Najdi forum

Obupana!!! – Gmail

Že pol dneva poskusam odpreti svoj predal na Gmailu, ki ga nisem odprla zadnjih nekaj dni, zdaj pa ga NUJNO rabim…

Logirala sem se z enakim uporabniškim imenom in geslom kot vedno.
Na sicer praznem enkranu mi piše: Nalagam…
na zavihku Explorerja: Gmail – prejeto (52) – moj.enaslov@gmail.com
na dnu strani pa: Done

Vsakic, ko hocem iti na http://www.gmail.com , se mi seveda zgodba ponovi, tako da sploh ne morem preveriti, če možev naslov dela ali ne….

Ima kdo kakšno idejo, kaj je narobe oziroma kaj lahko naredim?

hej, jaz imam enak problem… zdi se mi, da je problem pri gmailu – spodaj piše verzija “beta” – prejšnji dan so nekaj (oblikovno) popravljali in od takrat ne dela. razen, če ga odpreš z brskalnikom mozzila – potem se naloži normalno…

edino do inboxa se je meni danes uspelo prebiti – če imaš v brskalniku explorerlevo tak oranžen zavihek “feeds”, potem klikni tja in “view feeds” – potem te vrže v inbox in vidiš maile, to je pa tudi vse, kar lahko počneš…

upam, da bojo kmal zrihtali, me nervirajo že dva dni…

Isto. Jaz sem el.pošto pogledala in prebrala preko mobitela.

Juhu! :)))

Z enim drugim brskalnikom mi je pa pravkar uspelo!! (Opera)

ja, zgleda da samo internet explorer nagaja… upam, da bojo popravili tudi to…

Svetujem vam da si namestite brskalnik Firefox http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
Je preprostejši in hitrejši kot Explorer. Poleg tega si ga lahko povsem poljubno polepšate z raznimi preoblekicami (skini).

Meni pa dela brez problemov..pa imam internet explorer

Tudi meni normalno vedno tud prejšnje dni pa mam tud internet explorer.

Meni dela normalno že cel dan.Nič ne nagaja.

Jaz imam gmail že od začetka, pa mi še nikoli ni nagajal, pa ga vsak dan večkrat uporabljam. Imam tudi internet explorer 7 in nimam nobenih problemov.

No saj jaz sem govoril bolj nasplošno, nisem mislil striktno v povezavi z Gmailom. nasplošno je Firefox boljši brskalnik, ki poleg zgoraj naštetega nudi tudi boljšo varnost kot Explorer.

Najbrz potrebujete zadnjo verzijo Explorerja. GA poberete z neta.

Drugace pa gmail omogoca tudi POP dostop, torej lahko posto pobirate v skoraj vseh programih za posto, le v nastavitvah na internetu najprej obklukajte, da to dovoljujete, potem pa nastavis nov email naslov v recimo Outlooku. TAm se bo hranila tudi vsa posta, ki jo boste z gmaila poslali, tudi ce z neta.

Včasih res šteka!Če mi ne odpre Ie, mi pa mozila!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close