Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obutev za v službi

Obutev za v službi

Živjo.

Delam v proizvodnji, recimo da 70% dela sedim, 30% sem na nogah. Iščem si nekaj za obut. Pri nas glede tega ne komplicirajo, si lahko v japonkah. Superge so mi nekako preveč, če sedim rado malo tišči. Imam precej visok nart. Do zdaj sem imela krokse in nekaj sem probavala s supergami samo ni to to. Zdaj iščem novo obutev, ne vem kakšne bolj kvalitetne natikače, lahko zaprte, pa da noga ne švica. Ima kdo kakšne ideje ali s čim ste najbolj zadovoljni. Glede cene mi ni problem dati malo več. Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
Ojdi, 06.08.2025 ob 20:51

Živjo.

Delam v proizvodnji, recimo da 70% dela sedim, 30% sem na nogah. Iščem si nekaj za obut. Pri nas glede tega ne komplicirajo, si lahko v japonkah. Superge so mi nekako preveč, če sedim rado malo tišči. Imam precej visok nart. Do zdaj sem imela krokse in nekaj sem probavala s supergami samo ni to to. Zdaj iščem novo obutev, ne vem kakšne bolj kvalitetne natikače, lahko zaprte, pa da noga ne švica. Ima kdo kakšne ideje ali s čim ste najbolj zadovoljni. Glede cene mi ni problem dati malo več. Hvala

poglej za delovno obutev, natikače, ki jih imajo v zdravstvu. Usnjeni

recimo tu

Natikači in cokli za delo – Zavas

Kopitarna delovna obutev nedrseče natikače usnjene, poguglaj. res odlične , ker noga in hrbtenica v njih ne trpi.

Če so ti kroksi ok, ne vem zakaj kompliciraš?!

Poleti malo kombiniram razne natikace in sandale, pozimi pa imam ene Skechers superge iz blaga z luknjicami, lahke, mehke, na podplatu so cepki, kao amortizerji, kot bi nosila copate.

Verjetno zavisi tudi od varnostnih predpisov, če si v proizvodnji. Sicer pa naj bo obutev kar najbolj udobna. Sama prisegam na cokle. Za sestanke z zunanjimi partnerji pa se preobujem v salonarje.

Skechers, 07.08.2025 ob 06:09

Poleti malo kombiniram razne natikace in sandale, pozimi pa imam ene Skechers superge iz blaga z luknjicami, lahke, mehke, na podplatu so cepki, kao amortizerji, kot bi nosila copate.

Skechers ima zadnja leta dobre modele čevljev. Mehke, kot da bi hodila po oblakih. Se pa izogibam supergam in vsem čevljem, ki gredo v špico, iščem obutev z ovalno obliko, ker so bolj prijetni za nožne prste.

Sem v zadnjih letih videla preveč žensk z izraskom kosti na nogah. Ne samo da je grdo, ženske zelo težko hodijo in trpijo zaradi bolečin. Ko se odločijo za operacijo je bolje in so rekle, da ne kupujejo več špičastih čevljev.

Imajo zelo udobne superge, ampak je treba malo iskati, da vidiš, kaj tebi usreza. Opcija so tudi superge z luknjami, ki so delno podobne športnim sandalom.

mam ene supergice ful lahke, mehke, udobne, te lajnam od poškodbe dalje, bogice saj se že vidi haha.. lahko pa že obujem tudi malo bolj stilske, ki so udobne, grem si še en tak par kupit v drugi barvi.. mam še vedno težavo, ker ne morem kar vse dat na stopalko, tko da natikači odpadejo, sandali odpadejo itd.. upam bo pozimi gležnjar šel že gor hehe..

drugače pa tej usnjeni natikači, ki so za zdravstvo, včasih sem imela bele za čiste prostore in modre za nečiste, pač navodila v zdravstvu takrat.. sedaj sem pa kot rečeno v supergicah, drugi pa imajo od superg, kroksov, pisanih natikačev, potem unih odprtih s plutastim podplatom, pa japanke..

Meni so najhujša obuvala s tankim podplatom. Tanek usnjen podplat peče po nekaj kilometrih. Sicer taki čevlji sploh niso za hojo. Od avta do pisarne in nazaj. Vse kar je več je boleče.

Kot je že ena zgoraj napisala išči obutev za široke noge. Prsti ti bodo hvaležni, če ne zdaj pa čez 10let.

Tudi jaz, 07.08.2025 ob 10:14

Skechers ima zadnja leta dobre modele čevljev. Mehke, kot da bi hodila po oblakih. Se pa izogibam supergam in vsem čevljem, ki gredo v špico, iščem obutev z ovalno obliko, ker so bolj prijetni za nožne prste.

Sem v zadnjih letih videla preveč žensk z izraskom kosti na nogah. Ne samo da je grdo, ženske zelo težko hodijo in trpijo zaradi bolečin. Ko se odločijo za operacijo je bolje in so rekle, da ne kupujejo več špičastih čevljev.

Nikoli nisem nosila res visokih pet, kvečjemu 2-3 cm, pa še to zelo redko, nikoli nisem nosila špičastih čevljev, vedno sem kupovala široko udobno obutev, nimam ploskih stopal.

Izrastke imam, zaenkrat še neboleče, lahko normalno hodim, še vedno dobim normalno obutev, a so.

Pač geni 🙁

https://www.skechers.com/skechers-slip-ins-go-walk-7—springtime/125219_BBK.html?dwvar_125219_color=BBK

Moje imajo tak podplat, podobno blago, ampak imajo vezalke in niso slips-in.

Udobne, siroke, mehke in lahke, dejansko kot bi imela obute copate.

Nosila sem jih ze 3 sezone, pa se naslednjo jih bom zagotovo.

Se strinjam, Skechers ima izredno udobno in mehko obutev. Pa veliko izbire.

kje pa kupujte skečerke, ker jaz kar sem jih probala par modelov, vse me je tiščalo okoli gležnja in čez nart (poškodba) in povzročalo dodatno bolečino in so mi bile posledično neprimerne..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close