ki so moderirani.
matias, 22.09.2025 ob 13:31
Evo, državna obveščevalna služba je zadala smrtni udarec borcem za resnico, postali so preveč nevarni! 😀 Obveščevalni službi je bilo končno vsega dovolj in se je odločila da utiša vrle resnicoljube in napredne revolucionarne sile, ki delujejo iz domačega fotelja, kjer je vsak dan dela prost dan. To gre za naše padle heroje, kot je Darmund – v vlogi trpečega mesijanskega Kristusa in strokovnjaka od A-Ž brez šol nas je poskušal naučiti čarovniških trikov anarhizma, kako brez zaposlitve in sužnjev uživati v zasluženi lenobi brezdelja, potem Robi – borec proti državnemu fašizmu, Navajo – zadnji branilni steber pred vaginami dentatami, Zdravilec in Mamićku – skoraj zdravnik, čeprav po pameti enak zdravnikom, samo še medicinski faks mu je manjkal. 😀
Zaradi njihove “intelektualne” pronicljivosti, ki so edini bili zmožni pogledati izza kulis, kako se je mafijska država z vsemi svojimi institucijami in organi skrivoma zarotila proti nam, da se lahko brezsramno izkoriščevalsko izživlja nad nami, običajnimi državljani, ki smo slepi kot kure in jih še podpiramo, ko naivno nasedamo in se izpostavljamo zastrupljanju farmacevtskim plačancem zdravnikom. Ker glasu resnice ne morejo drugače zaustaviti, utišati, preprečiti razširjati pravih informacij nam neukim ovcam in normijem, je edini način, da jih utišajo, tako da zaprejo ta forum in jim s severnokorejskimi vzvodi elektronske politične eliminacije onemogočijo delovanje. 😀
Res je to je delo globoke države da se zapira tudi starševski čvek
Hm, tako pa zgleda EU demokracija in EU.
Ječa narodov-tokrat pa res.
Ostudno in ogabno, kam so nas pripeljali.
Da se lastniku zdi edino pametno zapreti forum, kjer ljudje izražajo svoja videnja in razmišljanja, zato da ne bi EU birokrati ovadili njega in pišočih.
Zbogom kameradi moji, “v hosto” bo treba..
zelo različno, 22.09.2025 ob 15:31
Hm, tako pa zgleda EU demokracija in EU.
Ječa narodov-tokrat pa res.
Ostudno in ogabno, kam so nas pripeljali.
Da se lastniku zdi edino pametno zapreti forum, kjer ljudje izražajo svoja videnja in razmišljanja, zato da ne bi EU birokrati ovadili njega in pišočih.
Zbogom kameradi moji, “v hosto” bo treba..
predvsem bo treba v roke vzet to golazen in jo potolčti z našo celotno vlado na čelu potem pa dalje bruseljske birokrate . Kdaj se boste zbudili Slovenci
Ja no, oči bodo večkrat v naravo gledale. Lepo je bilo dokler je trajalo. Res pa je da so me- nas določeni zapisi obrnili na višje obrate.
Ja kaj bomo delali, več se bomo pogovarjali. Vsem vse lepo, ampak žil si pa zaradi tega res ne bomo rezali.
Zdravja, topline in veliko pameti želim tudi vsem koprivcam, kletarjem…. Če že veste kam boste šli sedaj, pa le javite. Pa na državljanske in družinske pravice in dolžnosti ne pozabite.
anonimno898, 22.09.2025 ob 15:46
Zakaj se pa zapira? Nisem našla, da bi bilo kaj napisano?
Mi je pa žal, vsak dan ga obiščem in kaj poklepetam. Ali bo sedaj kje drugje?
Hvala za odgovor.
Zaprtje foruma je posledica novih zakonodajnih zahtev in strožjih pravil glede odgovornosti za objavljene vsebine.
Kar naslajajte se nad zaprtjem tega (in podobnih) forumov, omrezij. Ko pa boste zaklenjeni v svoja stanovanja zaradi naslednje umetno ustvarjene krize (“pandemija”, “ekoloska katastrofa”…. …. …. ….) in ne boste mogli po zalogo WC papirja ker bojo vase digitalne EUR omejili na 1kom unih roza Paloma listicev na osebo, se boste pa metal skozi okna – vse demonstrirano par let nazaj na Kitajskem. Al vas bojo pa peljali lepo “evtanazirat”, ker bo “strokovna komisija” presodila, da ste kandidat za to.
mamka Miška, 22.09.2025 ob 15:44
Ja no, oči bodo večkrat v naravo gledale. Lepo je bilo dokler je trajalo. Res pa je da so me- nas določeni zapisi obrnili na višje obrate.
Ja kaj bomo delali, več se bomo pogovarjali. Vsem vse lepo, ampak žil si pa zaradi tega res ne bomo rezali.
Zdravja, topline in veliko pameti želim tudi vsem koprivcam, kletarjem…. Če že veste kam boste šli sedaj, pa le javite. Pa na državljanske in družinske pravice in dolžnosti ne pozabite.
Pa prav ti si boš prvo ‘rezalo žile’.
O, najprej niti nisem verjela, da je res.
Forum sem odkrila med rizično nosečnostjo.
Danes ima ta otrok, no, no več otrok, 20 let.
Sploh prvih 10 let sem tu ogromno izvedela, se naučila, poklepetala.
Ta forum mi je mnogokrat pokazal še drugo stran medalje.
Če sem o čemu razmišljala, sem tu povprašala za mnenje.
Pogosto.
Hvala vsem za družbo, ta forum me je pospremil skozi odraslost.
Hvala vsem.
A mislite, da se ne bo našel kdo, ki bo ustanovil nov forum? A ni to tudi poslovna priložnost za strokovnjake na tem področju? Ne morem verjeti, da v celotni državi ne bi bilo niti enega splošnega foruma. Kje so časi, ko smo bentili čez Primoža, ko se je spravil kaj spreminjati. Zdaj bi bili veseli, če bi se kaj dogajalo.
za Rezi, 22.09.2025 ob 15:25
Ne, tudi M&Ž čveka ne bo.
Ostali bodo samo zdravstveni forumi, ki so moderirani.
NO saj tam, na Druzinski medicini in Urgenci je tud dr. Rebolj po tistih reševanih kovancih in obrestmi, obupal reševat donose. ??☺️☺️☺️ Ta dva sta mrknila že davno, pa sta bla moderirana, z velikim pretokom. Če je imel novinar, šefe. Žurnala24 čez tale SČ, bo tud cahtng slej ko prej pomahal s kjuzo. Pa naj proda, če ne more hendlat poleg cajtnga. In kot novinar bi pa res lahko podkrepil te nove zakonske zahteve in strožja pravila, ki rastejo na nekem drevesu z odpadajočim listjem, v tem prelepem čudovitem jesenskem vzdušju. ?☺️☺️☺️
Kakšnih 13 let sem sigurno na starševskem čveku skoraj vsak dan. Včasih kaj napišem, včasih samo na hitro kaj preberem.
Zadnje čase so šli nekateri čez vse meje. Pisanje je postajalo vse bolj žaljivo, nesramno, vulgarno, prostaško, teme pa vedno bolj izmišljene in nevsakdanje. Skratka, forum je bil iz dneva v dan slabši.
Nekoč so se odpirale zanimive teme, debatirali smo o marsičem. Je bila ena kultura na forumu. Zdaj pa je šlo čez vse meje.
Ni kaj, vsake stvari je enkrat konec. Srečno vsem.
nekdo je omenil da bomo še kako pogrešali ta forum ko nas bodo (in nas bodo zagotovo, če se ne bomo uprli) zopet zaprli zaradi izmišljene PLAN DEMIJE, tako kot to ravnokar počnejo na hrvaškem s prašiči, policija in vojska je obkolila okolico farme in nihče niti novinarji nihče ne more zraven, pobili bodo, ali so že okrog 50.000 prašičev zaradi izmišljene kuge- ki ga povzroča virus. To je med drugim nasilno jemanje hrane ljudem, tako kot brez vezna ZELENA AGENDA, pa delanje vremena pomladi pozeba, potem pa suša, pa ekstremne hurikanske padavine, vse to pa uniči hrano in TO JE NJIHOV CILJ, da ne naštevam naprej. Ukinitev gotovine, da ti bodo lahko če se boš kakor koli upiral blokirali kartico, tako kot so 50.000 tovornjakarjem v Kanadi ki so protestirali proti cepljenju covid, da si niso mogli kupiti niti hrane. Zdaj smo lahko marsikaj tukaj sporočili tudi o lažeh kot je covid, tudi o zdravniških postopkih ki pijejo vode, da ne pišem o farmacevtski mafiji, ki je najbolj zainteresirana, da se taki forumi ukinejo.
menim, da bomo vsi zelo pogrešali ta forum, saj se najde še kaj, npr. druge aplikacije, tudi facebook ki je v času codid natega držal z globalisti in nas onemogočal, ampak smo infiltrirali določene resnice ki so dosegle cilj. LJUDJE MOJI DRAGI za in proti meni, vsem želim veliko VELIKO zdrave kmečke pameti, ne zaupajte kar tako STROKI, ki to še zdaleč ni, veliko dr. znanosti je plačnih da tupijo laži ki so v prid raznim mafijam, najbolj farmacevtski in bančni. Polagam vam na srce da uživate preveč mesa, dovolj je 1 krat tedensko, pa ne zaradi LAŽNIVE študije o CO2 ki ne pije vode, ozračje se segreva zaradi delovanja SONCA in ne zaradi CO2. to si dobro zapomnite in ta krog segrevanja in ohlajanja se zamenja na 70 let, zato starci dobro vedo če le malo pomislijo za nazaj. Jejte zdravo in v povprečju veliko manj kot jeste sedaj, ves ta višek je težak balast za telo, ki mora vso to nepotrebno hrano predelati…………….. boste bolj zdravi. Vem, da je užitek pojesti kdaj preveč, ko pa je tako dobro, ampak pomislite na vaše telo kako se muči da vse to prebavi.
vse dobro
nov forum?, 22.09.2025 ob 16:15
A mislite, da se ne bo našel kdo, ki bo ustanovil nov forum? A ni to tudi poslovna priložnost za strokovnjake na tem področju? Ne morem verjeti, da v celotni državi ne bi bilo niti enega splošnega foruma. Kje so časi, ko smo bentili čez Primoža, ko se je spravil kaj spreminjati. Zdaj bi bili veseli, če bi se kaj dogajalo.
Ja, res. Točno tako je. Mogoče bo res kje čez čas spet kak tak splošni forum. Kje se bo to videlo, obveščalo?
Zaprtje foruma je posledica novih zakonodajnih zahtev in strožjih pravil glede odgovornosti za objavljene vsebine. “Pozornost bomo usmerili v strokovne, moderirane forume, ki ostajajo aktivni,” ob zaprtju pojasnjuje Matej Košir, direktor Styria Media SI in odgovorni urednik Žurnala24.si.
Ja, bi bilo treba imeti aktivne administratorje, ki bi urgirali in brisali neprimerne teme in blokirali uporabnike, ki delajo tako ali drugačno sranje.
Ampak to nikoli, še v času Primoža, ni delovalo 100%.
So bili poskusi, da so lahko podali samo registrirani, pa zaprtje foruma za par dni, pa uporabniki s srčki, ki so plačali članarino in se s tem uradno predstavili, pa vseeno ni delovalo.
Zdaj zadnje čase je bilo nekaj uporabnikov katastrofa, tudi tehnično je bil forum katastrofa, pa vseeno smo nekako še vedno tičali tu. Zdaj bomo pa šli nazaj v realno življenje, ne tičali več tu.
KrEna2025, 22.09.2025 ob 13:28
Zdravko Mamić Maminjo, 22.09.2025 ob 13:01
Vsem se zelo opravičujem, jaz sem kriv. Sem že dolgo sumil, da tega ne bodo več dolgo pustili, je postalo preveč očitno… tudi moji preveč resnični zapisi so veliko prispevali k tej odločitvi. Množile so se tudi provokacije, moteni forumaši, zastrupljevalci debat, kverulanti, razni res bolni antisemitski zapisi (vici), vse skupaj se je napovedovalo. Redko ste kaj brisali, to vam štejem v plus. Ampak vsa resnica se pokaže na koncu in na dolgi rok, kajne?
Ja, res lepa novica, HVALA VAM IZ VSEGA SRCA (za cenzuro, ki vlada že povsod). Zaprl se bo starševski čvek, platforma, kjer sem lahko zapisal nekaj pomembnih resnic, da imamo tudi v letu 2024 1.000 več smrti kot leta 2019 (podatek je iz SURSa, le zakaj?), kjer sem lahko opazil, da imamo rekordnih 1.600 novoodkritih pljučnih rakov, kjer sem lahko opazil, da debelost in sladkorna bolezen povsod le naraščata, pri nas, po svetu, med mladostniki in odraslimi (seveda narašča tudi količina sladkorja v pijačah in poraba le-teh, ne, ne, ne nima sploh niti najmanjše zveze…).
Ničesar od tega niso zapisali vaši hudo strokovni in seveda plačani $trokovnjaki, kaj šele, da bi predlagali kaj koristnega glede tega: 1. preiskavo 2. ukinitev prodaje cigaret 3. zmanjšanje vsebnosti sladkorja v pijačah.
Teh stvari pač ne bo nihče več prebral. Zmagali ste, zmagale so najslabše industrije, zmagali so psihopati…
Lahko pa bomo brali strašno $trokovne nasvete o prehrani, o HPV cepljenjih, … in debatirali z vašimi $trokovnjaki, ki debato o cepljenju potem kar izbrišejo, ko se pokaže njihova nevednost…
Čestitke za POPOLNO zmago CENZURE!
Zdravko, nisva se strinjala v vseh aspektih ‘zarote’ tobačne industrije, sva se pa vseeno strinjala o njrni absolutni škodljivosti in zgodovinskih nategih te kompleksne industrije. Nisem vedno navdušena nad tvojo samopašno egocentričnostjo, zagotovo pa se strinjava okoli vseh ostalih ‘nategov’ v zdravstvu zadnjih let in navdušeno pidpiram tvoj in splošen boj in ozaveščanje ljudi glede sladkorja, absolutno pa delim tvoj srd in prezir do raznoraznih strokovnjakov v vseh možnih institucijah.
In ja, seveda imaš prav, tudi zaradi tvojih komentarjev zapirajo ta forum. Res je bil ta forum nekaj posebnega. Saj prav zato ga vendar zapirajo!!! Ne pozabite tega vzroka in posledice! Če ne bi bili naši komentarji dobesedno nevarni za utrjevanje uradnih narativov, potem bi nas pustili, tako pa smo bili preveč direktni in preveč razsvetljeni, da bi nas pustili dalje komentirati bistvene in prikrite fenomene današnjega ostudno izprijenega vulgarnega materijalizma, ki uničujevso civilizacijo, vred s habitati in planetom Zemljo.
Upam, da se kritično razpišete do konca in da bodo upali objaviti vse komentarje.
Izkazali ste se za prave strahopetne ritoliznike. Vse dobro je usahnilo na med.gorum.net v zadnjih letih. Ostalo bo le smetišče malomeščanske zabitočredniškosti.
Ta forum smo naredili mi, uporabniki, med.over.net nima skoraj nič pri tem, le koristi, da nam je dal e-garažo za underground discussions, oni pa so nanjo obesili dobičkonosne reklame, saj je bil promet ljudi/kupcev zelo velik.
Amen.
Koliko ste dobili za to, pokvarjenci iz Styria medie? Podkupljeni kvazi nobinarcki. Strašno strašno.
Ni me treba niti sledit več, vsi se bomo sami fehtali, golobnjak pa naj gre zažirat Nigerijo npr.
Tinca bo vesela dolgih nigerijskih kurcev pa debelih ki še kobilo razpolovijo.
Forum je zaprt za komentiranje.