Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Razlog je denar. Kot vedno in povsod. Premalo denarja. Tudi reklame niso pomagale. Tudi ostali forumi se bodo zaprli, samo postopoma, ker imajo verjetno ljudje ( zdravniki) pogodbe.

Res je to bil grd forum. Neumnosti. Včasih sem na hitro kaj za kuhanje vprašala, sedaj vprašam chat gpt. Dobim vsaj spoštljiv odgovor.

Ni škoda za zaprtje foruma, saj je bila kultura govora tukaj porazna.

Dejansko ne bom pogrešala. Forum ni bil učinkovit in mi ni pomagal pri osebni rasti, drugim pa tudi me, zato me zanima oziroma čudi, da ni prej vse skupaj končalo.

Jaz svoje udejstvovanje zaključujem z … its all about the money… tra la la…

Pri Med.Over.Net so ob slovesu zapisali: »S ponosom in hvaležnostjo se oziramo nazaj na več kot 20 let živahnih razprav in nešteto strani, napisanih z iskrenostjo.« Dodajajo, da se forum zapira zaradi »novih zakonodajnih zahtev in strožjih pravil glede odgovornosti za objavljene vsebine«.

Kaj vam ni jasno?

Zakone sprejemajo v parlamentu. Na oblasti je Svoboda, SD, Levica. Imajo ogromno večino, tako, da ni nobenih ovir zapreti usta vsem, ki ne pihajo v isti rog. Oni si na tak način predstavljajo svobodo govora!

In oseba, ki pravi, da sprašuje Chatgpt…. ja kje pa misliš, da Chatgpt dobi informacije? Pobere jih iz spleta, forumov kot je ta, cenzurira, kar mu programer napiše, da lahko objavi po navodilih oblasti in ti to prikaže kot rezultat.

AI je lahko orodje pomoči, ali pa orodje za zatiranje! In verjemi, če nisi na vrhu te piramide, da boš vedno tlačan!

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 28.09.2025 ob 05:44

Jaz dobim zadnjega v mesecu penzijo in plačo. Tako da se ne bom spomnil na mon.☝️?

in invalidnino neupravičeno, to si pozabil napisati, ker si simulant, lenuh

ta forum je bolezensko stanje. Večina monovcev je neozdravljivo psihično bolanih. Hvala bogu da se ukinja.

spomnite se kako je ASTA VREČKO prepričevala novinarje pred sprejetjem zakona o medijih, da se to kar se zdaj dogaja NE BO ZGODILOa. Novinarji so ji rekli da se bo zgodilo, da bo demokracija padla, pa je lajnala OD KOD VAM TO, no danes imamo kar imamo, NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO- ZAHVALITE SE LEVICI IN ASTI VREČKO, ki hlapčevsko – slovenceljsko služi LAJDRI V BRUSLJU

jaz nikoli nisem nikogar nič vprašala, ker sem vedela da bodo posrali z ogabnimi komentarji moj post.

Anonimno 1568, 28.09.2025 ob 09:00

jaz nikoli nisem nikogar nič vprašala, ker sem vedela da bodo posrali z ogabnimi komentarji moj post.

Res da so bili tudi taki komentarji, a recimo od 10 je bil vedno en skrajno ogaben (da imaš problem, ker si lezbika, feministka, inkluzivka… in da pojdi trenirat judo in ubogaj moža), dva malo milejša, pet jih je pisalo čisto o nečem drugem, dva pa sta bila uporabna. Vseeno škoda, da gre forum k vragu.

kranjskijanez, 28.09.2025 ob 08:57

spomnite se kako je ASTA VREČKO prepričevala novinarje pred sprejetjem zakona o medijih, da se to kar se zdaj dogaja NE BO ZGODILOa. Novinarji so ji rekli da se bo zgodilo, da bo demokracija padla, pa je lajnala OD KOD VAM TO, no danes imamo kar imamo, NIČ VEČ NE BO TAKO KOT JE BILO- ZAHVALITE SE LEVICI IN ASTI VREČKO, ki hlapčevsko – slovenceljsko služi LAJDRI V BRUSLJU

Kaj pa desničarska Janševa SDS sekta ?

Komu pa oni služijo, če ne isti prasici lajdrasti ?

Fašist Janša se ji je med korono klanjal kot kraljici, narod pa zapiral in hujše cenzure še ni bilo, kot takrat.

Vsa politična golazen je za postrelit. Le narod je preveč zabit, da bi to dojel.

tako kot kurbarija je tudi politika prisotna v vseh panogah gospodarstva.

Oćitno bido ljudje posrali spodobni. Potem ne bo težnje po kerem zapiranju. Tezka luna je v zraku.  Še predno se je pojavila po 20.9.2025.

No Med and Kosiŕ, take spelji na polutični gnev, kot je rtv 3! ?

robi9, 28.09.2025 ob 09:57

Kaj pa desničarska Janševa SDS sekta ?

Komu pa oni služijo, če ne isti prasici lajdrasti ?

Fašist Janša se ji je med korono klanjal kot kraljici, narod pa zapiral in hujše cenzure še ni bilo, kot takrat.

Vsa politična golazen je za postrelit. Le narod je preveč zabit, da bi to dojel.

Človek ti si bolan na to politiko! Obišči kakšnega psihiatra! Odštevamo do zaprtja sampanc bom odprl!

Pozdrav Softički in njenim stoterim nikom, ki jih je naklavfala v zadnjih 15 letih. Kaj bo pa sedaj počela?

Janša desničar? Kdo to pravi? Janša je zmerni centrist, nobena politika nobene od njegovih vlad ni bila da bi človek rekel desna, več ali ali manj so bile iste kot politike PVjev pred njim, Janša je desničar samo na twitterju.

Zato pa rabimo nove desne sile, desničarje, ki jim ne bo nerodno povedat za kaj se zavzemajo in potem brez kompromisa izvajat desne politike v dobro srednjega razreda; vaserdiht zapret meje za ilegalne migrante, skrčit javni sektor za vsaj 30%, znižat davke, sploh prispevke na plače za vsaj 30%, brutalen obračun s korupcijo, kar se najlažje doseže s popolno privatizacijo vsega, ker sam sebi noben ne krade, radikalna reforma pravosodja po zgledu Avstrije in radikalna reforma zdravstva prav tako po avstrijskem sistemu, ne rabimo skoz tople vode odkrivat, uporabimo preverjene rešitve.

Med.Over.Net, 22.09.2025 ob 12:31

Spoštovani uporabnice in uporabniki foruma,

s koncem septembra, natančneje 30. septembra 2025, se forum Starševski čvek zapira in komentiranje ne bo več mogoče.

S ponosom in hvaležnostjo se oziramo nazaj na več kot 20 let živahnih razprav in nešteto strani, napisanih z iskrenostjo in iskrivostjo, od katerih so se včasih tudi netili plameni.

Čeprav se Starševski čvek zapira, ostajajo spomini, vezi in zgodbe, ki so nastale v vseh letih. Prav tako forum ostaja na voljo za branje, samo komentiranje ne bo več mogoče.

Forumi Med.Over.Net prav tako ostajajo odprti in vabijo k obisku, vprašanjem in komentarjem na https://med.over.net/forum.

Uradno obvestilo in pojasnila lahko preberete na vstopni strani Med.Over.Net: https://med.over.net/po-20-letih-se-poslavlja-najbolj-znan-slovenski-forum/.

Hvala vsem, ki ste s svojo prisotnostjo ustvarjali Starševski čvek.

Vabljeni, da podelite z nami svoje vtise – kako je bilo prihajati na forum in zakaj ste se vračali.

Prilepite kakšen link do svoje najljubše debate in nas spomnite nanjo.

Napišite ali ga boste tudi vi pogrešali in kaj vam pade na misel, ko slišite, da se naš SČ poslavlja.

To je rezultat zakonske cenzure, ki jo je sprejel fašistični firer in njegova kurba.

Sedaj bo na voljo samo RTV-Svoboda, kjer predvajajo “lik in delo” glavnega firerja skupaj z njegovo prostitutko.

Anonimno 7656h, 28.09.2025 ob 14:25

Sedaj bo na voljo samo RTV-Svoboda, kjer predvajajo “lik in delo” glavnega firerja skupaj z njegovo prostitutko.

jebesemeni za Goloba in Svobodo, ga niti nisem volil in ga tudi ne bom, ampak nimam občutka da bi RTV delala za Goloba, prej obratno, če samo Tarčo pogledaš ga jebejodoonemoglosti. Je pa res da mora imeti nekega glavnega urednika, ali kaj podobnega da je Tarčo skinil v četrtek, bomo videli kako bo naprej s Tarčo

Belosrajcniki hočejo ustvarit svet po svoje. Da bodo lahko imeli vse nas pod kontrolo.

Cas ki sem ga porabil na temu forumu, bom po novem namenil obisku gostiln in kurb.

Anonimno 5056, 28.09.2025 ob 16:09

Cas ki sem ga porabil na temu forumu, bom po novem namenil obisku gostiln in kurb.

jaz pa ne, jaz si bom našel ljubico in bova drug drugemu ogenj dala brez plačila, no ja kaj ji lahko skuham in kakšno flašo prinesem vrhunskega, še dva dni časa imamo je katera za, samo da ni ASTA VREČKO, ta bi si morala dati vrečko na glavo.

Pameten dečko ?

kranjskijanez, 28.09.2025 ob 15:18

jebesemeni za Goloba in Svobodo, ga niti nisem volil in ga tudi ne bom, ampak nimam občutka da bi RTV delala za Goloba, prej obratno, če samo Tarčo pogledaš ga jebejodoonemoglosti. Je pa res da mora imeti nekega glavnega urednika, ali kaj podobnega da je Tarčo skinil v četrtek, bomo videli kako bo naprej s Tarčo

“ampak nimam občutka da bi RTV delala za Goloba, prej obratno, če samo Tarčo pogledaš ga jebejodoonemoglosti.”

Ko imajo oligarh kot Golob ali Jankovič pod kontrolo medije, sploh tako izkušene propagandiste kot so na RTV, se to ne kaže v tem, da bi jih hvalili, to bi bilo preveč očitno, ni fora o čem poročajo, ampak o čem ne, kaj zamolčijo, in z delno izjemo Tarče, zato pa ima težave, sta Robi in Jankovič off limits, medtem ko so se nad Janšo zgražali vsak dan, vsak tvit je bil novica dneva.

Enako je v drugih režimskih medijih, roke, ki te hrani, se ne grize, in Robi z denarjem drugih ljudi ne špara.

Ni več staršev, zato se ukinja ta forum ?

Naj mi nekdo pove kako bi naj organi pregona ukrepali zoper psihiatrične paciente? Takšnim ni več pomoči.

najlažje je nekaj ukinit in zapret. Na Kitajskem leti minister na cesto, če vlak zamuja samo eno min. Pri nas se lahko ukrade nekaj milijard iz državne blagajne, pa se ne zgodi nič. In v takšni državi ne more biti boljše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close