Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Obupani – kam na morje z otroci??????

Obupani – kam na morje z otroci??????

Kot je vidno v naslovu – letos smo že čisto obupali nad iskanjem apartmajev v Dalmaciji.
A mi lahko poveste, kam hodite vi npr. dve ali več družin na morje z majhnimi otroci? Radi bi kam, kjer je fajn apartma – terasa za otroke, pa plaža da je blizu…. Lahko je bilo kje. Sam dajte mi malo namigov. Mi smo gledali že čisto vse, pa se ne moremo odločit. Saj veste kako je ,ko gledaš slike, pa je oh in sploh, ko pa prideš tja pa groza.. Tako da: prosim vse tiste, ki hodite na morje nekam ,kjer je res super – povejte še nam..

Zelo bom hvaležna za vsak namig, nasvet….mnenje

Hvala vnaprej in lahko noč.

Tisti, ki hodimo na morje tja, kjer je res super, informacij ne delimo na forumih. 🙂
Ti pa dam en drug nasvet: ko boste šli, pojdite z otroKi.:)

Meni se zdi za majhne otroke zelo primeren Strunjan.Ni problemov z dolgo vožnjo; otrokom pa lahko vsak dan poleg kopanja organiziraš kaj zanimivega (sprehod po klifnati obali do Pirana, ogled solin, ogled Pirana – akvarij, izlet z ladjico do Portoroža, sprehod skozi doooolg tunel do Portoroža, vožnja s “podmornico”, kjer vidiš morsko dno in nasade školjk …).

z OTROKI!

Taet1 je spraševala za počitniški in ne za SLOVNIČNI nasvet. Eni ste pa res že zjutraj tečni.
Bi ti dala nasvet, ampak imam popolnoma enak problem kot ti. Imam pa željo iti v Umag, ali pa na Krk, dlje pa že ne.

Mi že več let hodimo na Vir, otok pri Zadru povezan z mostom. Apartma imamo 50m od morja s teraso. Meni in moji družini je zelo všeč.

Kako zanimivo, v prejšnji temi se “pofočkajo” kako so prijazne z odgovori in vedno pripravljene pomagati, tako v naslednji temi pa napadejo prvo žrtev, ker neakaj ni napisala po slovenskem pravopisu, o kakem odgovoru pa ne sluha ne duha.

Kakšna je pa plaža?

Hvar, zaliv Uvala Stara, zraven vasi Bogomolje. Hiša v zalivu, kuhamo si sami. Hodimo dol že več let, kolegi vedno z otroki, mi letos prvič:). Naša hiša je sicer zasedena, ti pa dam številko lahko od sosedovih. Lastnik je Ivo Radovanovič, številka telefona pa je 00385915160137, najdeš pa tudi na spletni strani, če napišeš apartmaji Bogomolje. Upam, da sem kaj pomagala:)

http://www.apartments-cifer.com/index.html

umag,sol polynesia,sol stella maris,itd

za otroke zakon.betonska plaža ali mivka,vlakec ob obali,3 velika igrišča,zaliv,bazen s sladko vodo zraven morja,sladoled,…

oj morski konjiček,mene tud mika v umag sol polynesia,samo me zanima a je morska voda bolj umazana al je v redu

Si me prehitela z vprašanjem. Voda je meni v primerjavi z Dalmacijo bljak.

Ines

meni je voda v vseh teh zalivčkih bljak: Simonov zaliv, Umag stella maris, Medulin – za otroke je fanj, mivka ,plitka topla voda, ampak zame je to prava mlakuža, dna tak ne vidiš, na površju pa oblak sončnih krem, kot da je prišlo do izliva nafte. Samo kaj češ, dokler so otroci mali, ne morem na divjo skalnato plažo z globokim morjem. Kake dobre alternative tu vmes pa tudi jaz še nisem našla.

Jaz sem vedno pripravljena pomagati s slovničnimi nasveti. Da nisem prijazna, sem pa fer, sem prav tako povedala. Kje tu vidiš kakšno nedoslednost?

Makarska riviera. Kristalno čisto morje, plaža primerna za otroke.

Jaz sem vedno pripravljena pomagati s slovničnimi nasveti. Da nisem prijazna, sem pa fer, sem prav tako povedala. Kje tu vidiš kakšno nedoslednost?[/quote]

V tem, da te ni vprašala za slovnični nasvet. Pa me ne bi toliko motilo, ampak smo to temo že 100x preleli, ampak se vedno najde kdo, ki mora filat svoj ego s pametovanjem.

Priporočam kraj Kneža na Korčuli, apartmaje najdeš na korcula.net

Jaz sem vedno pripravljena pomagati s slovničnimi nasveti. Da nisem prijazna, sem pa fer, sem prav tako povedala. Kje tu vidiš kakšno nedoslednost?[/quote]

V tem, da te ni vprašala za slovnični nasvet. Pa me ne bi toliko motilo, ampak smo to temo že 100x preleli, ampak se vedno najde kdo, ki mora filat svoj ego s pametovanjem.[/quote]

Zanimivo, tudi tvojega nasveta nikjer ne vidim. Vidim le tvoje obtožbe, češ kako je moje pisanje neprimerno. O tem se pač ne strinjava. A če že kritiziraš mene, bodi vsaj dosledna in ji daj primeren nasvet, ne?

V tem, da te ni vprašala za slovnični nasvet. Pa me ne bi toliko motilo, ampak smo to temo že 100x preleli, ampak se vedno najde kdo, ki mora filat svoj ego s pametovanjem.[/quote]

Zanimivo, tudi tvojega nasveta nikjer ne vidim. Vidim le tvoje obtožbe, češ kako je moje pisanje neprimerno. O tem se pač ne strinjava. A če že kritiziraš mene, bodi vsaj dosledna in ji daj primeren nasvet, ne?[/quote]

Mogoče moraš pa bolj skoncentrirano brat, pomaga če se skoncentriraš na vsebino, ne na slovnične napake 🙂

voda me je razočarala samo enkrat,ko je cvetelo morje.in takrat se lepo namakaš v bazenčku.imajo velikega za odrasle in enga majhnega z velikim klovnim za otroke,luškano.zraven so zastonj ležalniki in restavracija.

Zanimivo, tudi tvojega nasveta nikjer ne vidim. Vidim le tvoje obtožbe, češ kako je moje pisanje neprimerno. O tem se pač ne strinjava. A če že kritiziraš mene, bodi vsaj dosledna in ji daj primeren nasvet, ne?[/quote]

Mogoče moraš pa bolj skoncentrirano brat, pomaga če se skoncentriraš na vsebino, ne na slovnične napake :)[/quote]

Mogoče bi morala predvidevati, katere nicke še uporabljaš, kajne? Kajti tole zame ni nasvet, za katerega je spraševala avtorica prvega posta. To je namreč edino, kar si poleg kritiziranja drugih odgovorov napisala v tej temi.

“meni je voda v vseh teh zalivčkih bljak: Simonov zaliv, Umag stella maris, Medulin – za otroke je fanj, mivka ,plitka topla voda, ampak zame je to prava mlakuža, dna tak ne vidiš, na površju pa oblak sončnih krem, kot da je prišlo do izliva nafte. Samo kaj češ, dokler so otroci mali, ne morem na divjo skalnato plažo z globokim morjem. Kake dobre alternative tu vmes pa tudi jaz še nisem našla.”

Mogoče moraš pa bolj skoncentrirano brat, pomaga če se skoncentriraš na vsebino, ne na slovnične napake :)[/quote]

Mogoče bi morala predvidevati, katere nicke še uporabljaš, kajne? Kajti tole zame ni nasvet, za katerega je spraševala avtorica prvega posta. To je namreč edino, kar si poleg kritiziranja drugih odgovorov napisala v tej temi.

“meni je voda v vseh teh zalivčkih bljak: Simonov zaliv, Umag stella maris, Medulin – za otroke je fanj, mivka ,plitka topla voda, ampak zame je to prava mlakuža, dna tak ne vidiš, na površju pa oblak sončnih krem, kot da je prišlo do izliva nafte. Samo kaj češ, dokler so otroci mali, ne morem na divjo skalnato plažo z globokim morjem. Kake dobre alternative tu vmes pa tudi jaz še nisem našla.”[/quote]
To so plaže primerne za otroke. Če ti je prevelik intelektualni napor to povezat, pa še naprej išči slovenične napake.

“meni je voda v vseh teh zalivčkih bljak: Simonov zaliv, Umag stella maris, Medulin – za otroke je fanj, mivka ,plitka topla voda, ampak zame je to prava mlakuža, dna tak ne vidiš, na površju pa oblak sončnih krem, kot da je prišlo do izliva nafte. Samo kaj češ, dokler so otroci mali, ne morem na divjo skalnato plažo z globokim morjem. Kake dobre alternative tu vmes pa tudi jaz še nisem našla.”[/quote]
To so plaže primerne za otroke. Če ti je prevelik intelektualni napor to povezat, pa še naprej išči slovenične napake.[/quote]

Opa, a smo že na ravni “argumentiranja” na osnovi žalitev? Res super nasvet, voda je bljak, a za otroke dobra. Hehe, res na visoki intelektualni ravni. Verjetno je treba za tole imeti doktorat s Harvarda, kajne?

To so plaže primerne za otroke. Če ti je prevelik intelektualni napor to povezat, pa še naprej išči slovenične napake.[/quote]

Opa, a smo že na ravni “argumentiranja” na osnovi žalitev? Res super nasvet, voda je bljak, a za otroke dobra. Hehe, res na visoki intelektualni ravni. Verjetno je treba za tole imeti doktorat s Harvarda, kajne?[/quote]
Če ne kapiraš, idi mimo. Če bi se pa rada prepirala, pa lahko nadaljuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close