obupno mastni lasje
Lep pozdrav!
Imam grozen problem z mastnimi lasmi. Lase imam malo čez ramena. Stara sem 20 let in jemljem tudi kontracepcijske tablete, ki baje povzročajo mastno lasišče.
Lasje se mastijo tako hitro, da si jih moram prati vsak dan. Uporabila sem že vse mogoče šampone. Prenehala sem uporabljati balzame in maske. Tudi limonin sok sem že preizkusila, pa nič ne pomaga. Drugače sem z lasmi zadovoljna, samo prati se mi jih več ne da neprestano.
Prosim, če mi lahko priporočite kakšne posebne proizvode, ki se jih vtre v lasišče oz. šampone.
Hvala!
Mastni lasje so kar pogosta težava strank. Kar se tiče kontracepcijskih tablet, vem da Diane 35 prav priporočajo za izboljšanje las in kože. To drži, ker se je koža popravila tudi meni.
Za samo nego pa tudi tebi priporočam uporabo šamponov, ki jih lahko kupiš v frizerskem salonu. Priporočam ti znamke Wello, šampone iz linije sistem professionel-SP, L’oreal- Kerastase, Redken….Šamponi so preizkušeni in so res vrhunski. Obrni se na frizerja, ki uporablja te izdelke, da boš dobila še strokoven nasvet. Drugače pa so mastni lasje povezani tudi z načinom prehranjevanja in stresom.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.