Obupan nad ženskami-a ste res vse iste?
Uf dečko, pri 35ih se sprašuješ ali so AWALT in si še vedno želiš verjeti, da boš našel svoj NAWALT.
Zgoraj ti je nekdo/neka omenil/a, da žensk ne zanima tvoja trnova pot. Žensk ne zanimajo moške življenske tribulacije, ženske čakajo na cilju in poberejo zmagovalce. Miopičnemu bitju ne moreš razlagati lastne življenske izkušnje, še manj pa lastne neuspehe in pričakovati karkoli drugega kot negativen odziv, še posebej, če si v zgodnji fazi spoznavanja.
Skratka je tako, da si že kar v letih, da bi šele začel spoznavati žensko naravo.
Ker si takoj trznil, ko ti je ena rekla, da ti je pisala na mail si nažalost izgubljen primer. Namesto, da bi vložil nekaj časa v lasten mentalni razvoj in spoznal realnost se boš vrtel v istem začaranem krogu naprej. Bi ti dal kakšen predlog ampak si ti raje blue piller, zato ne bom zapravljal časa. Another man lost to the power of vag.
Esp, 04.08.2024 ob 09:02
Mene mine npr, ko pove, da je razocaran, da je bil izdan itd
Ker navadno pomeni, da se ni prebolel in da bo to dnevno na tapeti, pa primerjanja z bivso itd
Ko ne bos cutil vec potreb po zivljenjskih zgodbah, takrat bos good and ready 🙂
Tebe mine bolj zaradi tega, ker veš da ga ne boš mogla na izi navijat okrog prsta.
Čim manj govori o bivši vezi. Ko bodo ženske zacutile da si bivšo vezo predelal, te bodo drugače zacutile. Nic ni bolj odbijajoče kot moški ki obožuje bivšo ženo ali opeva bivšo vezo, čeprav ko sta bila skupaj , sta se pa skoraj pobila. Ali pa drug primer, ko je sovražen do bivše, ne ve kaj bi ji zakuhal. Predelaj, takrat boš postal zanimiv. Pa čim manj govori o bivših
Lahko ti predstavim svoj primer. Všeč mi je bil en tip, ki je ravno tako uspešen, simpatičen, deloven…in ločen. Njegova bivša žena je res problematična in ni mi jasno, kako sta sploh postala par. Je res mogoče, da se je tako dobro pretvarjala? Ampak, največji problem pa je, da še vedno čuti prezir do nje. Čeprav je povedal, da sem njeno nasprotje, me moti, da me sploh primerja z njo. Rada bi, da bi imel do nje ignorantski oziroma nevtralen odnos. Takrat bi vedela, da je res šel naprej.
Precej žensk je res slabih, malo zaradi moških, ki so to iz njih naredili, malo pa zaradi tekmovalnosti do drugih žensk. So pa tudi zelo v redu ženske. Samo te se kaj dosti ne izpostavljajo.
niso vse iste.
Neobvezna, 04.08.2024 ob 00:08
Nismo vse iste. Sem ti pisala na meil. saj je mail jani1989horvat@gmail.com ?
Izjeme (ti?) potrjujejo pravilo, da ste skoraj vse iste. Ste nemogoče in nahajpane od protimoške propagande.
Na žalost pri razmišljanju o odnosih z moškimi sploh več ne uporabljate svojih glav, ampak ste, praktično brez razmišljanja, sprejele ameriško agendo = navodila nekoga tretjega.
Jani503, 03.08.2024 ob 22:26
Leta v zvezi, izdan, sedaj se po dolgem času odločim za dopisovanja/zmenke, tudi tukaj na forumu sem dal kontakt, in sem razočaran. Sem uspešen, urejen športen tip in se dopisujem z eno in dobim na nos, kaj je z mano narobe, da sem sam pri 35, potem grem z eno na kavo in isto vprašanje, povem svojo zgodbo in dobim ignor. A res ni nobene normalne?? Vsaj za dopisovanje brez nekih nevmesnih vprašanj. Tudi nam “normalnim” se lahko zalomi v življenju. Žalostno
Vse ženske so enake..Moški pa tudi.
In zdaj si dobil košarico pa ignor..Kaj pa zdaj?
Nekje si ga pač zasral..
Dokler boš forsiral in iskal žensko na tak način boš razočaran vrjemi…Imam občutek,da si globoko v sebi razočaran in nezadovoljen ter preveč osredotočen na to poglavje (partnerski odnos) .Ti si lahko sam sebi zelo ok.ampak to ne pomeni,da si tudi ostalim npr.ženskam v tvojem primeru…Odpusti ta občutek,da bi potreboval nekoga ,da te osreči in ti,da to kar si želiš ,ker s takim načinom ne boš prišel nikamor ,le vrtel se boš v začaranem krogu in postal še bolj nezadovoljen .Odnosov ne moreš forsirat ne gre tako.Na tvojem mestu bi to odpustila in si rekla,ko bo čas bo prišla tista s katero se bom ujel in z njo delil srečo.Ne pozabi tudi to,da ne moreš mislit in posledice misli so tvoji občutki ,da so ženske čudne ali celo neumne v svoje življenje ne moreš pritegnit ljubezni ter vsega kar si želiš,a hkrati si kritičen in ni čudno,da se ti dogaja kar se ti (nasprotno od željenega) .To velja za vsa področja v življenju .
Veš kaj je tvoj problem? Ne veš ne? Sexat se nauči. Me ženske, bi tudi orgazem. Glej, kafetaš lahko s komerkoli tudi s kolegico, ne rabiš tipa. Prevarala te je, ker s tabo v postelji ni bilo nič. Lepo nabavi knjigo Popolni ljubimec. Nauči se sexat in boš imel ponudbo. Jaz imam iz najstniških let neko zgodbo. Kako je bil moj fant, zaradi mene zelo prizadet. Res lep fant, vse bi dala za njega, inteligenten. Veliko Keša sem zapravila za njega Vendar ko sem ga jaz spolno napadla, me je odrinil? Malo razmisli o teh besedah. Kaj je za tebe normalno in kaj ne?
Lahko si čeden, uspešen, športen itd., ampak imaš pa deficit na področju hendlanja z odnosi. Verjetno izhajaš iz družine v kateri si dobil slabo popotnico za življenje. Vse to se da popraviti, vendar bo treba delat in si poiskati pomoč. Za začetek si poišči dobrega psihoterapevta s katerim se bosta lotila najprej spoznavanje samega sebe, potem pa spreminjanja prepričanj, ki ti grenijo življenje. Dokler se ne boš lotil tega zoprnega dela, boš žal vedno razočaran, ženske pa mrhe. Srečno.
ne pa ne, 18.08.2024 ob 07:35
Dvomim, da te sprašujejo, zakaj si sam pri 35, če poveš, da si imel dolgoletno zvezo, ki se je sfižila. Takih je veliko. Mogoče te sprašujejo, zakaj si pri 35 še vedno pri mami??
Tole bi znalo biti razlog, ja. Torej ena te je vprašala prek interneta, zakaj si sam pri 35, druga pa te je to isto vprašala v živo. Pri prvi si se užalil, zakaj te to sprašuje, pa si ti končal pogovarjanje, za drugo pa meniš, da te je potem ignorirala zato, ker si samski pri 35? Kaj pa če ji samo vizualno nisi bil všeč? Seveda ti ne bo rekla, hej, ne mislim se s tabo videvat, ker mi fizično nisi všeč. Ali pa ji ni bilo všeč kaj drugega na tebi, mogoče preveč blebečeš samo o sebi in “svoji zgodbi”, mogoče se nadležno obnašaš, mogoče si insistiral, da plačata pijačo vsak pol, čeprav si jo ti povabil, mogoče misli, da premalo zaslužiš… lahko je marsikaj. Ampak ti pa takoj meniš, da je to zato, ker si samski??
Ti vztrajno dokazuješ babam, da si jih vreden, kar je pot v pogubo. Danes v dobi instagram nastavljačic, facebook princesk, ko so vse pod 50 itak prepričane, da imajo zlato med nogami, boš na ta način deležen le zgražanja. Ti moraš na prvo mesto začeti postavljati sebe. Nehaj obsedeno letat za babami, če greš s kakšno na pijačo, prav, če začne najedat s čudnimi vprašanji, ji reči, a zakaj sem samski, aja, veš, zato, ker mi pač tak paše. Kaj pa ti, mimogrede, zakaj si pa ti samska? One te obravnavajo, kot te, kar sam sebe obravnavaš kot boflk robo, ki se mora skoz dokazovat babam. Ampak, ko boš zgradil samozavestniški jaz, vprašanje, če si jih boš sploh še želel, ker boš na tej poti spoznal, kako malo ponujajo.
samski cinik, 18.08.2024 ob 08:00
Ti vztrajno dokazuješ babam, da si jih vreden, kar je pot v pogubo. Danes v dobi instagram nastavljačic, facebook princesk, ko so vse pod 50 itak prepričane, da imajo zlato med nogami, boš na ta način deležen le zgražanja. Ti moraš na prvo mesto začeti postavljati sebe. Nehaj obsedeno letat za babami, če greš s kakšno na pijačo, prav, če začne najedat s čudnimi vprašanji, ji reči, a zakaj sem samski, aja, veš, zato, ker mi pač tak paše. Kaj pa ti, mimogrede, zakaj si pa ti samska? One te obravnavajo, kot te, kar sam sebe obravnavaš kot boflk robo, ki se mora skoz dokazovat babam. Ampak, ko boš zgradil samozavestniški jaz, vprašanje, če si jih boš sploh še želel, ker boš na tej poti spoznal, kako malo ponujajo.
Bistvena razlika je med tabo in njim. On hoče žensko za resno zvezo, ti bi jih rad za fuk. Nesmiselno je tipu, ki si želi zveze in družine, razkladat, kaj mora narediti, da dobi babo za nekaj noči. On tega noče.
Če bi na tisto vprašanje odgovoril, da je samski, ker mu tako paše, se bo vsaka, ki išče zvezo, izognila, ker je jasno povedal, da mu paše bit samski in ne vezan. Je pa res, da svoje življenjske zgodbe in nezadovoljstva z bivšo ne razkladaš že na prvem zmenku. Tega se vsaka prestraši. To je podobno, kot bi tip žensko vprašal na prvem zmenku, zakaj se je odločila poiskati tipa za resno zvezo, ona pa odgovori, da zato, ker ji bije biološka ura in je skrajni čas, če hoče družino, da najde semenodajalca. Pa saj vsak normalen takoj zbeži.
Dovolj bi bilo, če bi enostavno odgovoril, da je bil v zvezi, ki pa se ni izšla in je zdaj samski. Dovolj za prvič. Saj če se je sestal z žensko vsaj približno njegovih let, je tudi njega zgodba podobna.
Torej imaš moške, ki jim na kraj pameti ne pade, da bi se vezali in iščejo podobne ženske. Taki so seveda večinoma bolj samozavestni in nastopaški in ženske, ki jim je to všeč (daleč od tega, da so vse take), padajo na to. Če zamoči, nič hudega, vedno lahko okrivi prasico, ki “misli, da ima zlato tam spodaj”, ker ga je zavrnila. Dejansko pa ženska o tem, kaj ima tam spodaj, niti razmišljala ni, pač pa je videla, da tipa zanima samo to, kaj ima tam spodaj in kdaj se bo to dalo s pridom uporabiti, pa ga je zavrnila.
In so moški, ki si želijo resne zveze, ki pa so po navadi vedno bolj plahi in tipajoči. Daleč od nastopaštva in kazanja mišic, ker pač nočejo odgnati potencialne partnerice s tem, da jo vidijo kot ulov za eno noč. Ker je ne. Je pa seveda nekaj na tem, da nekatere ženske padajo na napihovanje in samozavest, ker se jim zdi, da pa tak tip ni obupan in bi lahko dobil marsikatero žensko, ampak če njo izbere, je ona nekaj posebnega. Za razliko od unega drugega, ki bi po vsej verjetnosti bil zadovoljen z vsako, ki bi ga hotela. Saj je podobna zadeva tudi pri moških. Če ženska takoj pade nanj, jo bo izkoristil in pustil. Če pa je po drugi strani samozavestna, mu daje vedeti, da ni edini na svetu in da ima ona obilo drugih stvari v življenju, ne pa da visi na njem, če se mu izmika in je nagajiva in skrivnostna, bo čisto znorel za njo.
Problem je, ko se srečata ena in druga stran (ženska, ki je samozadostna in samozavestna in tip, ki se zdi obupan ter obratno). Ko se zadeva konča, so za ženske, ki so vlagale vse upanje na frfrastega tipa, prasci, za vse podobne moške so pa take ženske prasice.
Seveda boste babe prikimavale servilnežu, ki sevam je pripravljen podrediti po dolgem in počez. To pa zato, ker samo takim lahko vladate. Nad takimi imate moč, tako nad njihovimi čustvi, kot denarnico. Seveda boste nasprotovale ideji, naj moški na prvo mesto postavlja sebe. To je zelo nevarno za nadvlado ženske hipergamije, ki smo ji priča. Ženska hoče, da je moški koristni id.iot, ki ga bo aktivirala, ko-če se ji bo zahotelo.
Seveda, če moški prizna, da mu pač paše bit samski, je to zelo nevarno. predvsem za babe, ki se same hvalijo, da so samske, ker nočejo prasca na kavču in s spodobnimi feminističnimi pogruntavščinami,.
Fant, ne razmišljaj, kje boš staknil naslednjo večno iskalko, ki jo boš povabil na steak, da jo šarmiraš. Na tisti steak pelji samega sebe. ne razmišljaj, kako je hudo, da ne moreš it na raftanje, ker nimaš ženske. Idi na rafting s svojo moško družbo in se imej fajn. nauči se uživati sam s sabo in presenečen boš. tudi nad odzivi okolice.
Seveda bodo ženske trdile, da nimam prav. To pa zato, ker bi one rade, da smo moški večni koristni idioti, ki so na svetu zato, da njim strežejo.
Anonimno 6132, 04.08.2024 ob 08:50
Popay, 04.08.2024 ob 07:17
pozorni beri ženske tukaj na tem forumu, pa boš našel skriti zaklad..
Je pa tako… Možakar, ki je psihofizično zdrav se ne bo nikoli vprašal, kaj je z njim narobe ampak je preprosto vsako jutro v nizkem startu, pripravljen, da mu nekje na poti uleti…. ženska, če ne dons, pa jutri, jebi ga.. Saj so ja olimpijske igre..
@6132
hmm, od kje ti te informacije.., od zblojenega največjega trola na sč… @modroviharne polarne driske, hehe….
a veš. da pa jst niti malo nimam pojma, da se bi bal žensk, sem ga pa že pri 13 tih, predvidevam, da misliš.. namočil.., 70 pa upam, da bom doživel, danes ljudje cepajo že pri 50..
o Brini pa vse najboljše… ona ima odličen filing v virtuali za ok. tipe.., kar jst seveda sem..
vidiš zdej, kaj je samozavest…, nč bat te je dosti tud v reali pri meni..
Forum je zaprt za komentiranje.