Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Obvestilo o zaprtju foruma Starševski čvek

Škoda, občasen postanek tukaj je bil čisto poučen. Ne da so bile poučne vsebine vedno navdihujoče, ampak vsaj bile so…

Očitno je klet in ene par njihovih dislociranih trolov dovolj, da se administratorji naveličajo. DDoS tehnika.
Srečno banda.
Ps. Bi kdo registriral starsevskicvek.si in postavil forum?

Danes sem prečekirala Čvek 123 in opazila, da so se Monovci že začeli zbirati tam.

Ubogi forumaši Foruma Ček 123 se sploh ne zavedajo, kakšno nadlego so dobili s prihodom Monovcev. Nekdo od njihovih je tam zapisal, da je Čvek 123 umirjen forum, kjer se znajo kulturno obnašati in pogovarjati.

NO, ZDAJ SE BO NJIM S PRIHODOM MONOVCEV ZGODILO ISTO SRANJE IN KMALU BO TUDI ČVEK 123 ZAPRT!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna375, 24.09.2025 ob 14:40

Danes sem prečekirala Čvek 123 in opazila, da so se Monovci že začeli zbirati tam.

Ubogi forumaši Foruma Ček 123 se sploh ne zavedajo, kakšno nadlego so dobili s prihodom Monovcev. Nekdo od njihovih je tam zapisal, da je Čvek 123 umirjen forum, kjer se znajo kulturno obnašati in pogovarjati.

NO, ZDAJ SE BO NJIM S PRIHODOM MONOVCEV ZGODILO ISTO SRANJE IN KMALU BO TUDI ČVEK 123 ZAPRT!

daj MILAN prosim te, ne hodi na ta 123 forum, ker boš vse zasral, če te vidim tam, te bom res prijavil na invalidsko komisijo da končno ugotovijo, da lahko delaš in da si goljufal in z goljufijo dobil invalidnino in imaš zdaj čas tukaj vsakega oblajati, žaliti, in se vsesplošno nekulturno izražaš, še svinjski mešetarji so boljši od tebe, stran pejt sicer……………………………………

Sem šla pogledat na ta cvek123. Dolgočasno. Za nas, ki smo bili navajeni MON-a, je tam preveč mirno in dolgočasno. Mogoče bomo pa monovci popestrili ta cvek123, a? Se vidimo tam!???

No, če katerega zanima aktualno geo-politično dogajanje -PODKAST MREŽNICA– nova sezona- gost je bil pa…- admiral LOŠO.- ..Pogovor traja cca dve uri…ampak pove pa gost marsikaj…- tudi od pobijanja pujsov na hrvaškem../ kot je izpostavil Naturopat …/ .Dajte poslušat …

375- leta 18 so s propadlega čveka 123 prišli na mon in začeli uničevati ta forum. sedaj se zgolj selijo nazaj.

mon je bil edini forum, kjer sem sodelovala in bo tako tudi ostalo.

madona, kje bom jaz sedaj dobil monkljo, da me poleti pride namazat po hrbtu.

kjer se monovci pojavimo, tam bo slej kot prej vse propadlo ☺️

samo povem, 24.09.2025 ob 14:50

daj MILAN prosim te, ne hodi na ta 123 forum, ker boš vse zasral, če te vidim tam, te bom res prijavil na invalidsko komisijo da končno ugotovijo, da lahko delaš in da si goljufal in z goljufijo dobil invalidnino in imaš zdaj čas tukaj vsakega oblajati, žaliti, in se vsesplošno nekulturno izražaš, še svinjski mešetarji so boljši od tebe, stran pejt sicer……………………………………

Sem šla pogledat na Čvek 123… Navajo je tam… in že nekaj zametkov, ki vlečejo na teorije zarot.

Kolikor ga poznamo od tukaj, bo tja zbral podobno misleče in od spletnega čvekanja odvisne uporabnike.

No, tja ne grem, ker me tovrstni traktati nič ne mikajo. Sem ga imela že tukaj močno poln kufer.

Zartrose, 24.09.2025 ob 16:30

375- leta 18 so s propadlega čveka 123 prišli na mon in začeli uničevati ta forum. sedaj se zgolj selijo nazaj.

mon je bil edini forum, kjer sem sodelovala in bo tako tudi ostalo.

Super zartra, tebe pa ne bomo prav nič pogrešali, čau, “uživaj” dalje svojo zagrenjenost do moških, še bolj pa žensk in “uživaj” svojo samskost, ker tega tvojega lajnanja že desetletja je bilo pa reeeees že dovolj. Napredovala si ama ništa in ne verjamem, da kadarkoli boš, ker si že preveč v letih za spremembe, mentalne in osebnostne pa sploh.

Golob zgleda kopira Trumpa. Svoboda govora je omejena tudi v ZDA. Medijske družbe se bunijo , ampak žal popuscajo.

Tko Tina kot Robi posnemata Melanijo in Trumpa. Šli bi rada spremenila v ZDA!

Kaj na to pravi Pirc Musarjeva?

Pticuna se je potrebno rešiti čim prej!

NUJNOOO!!!!!

a se samo meni zdi, da sč zopet normalno funkcionira. Lahko da je šlo za testiranje naših živcev.

Ja se TEBI samo (meni se ne) zdi, da sč zopet normalno funkcionira …

pazi to…, heh..

# modro polarni viharni driski bo anonimnih številk zmanjkalo.., ali pa dve njegove okuženi opici @8374 in @ 8543 garata za njega v kleti tam v njegovem brlogu v stilu SdS nora24tv greznice..

kako ne? Meni dela vse Ok.

vsi ki smo preživeli vsa ta leta na temu forumi bi morali dobiti medaljo. Jaz npr. sem bil vse samo kurbica ne.

anonimna 5255, 22.09.2025 ob 16:24

Kakšnih 13 let sem sigurno na starševskem čveku skoraj vsak dan. Včasih kaj napišem, včasih samo na hitro kaj preberem.

Zadnje čase so šli nekateri čez vse meje. Pisanje je postajalo vse bolj žaljivo, nesramno, vulgarno, prostaško, teme pa vedno bolj izmišljene in nevsakdanje. Skratka, forum je bil iz dneva v dan slabši.

Nekoč so se odpirale zanimive teme, debatirali smo o marsičem. Je bila ena kultura na forumu. Zdaj pa je šlo čez vse meje.

Ni kaj, vsake stvari je enkrat konec. Srečno vsem.

Se strinjam. Včasih je bil starševski čvek super. Veliko zanimivih raznovrstnih tem, veliko je bilo stalnih forumašev ki so znali svetovat, napisat prijazno besedo. Najprej so se začeli napadi na njih, zdaj proti koncu pa so svoje teme v zelo veliko primerih odpirali psihopati. Poleg tega so s svojim pisanjem uničili marsikatero dobro temo. Pisanje je padlo na tako nizko raven, da dostikrat forum ni bil več berljiv. Sovraštvo, šovinizem, pedofilski zapisi, zmerjanje drugače mislečih,… Glede na to, je bil zrel za zaprtje že nekaj časa nazaj.

Bi pa vseeno rekla adijo in hvala za zapise  tistim ki ste se trudili da na tem forumu ne bi ostala samo negativa.

Za konec bi pa dodala samo še to da mi je v spominu ostala ena tema izpred kar nekaj let, ki je bila parodija na novodobne planince – med drugim je avtorica teme spraševala če je na poti na Triglav kakšen Špar. Takrat smo se prerežali res veliko na  račun te butaste “planinke”. Ampak po vseh teh letih je to na žalost postala naša realnost.

Mene pa permisivni ljudje ne prepričate. Ker včasih niste bili v permisivnosti. Sedaj se ji pa vdajate. Ker se vse lahko počne. Včasih včasih. Pa zaćnite že peš hoditi. Ne da so tri kaplje dežja, namesto marele in nog, vseh desetnajst avtov vkurblate za frišn zrak.

No, a bodo iz zaprašenih forumov iz linja združili moderjedrnatorje, da forumi ne bodo kot moderjatoski sami sebi namen in bo vsaj eden Živel, urednik? V zgodovini se ni zgodilo, da bi tu Živež zaprli. Če se je je zgodilo nekoč pri novinarjih, pač ne gre zaupati. In se bo nazaj vzpostavilo pri bolj konsistentnem. Kot so bili. Ali prodajte, da vas vas samih pravila in odgovornost ne nodo skrbela. Ta poteza je nezrela. Ko hkrati sami zaključujete prisilno  zaradi prevelike ali zgplj odgpvornosti in hkrati poveličujete nekaj, čemur niste dorasli v praksi. Zato je res bplje, da vse teoreticne forume s flancarijami zaprete. Če se niste zmožni soociti Vi, z odgovornostmi.

Včasih je bilo vse drugač.

Ni foruma čez SČ. Kakšen mesec se bom vračala v upanju, da še kdo kaj napiše…

Potem pa si zavrtim Počasi te pozabljam

Tale post podira rekorde ?

ily, 24.09.2025 ob 21:14

Potem pa si zavrtim Počasi te pozabljam

MAh daj, saj Žurnal bo provociral, kar očita uporabnikom, z objavam nekaj iz Med over net, ločeno od česar se distancirajo. Jot bi se Jezus locil od Maricke in ga še vpletal. ??????☺️☺️☺️ Ne moreš podzigat Mon, ki je, kot SČ še vedno rod Mon, kot da si vzameš iztočnico zgolj 20 let kot nova ‘mama’, ki obstaja več kot 20 let. Zato so zafurani fotri, ne sam mame. Da boste gedli v novitetah peemisive. ??☺️☺️☺️☺️ Ce je oprosti no, tak permisivec urednik, da se ne zmore soočiti z malo več pravili, ja no, kasne forume bo pa naprej moderjatorjo vidil z zaprašenostji, kjer so moderatorji, in je še dr. Rebolj donos opustil s tistimi kovanci, ko jih je sin pojedel Ma ??????????☺️☺️☺️☺️☺️  in pol boste moderirano, kdo že, flancali po zapraswnosti svojih pajčevin? Ja, sigurn imate moderatorje v linku prašne, kje noben ne deluje več. Zbobnajte jih skupaj, da Živež ostane. Ali komplet spremenite sploh indic, da je forum Starsevski čvek, nemogoče ukiniti. Ker to ni zgolj funflansta nedorasla novinarska uredniška poteza, kateri nek novinar, ki ni mogel nahraniti nekoč novinrstvo in so ostali skrajda brez dela, poteza, ki jo bo ponovil za več kot 60 jurjev uporabnikov. Tam jih je bilo nekaj 10. Vendar dovolj, da so ponovno obstali. Da ne bi obstal edini in edino, kar vseeno dobro šteje; kot pravijo, je več ppzitivnega kit negativnega, zgolj oreberejo, se nasmejejo in imajo lepsi dan. Da so ti, ki, opletajo. Grdo. Grdo govorijo. Verjamem, da za take obstaja resitev. Kot za vse negativne. Slej ko prej. Da ukinjate samo zaradi strožjih pravil, ukini no cajtng. Če se bojite, da vam zaradi svetovne novice nekdo kaj blekne. Zelim vprašati ali zgolj se prepričati, kdaj bo zaradi labilnosti spet vprasljiva zaposlitev vasih zaposlenih. Božičnica? Ali plačano korektno za penzjon, ki raste samoumevno zajamčeno na novo posajenih drevesnicah zadnje tri leta, z bozičnicami tudi, z visjo doto nezaposlenih, višjimi soc. trqnsfeeji ipd.. A veš; nam se od prispevkov trga po defoltu tudi za kvazi dolgotrajno oskrbo. Nikjer pri placi ne piše kot za obvezni zdr. prispevek. In če ne bom upravičena nekoč, zaradi cenzusa, pa naj pljunejo k* božičnico. Ker eni delamo. Brezposelnim se pa večina ne splača. Zakaj bi futrala brezposelne in oskrbo, ko sploh ni nikjer prikazano, kolko namenim ekstra za kaj, če se bom na koncu obrisala pod nosom. Naj fliknejo božičnici, castim itak pol plače za vsa nespecificirana jajca inbluknje drzave. Brezposelnim se pa dviga standatd. Fuj in fej. Ti pa ne bodi mevža in obdržite tako fantastični, forum  in opustite prah, ki ga dvigate na zaprašenosti forumov. Še Rebolj je opustil kovance z morebitnim donosom. ?????☺️☺️☺️☺️ Kolk smeha je bilo tudi z unim, ce bo umrl ???☺️☺️☺️ Smejalni dpnosi se z obrestmi novinarjev res očitno ne splačajo. Sploh zdej, ko Al papirje vodi. ???☺️☺️☺️ Daj zbobnaj zaprašene moderatorje, ki so zgolj na papirju tam in ohranite f Zivež tega foruma, ki je še edini živ. Razen ginekologije in ortopedije. Np, vsaj ortopeda imate, da vam bo povedal, zakaj je treba gibat ????????☺️☺️☺️????

Zapre se 30.9.

Kaj bomo delali 31.9.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close