Obseden z starejšo
Naj ti povem, da sem jaz imela podobno zgodbo 2 leti. Vendar je bilo obratno. 11 let razlike in dve leti dobivanja…morje skupaj, druzenje, vse kar je lahko kot resna veza. On je bil mlajsi…spoznal je tudi otroka, ko se je navezal nanj..in skos je goovori, da on ne bo nikoli v vezi, da tak je…a jaz istocasno sem mu skos dala vedeti, da ne zelim avanture ampak vec. On pa je delal vse kot, da bi me ljubil in se druzba je tako mislila. Na koncu, ko je bilo treba doreci ki bil sposoben se definirati kaj cuti. A vse je delal da bi ga otrok imel rad, jaz..od kupovanja daril, kuhanja, pozornosti lepe, pocitnic skupnih itd….No na koncu sem ostala s strtim srcem, tudi otrok in pocutila sem se kot budala. Ker me je dve leti vlekel za nos in dajal lazne upe. Fant..pojdi cimprej stran! Take so najvecje pr…ice. In zaradi takih bos zgubil vero v ljubezen in zacel gledati na zenske z drugimi ocmi. Igra se s tabo v vsakem primeru. Zame je oseba, ki ve, da ga nekdo ljubi in to izkorisca sebi v prid pokvarjenka/pokvarjenc, ki si ne zasluzi nic. In ti kot nekdo, ki jo imas rad nasrkas logicno, ker nisi dovolj mocen odnehati. Saj bos…slej ko prej..Ampaj ONA ce bi bila fer do tebe bi odsla. In ne vem zakaj ljudje recete, da ga ne zavaja. Seveda ga. Ce vidis, da nekdo trpi zaradi tebe SE UMAKNES in si najdes nekoga, ki ima iste zelje. Ker lazje je oditi tistemu, ki ne cuti nic, kot tistemu, ki ljubi. Naredis jim usligo. Ampak malo ljudi je tako postenih! Na zalost. Odsekaj jo in to takoj. Ker je podla oseba in take si ne zelis. Zaupaj se kaksnemu prijatelju (bolj starejsemu ce ga imas) kar moski tvojih let niso xa take debate. Ne bodo te razumeli…ne cutijo kot ti…
Upam, da ti uspe. Srecno!
Naj ti povem, da sem jaz imela podobno zgodbo 2 leti. Vendar je bilo obratno. 11 let razlike in dve leti dobivanja…morje skupaj, druzenje, vse kar je lahko kot resna veza. On je bil mlajsi…spoznal je tudi otroka, ko se je navezal nanj..in skos je goovori, da on ne bo nikoli v vezi, da tak je…a jaz istocasno sem mu skos dala vedeti, da ne zelim avanture ampak vec. On pa je delal vse kot, da bi me ljubil in se druzba je tako mislila. Se pravi delal je eno govoril drugo. In vsakic ko je bilo na tem, da se zakljuci so bile besede oprosti itd.. skratka manipulacija, manipulacija, manipulacija. Pokvarjenost. Na koncu, ko je bilo treba doreci ni bil sposoben se definirati kaj cuti. A vse je delal da bi ga otrok imel rad, jaz..od kupovanja daril, kuhanja, pozornosti lepe, pocitnic skupnih itd….No na koncu sem ostala s strtim srcem, tudi otrok in pocutila sem se kot budala. Ker me je dve leti vlekel za nos in dajal lazne upe. Fant..pojdi cimprej stran! Take so najvecje pr…ice. In zaradi takih bos zgubil vero v ljubezen in zacel gledati na zenske z drugimi ocmi. Igra se s tabo v vsakem primeru. Zame je oseba, ki ve, da ga nekdo ljubi in to izkorisca sebi v prid pokvarjenka/pokvarjenc, ki si ne zasluzi nic. In ti kot nekdo, ki jo imas rad nasrkas logicno, ker nisi dovolj mocen odnehati. Saj bos…slej ko prej..Ampak ONA ce bi bila fer do tebe bi odsla. In ne vem zakaj ljudje recete, da ga ne zavaja. Seveda ga. Ce vidis, da nekdo trpi zaradi tebe SE UMAKNES in si najdes nekoga, ki ima iste zelje. Ker lazje je oditi tistemu, ki ne cuti nic, kot tistemu, ki ljubi. Naredis jim usligo. Ampak malo ljudi je tako postenih! Na zalost. Odsekaj jo in to takoj. Ker je podla oseba in take si ne zelis. Zaupaj se kaksnemu prijatelju (bolj starejsemu ce ga imas) kar moski tvojih let niso za take debate. Ne bodo te razumeli…ne cutijo kot ti…
Upam, da ti uspe. Srecno!
Forum je zaprt za komentiranje.