Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Lepa asociacija. Ja, je že ”Obrambni minister” povedal, da bodo test SI-panična opozorila TM ponovili.

Saj smo vedeli, po intuiciji. Se še spomnite tistih butastih šal iz kovid-mega-natega, saj se zapira samo za 14 dni? Potem je bilo pa pet let histerije…

No, kakorkoli, sovražniki svobode govora so zmagali to bitko. Po ukinitvi komentarjev Mladine, Dela, Dnevnika, Siola, NOVA24, Svet24 in skoraj v celoti na cenzuRTV- na 24ur in žurnalu24 pa so le skrajno bebasti komentatorji… smo izgubili eno zadnjih neodvisnih možnosti za komentiranje.

Žalostno, sramotno, škodljivo!!

Fuj MON, fuj ”novinarčki” = prodani nevedni lažnivi pisunčki po nareku!

Jaz že odštevam. Še 13 minut.

Nič se ni spremenilo. Zgleda, da je samo testiranje.

Zelo verjetno je bilo mišljeno 30. 9. ob 23.59.

s koncem septembra, natančneje 30. septembra 2025, se forum Starševski čvek zapira in komentiranje ne bo več mogoče.

Agenda 2030 se uresničuje. Adijo svobodno izražanje.

Zaprto

Odgovor na objavo uporabnika
Hjhgg, 30.09.2025 ob 07:58

Zaprto

Ne še;)

Test

Test

Test

Ma kakšna agenda pa konec svobodnega izražanja?  Kolikor je bilo tu agresivnih odzivov na normalne objave in komentarje, je šlo kvečjemu za zatiranje vsega, kar je svobodno. Dobronamerni ljudje so ostali na obrobju. So se umikali agresiji.

Test ?

Test ?

Test ?

Anonimno 3359, 30.09.2025 ob 10:35

Test ?

Test ?

Test ?

bo treba še kakšno prijavo za pedo narest pa bodo resno zaprli!

Test ?

Test ?

Test ?

Test ?

No, jutri se bodo pri sebi jezili ali se bodo tam na onem čvek jezili, kot  smo šli orebrati. Pol pa, ker je manjsi čvek, zgleda, kot da se dva s temo pogovarjata. Vmes pa kdo vskoči. Lep dan in upam, da vas jeza mine nekoč. ?☺️☺️☺️

Dela

No, kukaj jutri, mal še odspej. ?☺️☺️☺️

Popay, 29.09.2025 ob 19:55

@V slovo

ta Mef je ok. možakar… Poslušal sem ga v podcastu Fejmiči, ko je povedal zgodbo o pacientu……..

https://reporter.si/clanek/slovenija/igor-bavcar-janez-jansa-klofute-jokanje-1812961

Popay,

se te zapomnim po tem, da v vsaki temi potegneš vzporednice s politiko, čeprav ne teče beseda o tem. ?

Sem za rebjeve kovance z obrestmi. Pa berte ta post izpred ke humorja. Ker kovancev se ne bo nben branil. ? Včasih je bilo, če so bili siti sefi, so vili delavci. Zadovoljni vsi.

Lustno je bilo vsake toliko casa pokukati na ta forum in prebrat kaj dogaja v Sloveniji.Pa kaksne teme so bile celo posrecene v poplavi fake tem,kaksno sem hudomusno spisal tudi sam. 😉 Lepo vas je bilo brati in zelim vam vsem vse lepo…

Spoštovani,

napovedani 30. september je tu in forum dokončno zapira vrata.

Hvala vsem, ki ste sodelovali v debatah, širili uporabne informacije, delili svoje izkušnje in pisali spodbudne besede. Hvala tudi vsem, ki ste nas obiskovali in tako pomagali ohranjati živahnost dogajanja.

Srečno.

Video za slovo.

Pof, pa je konec!?

A še mam čas, da objavim en vic? Ali bo prepozno??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close