Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style obstijna sencila za veke

obstijna sencila za veke

Zivjo,

zadnje case ugotavljam, da se vsa sencila ki jih kupim, ze po nekaj urah zberejo v gubo. Vedno si veke prej nepudram in v vecini primerov je licilo zdrzalo skoraj cel dan. Zdaj so pa moderna taka svetleca licila (Nivea Beaute, Max Factor), ki imajo intenzivne barve – temno rjava, temno zelena, temno vijola… in, ko si jih nanesem izgleda super, ze okoli enih-dveh pa skorajda ni sledu o barvi, ker je vsa v gubi. Kaj naredite vi? Je kaksna krema, fiksir, ali katera znamka, ki izdeluje bolj obstojna licila?
Hvala za nasvete!

Zelo obstojna so Isadorina senčila, no vsaj meni, sicer so malo dražja, ampak se splača.
Nekaterim pa tudi niso všeč.

Zelo poceni in zelo obstojno senčilo za veke je vsaj zame od My beauty, ful se tudi lepo nanaša. Drugače pa mislim da pomaga, če preden naneseš senčilo malo popudraš veko s pudrom v kamnu.

Tudi jaz sem imela enak problem in tudi zame pomeni rešitev prav Isadorina kozmetika.

Jaz dam na veke tako tekoci puder kot puder v kamnunato pa absolutno cudoviet barve sencil ART DECO,ki so blazno obstojne in res krasne!Jaz vse do vecera nimam nikakrsnih tezav…

Mislim, da so vsaka sencila obstojna, ce je podlaga dobra ( govorim iz lastnih izkusenj, imam precej razlicnih znamk sencil – od cenejsih do malo drazjih). Veke si vedno zafiksiram s fixing pudrom od Manhattan, dober je tudi fixing puder od kozmetike ArtDeco, licila mi tako drzijo ves dan.

milenushka, zivjo!!
kako je kaj muc?
(smo se enkrat mailale zaradi macjih slik na omen.ru)
fino se imej
vsego horoshego!

sinica napisal:

> milenushka, zivjo!!
> kako je kaj muc?
> (smo se enkrat mailale zaradi macjih slik na omen.ru)
> fino se imej
> vsego horoshego!

O, zivjo!:) Kaj pa ti tuki?:) Tebe tud kozmetika zanima?:) Muc je pa super, pa tvoj?:)

Haj

Uporabljam podlago za veke od ARTDECO. Senčila pa od IsaDore.Meni je OK.

LP

ful obstojna licila so MAC.

pomlad kje pa lahko pri nas kupiš MAC ličila?

LP

Hvala za nasvete. Ampak uporabljam podlago, tako tekoci puder(za mastno kozo) kot puder v prahu (Art Deco ali Max Factor), sencila imam pa tako od Art Decoja, kot tudi Nivea, Max Factor in tudi MAC (prinesla mi ga je prijateljica iz Milana), ampak zadnje case se mi vseeno vse “stopi in naredi v gubo”. Mogoce je pa to le eno cudno obdobje moje koze. Bom probala se Eye fix od Elizabeth Arden, ga je vcasih uporabljala moja mami. Mogoce bo pa to kaj bolj delovalo.
Ce katera res ve, kje se da dobiti MAC v blizini Ljubljane, se priporocam !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close