Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek
Bilo je prijetno kakšno reči z vami. Uživajte, kjer koli že boste.
.https://www.youtube.com/watch?v=y6-FzFhclPc&list=RDy6-FzFhclPc&start_radio=1
Pokojniku pa eno v slovo… 🙂
.https://www.youtube.com/watch?v=GYMLMj-SibU&list=RDGYMLMj-SibU&start_radio=1
Anonimno 3560: Kje bomo pa sedaj dobili toliko enkratnih in pomembnih informacij???
Odgovor: nikjer!! Oz. zelo težko na enem mestu. Priznam, je bilo težko razločiti resnico med vsem šumom, vsemi smetmi – razni dolgočasni spolni deviantneži, zateženi psihopati, troli, lažne teme, smetenje z reklamami, … toda, kdor zna popraskati pod površino, je lahko našel mnoge dragulje in zlato.
A propos, dva komentarja sem naredil na najbolj pomembno temo po mojem mnenju, sam sem jo tudi odprl:
dr. Erik Brecelj – kajenje je treba ukiniti, čim prej, tem bolje!
Seveda se tema noče in noče in noče več prikazati, le zakaj, vas vprašam?
Je postalo preveč očitno, da je bil Čakš od nekdaj le tobačni plačanec in stari blefer?
Zdravko Mamić Maminjo, 22.09.2025 ob 14:22
Anonimno 3560: Kje bomo pa sedaj dobili toliko enkratnih in pomembnih informacij???
Odgovor: nikjer!! Oz. zelo težko na enem mestu. Priznam, je bilo težko razločiti resnico med vsem šumom, vsemi smetmi – razni dolgočasni spolni deviantneži, zateženi psihopati, troli, lažne teme, smetenje z reklamami, … toda, kdor zna popraskati pod površino, je lahko našel mnoge dragulje in zlato.
A propos, dva komentarja sem naredil na najbolj pomembno temo po mojem mnenju, sam sem jo tudi odprl:
dr. Erik Brecelj – kajenje je treba ukiniti, čim prej, tem bolje!
Seveda se tema noče in noče in noče več prikazati, le zakaj, vas vprašam?
Je postalo preveč očitno, da je bil Čakš od nekdaj le tobačni plačanec in stari blefer?
tukaj je tvoja tema: https://forum.zurnal24.si/forum/tema/onkolog-dr-erik-brecelj-kajenje-je-treba-ukiniti-cim-prej-tem-bolje-25668200/
Škoda… ampak verjetno so morali. Cenzura pa to. Ta forum ni imel moderatorjev in čeprav smo tu lahko napisali resnico brez cenzure oz. stvari kot smo jih sami osebno doživljali, se je po drugi strani nabral kup komentarjev, ki so šli čez vse meje dobrega okusa in so bili prav nagnusni in sovražni. Tako pa ne gre v nedogled.
Povejte raje, kam boste komentatorji šli zdaj? Boste sploh šli na kakšen drug forumu ali ne? Če poznate kakšen drug forumu, kolikor toliko zanimiv, povejte, pa se morda spet srečamo tam. Pa srečno vsem skupaj!?
EU direktiva cenzura, 22.09.2025 ob 12:39
Mene zanima na katerem forumu se bodo preselili Darko, Robi9, Zdravilec0, Navajo, in podobni.
Tam kam gredo ‘levi’ – gremo tudi mi ki nas še vedno vodi svetloba.
Prosim, našteti zgoraj in vsi ostali, napišite spletne strani, linke, kje ste!
Trol teoretik amebe se bodo fentale.
Majmunće, da si ne boš kaj izpahnil. Ti s svojim teženjem o čikih nisi noben faktor nikjer, še najmanj pa na nekam obskurnem forumu.
Razlog za zaprtje je v denarju. Ljudje so začeli dostopati do foruma z brkslanimom Brave, ki blokira reklame, zato ni bilo ogledov reklam in posledično je interes oglaševanja zamrl.
Sicer obstaja Reddit pa še kaj drugega. Mogoče bo pa celo kdo odprl nov forum….
Hvala anonimno 6670, res hvala za to. Moj poklon!
Spraševal sem se, zakaj se kljub svežim komentarjem tema noče pojaviti na prvi strani… bo že kak TEHTEN razlog za to, kajne? Skratka, na moderiranih forumih ni bojazni, da bi odkrili kakšno preveč resnično in nevarno RESNICO.
Tam nam bodo cedili te placebo podatke in servirali farmacevstke reklame, tako kot le $trokovnjaki znajo…
Skratka, na svidenje vsem, lepo se imejte – to želim vsem razen dvema! Kdo sta to? Saj vsi vemo, naj pocrkata psa debilna trola- odurni psihopat, brezposelni vzdrževalec Milan alias Modri vrag in njegov alter ego, ljubimec in topli brat Matias.
Zdravko Mamić Maminjo, 22.09.2025 ob 13:01
Vsem se zelo opravičujem, jaz sem kriv. Sem že dolgo sumil, da tega ne bodo več dolgo pustili, je postalo preveč očitno… tudi moji preveč resnični zapisi so veliko prispevali k tej odločitvi. Množile so se tudi provokacije, moteni forumaši, zastrupljevalci debat, kverulanti, razni res bolni antisemitski zapisi (vici), vse skupaj se je napovedovalo. Redko ste kaj brisali, to vam štejem v plus. Ampak vsa resnica se pokaže na koncu in na dolgi rok, kajne?
Ja, res lepa novica, HVALA VAM IZ VSEGA SRCA (za cenzuro, ki vlada že povsod). Zaprl se bo starševski čvek, platforma, kjer sem lahko zapisal nekaj pomembnih resnic, da imamo tudi v letu 2024 1.000 več smrti kot leta 2019 (podatek je iz SURSa, le zakaj?), kjer sem lahko opazil, da imamo rekordnih 1.600 novoodkritih pljučnih rakov, kjer sem lahko opazil, da debelost in sladkorna bolezen povsod le naraščata, pri nas, po svetu, med mladostniki in odraslimi (seveda narašča tudi količina sladkorja v pijačah in poraba le-teh, ne, ne, ne nima sploh niti najmanjše zveze…).
Ničesar od tega niso zapisali vaši hudo strokovni in seveda plačani $trokovnjaki, kaj šele, da bi predlagali kaj koristnega glede tega: 1. preiskavo 2. ukinitev prodaje cigaret 3. zmanjšanje vsebnosti sladkorja v pijačah.
Teh stvari pač ne bo nihče več prebral. Zmagali ste, zmagale so najslabše industrije, zmagali so psihopati…
Lahko pa bomo brali strašno $trokovne nasvete o prehrani, o HPV cepljenjih, … in debatirali z vašimi $trokovnjaki, ki debato o cepljenju potem kar izbrišejo, ko se pokaže njihova nevednost…
Čestitke za POPOLNO zmago CENZURE!
Po Tvojem postu sodeč boste ravno psihopati najbolj prizadeti.
Uuf, ja…škoda ,res…ker tu sem izvedela vsa najnovejša dnevna dogajanja pa od kulinarike pa gospodinjstva dobre nasvete, in eni forumaši so bli fajn za prebrat…
Ena vrata se bodo zaprla in mogoče se odprejo druga in se tam spet srečujemo…
Vse dobro vsem in če se bo kaj odprlo- obvestite, da se vključimo …
Forum je zaprt za komentiranje.