Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek
Res neverjetno, tudi sam sem opazil iz 13 na 11. Pa ni bilo nič takega, recimo bi prej pričakoval pri komentarjih o ”varnostnem” smsu 27.09. Izgleda, da cenzor bere oz. moderira le prvo temo, hehehe.
Skratka – žalostno. Ne pozabite glasovati za konec financiranja cenzuRTV. Taki zlonamerni cenzorji in lažnivci si ne zaslužijo obveznega davka za podpiranje njihovih prodanih riti!
PROTESTIRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XXY, 26.09.2025 ob 13:01
PROTESTIRAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE PRIDRUŽUJEM!
8409, 25.09.2025 ob 23:03
Anonimno301, 25.09.2025 ob 22:30
8409, 25.09.2025 ob 18:30
KrEna2025, 25.09.2025 ob 13:15
ideje izpod odeje, 25.09.2025 ob 07:13
samo to še nismo doživeli, da nam Pravica vlada. ?
Pravica si napisal z veliko, kar vse pove. Moj dragi se navdušuje nad njo. Moram oriznati, da zvenijo obetavno, vsaj iz njegovih ust. Sama se s tem, roko na srce,nisem še ukvarjala, ker imam trenutno druge močne prioritete, se mi pa zdi tvoj post, upam, da je citiralo, dobra iztočnica za čas po zaprtju tega foruma. Dobra smer.
K temi o zaprtju foruma lahko dodam to, da …mi je prav hudo, dobesedno, da mi ne bo dano, da bi sledila vašim življenjskim usodam niti ne bom svoje delila z vami, kar občutim kot veliko čustveno, pa tudi svetovnonazorsko krizo. Morda se nisem zapletla v dialoge z nekaterimi od vas, ker sem pisala vedno bolj na splošno, ampak védite, da sem zelo pozorno brala vsakega od vas, zagotovo pa vsakega, ki je imel stalni nickname, z ali brez avatarja. Pravvsakega od vas sem proučevala, od tistih, s katerimi delim nekatera prepričanja, do tistih, s katerimi smo bili ‘na različnih bregovih’. Lahko pa rečem, da ste mi bili pravvsi izjemno zanimivi in tudi zelo zabavni dovtipni, humorni, privlačni,intrigantni, skrivnostni in predvsem vsi imate zelo izrazit stil pisanja. Sploh ne morem nikogar izpostabiti, ker ste mi res vsi zelo markantni in ste me oblokobsli v neko novo različico mene same. Persona, ki sem jo ‘zgradila’ skozi bivanje na tem forumu je neka meni zelo simpatična oseba, za katero nisem prepričana, da jo preddtavljam tudi v dejanskem življenju. Lahko pa rečem, da sem opazila, kako je ta forum izostril mojo načelnost v vsakdsnjem življenju! Dosti krat sem pomislila, kako bi persona jaz na forumu odreagirala na neko situacijo in potem sem tako v reslnem življenju tudi odreagirala in se pri tem vedno počutila zelo dobro. Včasih pa sem celo citirala koga iz foruma v kakšni debati in umotvor proglasila za svoj. Ter požela szanding ovations.
Zelo, zelo plodno vas je bilo brati in se z vami zabavati, tufi na vaš in moj lasten rovaš, in ne bo mi lahko brez vas. Saj ta forum ni bil moja prva intrrnetna skupnost, bil pa je moja prva slovenska internetna skupnost.
V splošnem pa je to moja četrta inzernetna skupnost, če vztrajsm na tem izrazu. Prve so bile v okviru ameriških in angleško definiranih portalih. Tam smo bili bolj povezani in dmo organizirali druženja etc. Nastajale so ljubezenske zveze in medijski projekti, predvsem pa je šlo za pretok delikatnih vsebin in informacij. Ta forum pa sem našla v zrelih letih in ga predvsem v času kovida prepoznala kot izjemno kvalitetnega,kar se tiče seveda odstiranja laži o tej ‘pandemiji’, ki nas je ideološko dokončno razklala, pa vendarle smo preživeli in se profilirali v svoje forumske persone, s katerimi smo zabavali en drugega.
Začuda mojih znancev in prijatrljev ta forum nikoli ni zares pritegnil, vsi so pa vedeli zanj.
Moj primarni cilj v odnosu do ljudi je vedno razumevanje in spoštljivost, ne glede na ideološko življenjske usmeritve, ampak včasih sem morda koga užalila, vsaj njegova življenjska gledanja. To ni bil moj namen. Tudi vi ste me kdaj užalili, vendar nisem bila prizadeta, saj je šlo vedno za neke smešno absurdne žalitve tretjega reda. Ko smo se pa kregali o tem, v kar verjamemo, takrat je pa itak treba biti oster in neobčutljiv in bojevit, ko gre za utemeljevanje svoje resnice, kar ni lahko, zato nikomur nosem zamerila niti vulgarosti in pretiravanja,, čeprav sse sama trmu izogibam. Vse to namreč sodi na dober, sočen,slikovit in necenzuriran forum, kakor grafiti v velemesto, zato nehajte moralizirati, kako so nekateri neznosni, saj so to pač forumska ne-pravila igre, ko lahko objavi vsak vse. In to je izjemna kvaliteta in privilegij v današnji s crnzuro oklateni medijski pokrajini.
Res škoda, da se jim ne da ukvarjati z nami, da bi nas zaščitili! Če bi se malo zavzeli za svobodo govora na tem portalu, bi vztrajali z nami! Tako pa jim gre zgolj za bedast profit in komercialnost do kičaste neuporabnosti.
Ssj ta portal bo v bodoče vse spremenil. Ta forum je vseeno ptinašal dobiček od reklam, kar se jim bo poznalo. Po mojem ga bodo totalno skomercializirali. No, morda pa ne. Morda bodo pa v resnici ojačali specislizirane svetovalne forume. Saj ne bi bilo slabo, smpak v zadnjih letih ta dejavnost na monu žalostno usiha.
Vse vas imam rada in vam želim res vse dobro v življenju. Hvala, da ste. Morda pa se vseeno še srečamo … sem odprta za vse ideje.
Buon voyage, mon amis ❤️??
Lepo artikulirane misli in dobro napisano.
Razen mogoče mon amis, mes amis so to, če je množina, in bon voyage je brez u. Sori, grammar nazi, profesionalna deformacija.
Smem vprašat keri anglo forumi so to (bili), uni z “delikatnimi” vsebinami, prav firbec matra kaj so to za ene “delikatne vsebine”.
8409, bebec butasti, pejt raj se s kako antiage kremico namazat, ker drugega skor ne zmoreš dat iz sebe… Fego!
vam spet blato uhaja?
8409, ti si pa res en klasično bebast tip. Ki se bolj obnaša kt ena baba. Bruh. ?
Rezi*, 26.09.2025 ob 18:25
Ja no, zdej se boste vsaj v reali po novem povohali. Da ne bo raznih Al, kako bi bilo, ce bi bilo pred leti, ko se niste povohali. Evo, kup samskih. Vam dela Mon uslugo za konkretno druženje. ?☺️☺️☺️☺️
Kar nekaj nas, ta starih, se poznamo, tako ali drugače, a veš Rezi, včasih so bili boljši časi na monu, nismo se tako kretensko obnasali, kot se vi zdaj, smo imeli in imamo manire. ?
Bo šel v sam-sebi-namen še en medij. Medij, ki ne potrebuje bralcev, ker se obilo financira iz sredstev za propagando iz EU. Tako kot npr., če propagandno trobilo Delo.si zapre komentarje, nobeden več ne pride enega klika gor naredit, ker jaz že tako berem samo komentarje.
Aaaa, ostajajo Strokovni moderirani forumi Med.Over.Net. Mene pa lih’ te strokovno moderirani forumu NE zanimajo, izbrani strokovnjaki dvorne stroke, me sploh ne zanima, kaj imajo povedati. Mene zanimajo samo tisti strokovnjaki, ki jih dvorna stroka noče – tisti strokovnjaki, ki ne mislijo in ne govorijo ‘pravilno’.
Ostane mi samo še X, zaenkrat še edini prostor svobode govora, kjer najdem tiste strokovnjake, ki ne mislijo in ne govorijo ‘pravilno’.
Že tako na X-u preverjam vsak drek, ki ga servirajo legacy-media. In med-over-net bo od 30. septembra dalje postal še en legacy-media drek.
pikimepiki, 27.09.2025 ob 09:20
Bo šel v sam-sebi-namen še en medij. Medij, ki ne potrebuje bralcev, ker se obilo financira iz sredstev za propagando iz EU. Tako kot npr., če propagandno trobilo Delo.si zapre komentarje, nobeden več ne pride enega klika gor naredit, ker jaz že tako berem samo komentarje.
Aaaa, ostajajo Strokovni moderirani forumi Med.Over.Net. Mene pa lih’ te strokovno moderirani forumu NE zanimajo, izbrani strokovnjaki dvorne stroke, me sploh ne zanima, kaj imajo povedati. Mene zanimajo samo tisti strokovnjaki, ki jih dvorna stroka noče – tisti strokovnjaki, ki ne mislijo in ne govorijo ‘pravilno’.
Ostane mi samo še X, zaenkrat še edini prostor svobode govora, kjer najdem tiste strokovnjake, ki ne mislijo in ne govorijo ‘pravilno’.
Že tako na X-u preverjam vsak drek, ki ga servirajo legacy-media. In med-over-net bo od 30. septembra dalje postal še en legacy-media drek.
Ti boš pa torej razlog za ukinitev X-sa? ???? Enako, kot je psihiatrična uporabnica eden od razlogov za ukinitev mona!
Forum je zaprt za komentiranje.