OBTOŽENI DA SMO UNIČILI APARTMA
Pozdravljeni!
…že v naslovu je razvidno da smo obtoženi da smo uničili apartma…zadeva je bila sledeča…preko interneta smo našli apartma na hrvaškem ga preko meila rezervirali..plačali akontacijo 10 % in odšli na dopust…ko smo prispeli so nam apartma pokazali..jaz nisem gledla kakšen je stol ali ploščice po tlehu ampak to kar nam je pokazala gospa ki je oddajala aparma..to so bile stvari kje se prižge klima ipd..ok uživali smo na doputu..ta gospa je odšla za nekaj dni avstrijo in nam rekla da bodo tam njeni starši če kaj potrebujemo…ok…vse lepo in prav starši popolnoma neprijazni..nič niso kontaktirali z nami samo cele dneve so hodili okoli appartaja in gledali kaj najemniki počnemo al kaj pač…prišel je zadnji dan preden smo se vračali domov in staše smo vprašali komu lahko plačamo dolg za najem…rekli so da njim ker gospe še ne bo nazaj do drugega dne…midva sma plačala povedala da gremo hitro v jutro domov ker sma imela s sabo 1 leto starega otroka in da lažje prenaša pot če spi..rekla sta da vredu…nihče pa ni rekel da bo pogledal app preden grema…no mi počistimo za sabo res ne generalnno ampak pometema ..umazane njihove brisače dama na kup ipd…sedaj pa po 2 dneh ŠOK!!!! kliče me gospa ki nam je app odala in rekla da smo ga uničili!!!da smo ji uničili stol..parket ima neke luknjice..odrgnili steno..stolkli 4 ploščice v kopalnici..na kavč spravili madež ki se ga ne da odstraniti….mislim da se mi bo zmesalo…povedala sem ji da to ne drži…da je res da je na kvču ostal en madež od kreme to pa je vse…sedaj mi je poslala meil in slike od uničenih stvari in zahteva da to vse skuopaj plačamo…da ima priče ki so slišale kako smo kao tolkli z ostrim predmetom mislim adijo pamet..zagrozila je da bo poslala najine podattke vsem agencijam da ne bomo nikjer več dobili appartmaja..in da bo septemra vse sanirala in nam poslala račun in naj jo ne prisilimo da gremo stvari reševat preko sodišča…čisto sem šokirana…ne vem v kašnem stanju so bile stvari preden smo prišli ker se resnično nisem ozirala kakšen je stol al pa ploščice če sem na dopustu..no in sedaj nevem kaj ji naj odpišem…še mogoče to…njeni starši niso niti toliko bli da bi rekli hvala ko smo plačali…o kakšnem računu pa tak ni blo govora…žal mi je da nisem rekla njeni mami naj pregleda apartma ko smo bili še tam ampak kaj takega res nisem pričakovala in to po dveh dneh…pomagajte!!!
Spoštovani,
Predlagamo, da ji napišete, da niste dobili računa in tako uradno sploh niste bili v apartmaju. Zagrozite ji tudi s prijavo tržni in davčni inšpekciji tako na Hrvaškem kot v Avstriji , ker ne izdaja računov. Recite, da ste tudi vi poslikali apartma ob prihodu, kjer se natančno vidi kakšno je bilo stanje (morda imate res kakšne slike notranjosti? Slike od oglasa, kjer bi se to morda videlo…)
S spoštovanjem!
O hvala za hiter nasvet!! sem ji poslala naj mi pošlje dokumente kot so račun in da smo bili doli prijavljeni, pa je odgovorila na to samo to da ona ni rekla da nismo plačali da to nas ne obtožuje…izmakniti se hoče ker papirjev nima…napisala še mi je da je čakala3 dni zato ker ni vedela če ima kakšne pravice sedaj pa se je pozanimala pri zavarovalnici in ugotovila da jih bojda ima..jaz resno razmišljam da bi sama podala prijavo na policiji kaj menite?
Kako se je končalo? Ste uspeli rešiti zadevo?
Mislim,da je lastnica malo brcnila v temo,ker računa itak ni izdala-sedaj pa naj ona Vam dokaže,da ste bili tam in tudi vi ji lahko rečete,da imate priče,da ste bili na dopustu nekje drugje:)
Upam samo,da ne boste hodili gledat kakšen je apartma,da vam nebi še česa namestili.
Spoštovani,
Predlagamo, da ji odgovorite, da jo boste prijavili na davčno inšpekcijo zaradi utaje davkov, tako na Hrvaškem kot v Nemčiji.
S spoštovanjem!
Forum je zaprt za komentiranje.