Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Obupani – kam na morje z otroci??????

Obupani – kam na morje z otroci??????

Prepiraš se ti, jaz se zabavam. Pa nisem jaz začela, da ne bo pomote. 🙂

Pa obilo zabave še naprej.

Hvala vsem,ki ste pomagali. Tistim,ki pa obtožujete: vsak se zmoti. Če bi se pa še tukaj na Mon-u ukvarjala s slovnico, potem bi bilo moje življenje ena sama slovnica. 🙂 Tako se pa vsaj tukaj sprostim in na hitro čečkam. >Če vas ne zanima, kaj sprašujem,prosim zamižite al pa zaprite temo.

Hvala

Alternativa: cela Makarska riviera, otoki Brač, Hvar, Korčula, Zadar-Zaton, Nin pri zadru…povsod mivka, prod, kristalno čisto morje ( no, Zaton se zna zagužvat in je posledično mal kalno…)

Jaz bi ti predlagala Zaton pri Zadru, tam je super za otroke in skoz nekaj dogaja.
Sicer pa Brela na makarski rivieri ali otok Korčula – tam je najboljša plaža v Lumbardi, dolga mivkasta, celo dve sta in sicer na nasprotnih straneh, tako da je , če piha, na eni vetrovno, na drugi pa obvezno mirno. Je pa od naselja Lumbarda na plažo ene 400-500m, večina hodi peš, pot je asfaltirana.
Ali pa morda naselje Solaris v Šibeniku, večini je super, mi malo malo slabe izkušnje s hrano – ampak smo bili v hotelu, tega pa itak ne iščeš.

Nala,hvala ti. Men je tud Zaton ful ful všeč, a kaj ko nikjer ne najdem nekih apartmajev. Mi vrže ven samo ene 4. Pa niso primerni. Veš ti mogoče,kako je tam z apartmaji oz. kje naj jih najdem na netu?

Hvala

Joj, babnce….

Jaz prisegam na Makarsko riviero, lani smo bili tukaj

odlični lastniki, blizu plaže, lepo urejeno, plaža prefektna, drobni kamenčki, vedno senca, ker je to manjši kraj, ni gneče, tako da ti ni potrebno ob sedmih dol brisače nesti, tudi ni problem za senco, morje kristalno čisto, brez ježkov..lani sta bili punci stari pet in pol, ter leto in pol…idealno!!! Poklici, morda je se kaj prosto.

lp, peggy

Hvar, Bol na Braču, Šolta, Primošten, Brela….

Saj veš, da idealov ni. So le približki. Najprej ne verjemi slikam in ne delaj nemogočega iz dopusta. Sploh če vas gre več, je težko uskladiti želje. Če bodo otroci zadovoljni v mivki, ti morda ne boš itd… bodi vesela, da ste skupaj, ustvari vzdušje in ne pričakuj čudežev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close