Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obseden z starejšo

Obseden z starejšo

Fantek tudi tvoja puberteta bo minila!

Hvala, resno
[/quote]

se strinjam. ženska je najbrž zadržana tudi zaradi vseh teh predsodkov, ki so ti jih monovski troli naštepali.

Mogoče pa je tudi obratno…pri tebi, tudi veš kako je nje, narediš kaj?

Kako lepo da nekateri stresate tu svojo nevoljo, ni ta forum namenjen diskusiji in nasvetom namesto graj in posmehovanja?
Kaj vi učite tega fanta? Da je kot moški bolje bit tiho o svojih čuszvih, ker si deležen samo posmeha. Na bruhanje mi greste nekateri.

Jaz sem stara trideset in, če bi bila samska bi vrjetno tudi imela dvajset letnika samo za avanturo, ker me privlačijo mlajši, ampak za resno zvezo pa vrjetno ne, sploh če bi želela otroka dvajset letnik odpade. Fant pozabi in si najdi drugo avanturo, ker tudi, če bi vidva šla v resno zvezo bi ti do tridesetega leta postalo žal, ker nisi boljše izkoristil svoja dvajseta. Poznam kar nekaj primerov, kateri so se prerano spustili v resne zveze in so pred tridesetim končali. Vrjemi težko bo le kratek čas.

S starejšo…..

Ce bos pokazal doloceno mero odgovornosti, mislim da ni problem. Mlad, resen in ambiciozen fant pritegne pozornost starejsih zensk, ker veliko moskih njenih letih je se zmeraj neodgovornih in nezrelih. Delaj na sebi, telovadi, pazi da si zmeraj urejen, delaj na temu da v vse kar delas vlozis veliko pozornosti in truda, ne poudarjaj svojih strahov temvec isci nacine kako jih preseci, pomebno je tudi da jo skusas razumeti in jo poslusas. S tem bos dal vedeti njej, da si clovek na katerega se lahko zanese in da ti je mar.

S starejšo…..
[/quote]

Enim vam je očitno tak hudo dolgčas da nimate kaj druga delat kot pa slovnične napake popravljat po forumin… Žalostno met tak zavoženo življenje.

S starejšo…..
[/quote]

mislim, da je večji povdarek na “obseden”

Tip je star 20 let. In tole, o čemer se okoli loviš in mu svetuješ, je samo filanje obsedenosti, ne pa ljubezni.

Tip je star 20 let. In tole, o čemer se okoli loviš in mu svetuješ, je samo filanje obsedenosti, ne pa ljubezni.
[/quote]

Glede na to kak se eni obnašate ste že zdavnaj obupali nad ljubeznijo oz niti ne vete kaj to je! Samo ker nekaj ni po vaših standardih že ni ok

Glede na to kak se eni obnašate ste že zdavnaj obupali nad ljubeznijo oz niti ne vete kaj to je! Samo ker nekaj ni po vaših standardih že ni ok
[/quote]

Kaj te na koncu sploh briga kaj si ljudje mislijo?! Ne sprašuj jih za mnenje, naredi vedno tako kot ti srce narekuje in ne boš nikoli obžaloval. Naredil boš kakšno napako, se iz nje naučil in šel naprej ali boš pa užival sto na uro in bil iskreno srečen. A ni to najbolj pomembno na koncu? Da si zvest sebi in svojim odločitvam, da veš kaj hočeš, od tega ne odstopiš, ne glede na to kako težko je lahko, da gres s čisto vestjo spat, zavedajoč se, da si naredil vse tako kot si si v duši zaželel.

Kaj te na koncu sploh briga kaj si ljudje mislijo?! Ne sprašuj jih za mnenje, naredi vedno tako kot ti srce narekuje in ne boš nikoli obžaloval. Naredil boš kakšno napako, se iz nje naučil in šel naprej ali boš pa užival sto na uro in bil iskreno srečen. A ni to najbolj pomembno na koncu? Da si zvest sebi in svojim odločitvam, da veš kaj hočeš, od tega ne odstopiš, ne glede na to kako težko je lahko, da gres s čisto vestjo spat, zavedajoč se, da si naredil vse tako kot si si v duši zaželel.
[/quote]

Se čisto strinjam s tem. Ti danes čutiš, tako kot čutiš in prav je, da slediš sebi. Saj se nisi zaljubil v neko narkomanko, zločinko, ampak je edini moteč dejavnik starost (zato se tudi ona drži nazaj), moteče pa je zaradi predsodkov drugih, ne zaradi vaju.
Dobil si nekaj dobrih nasvetov, da delaj na sebi, razvijaj osebnost, bodi spoštovanja vreden človek.

Rolling Stones pravijo: You can’t always get what you want

Pa več sreče prihodnjič.

Če bereš še temo ali ne, tudi sama sem 20 let stara, v življenju dala marsikaj skoz, kaj pol moje generacije ni, in si sploh še ne predstavlja kaj je to kruto življenje. V prebolevanju smrti se je kmalu pojavil tip, starejši od mene 5 let, sedaj po 4 letih prijateljevanja in 3 letih bolj resnejšega sem ostala sama, za naju ni vedel nihče, sva pa delala vse kot vsak par, hodila v kino, na večerjo itd, le da me nikoli ni vprašal če bi hodila. Nikoli ne veš na koga naletiš, pusti, se poskusi zaposliti z nečim kar te veseli ker čedalje bolj bo bolelo povem iz lastnih izkušenj.
Prišla je v leta ko ji bo čas da si ustvari družino, če želi, in mislim da si ne ti, in ne jaz ne želiva že zdaj otroka, ker je še malo žurerskega življenja pred nama. Počasi se je probaj odpovedat pa bo šlo, ne pusti da gre predaleč, ker nje ne bo bolelo, bo bolj tebe.
Smo tudi tvojih let resne, problem je da so moški v veliki meri neresni hehe

Živjo.
Sama sem bila pred leti v podobni situaciji, s tem, da sem bila jaz tvoje starosti in je bil on toliko starejši.
Začelo se je z dogovorom, tako kot pri vama. Potem pa so ta skrivna druženja postala zabavna, poleg “aktivnosti” sva se pogovarjala, smejala … ugotovila sem ,da je zelo simpatičen,prijazen, fejst fant, s katerim bi se lahko videla v prihodnosti.
Nikoli mu nisem povedala, da do njega razvijam globlja čustva, saj je dal jasno vedeti, da ga zveza ne zanima. Tako da sem zadevo končala na način, da sem mu rekla, da se ga naveličala . Prizadetosti z njegove strani ni bilo videti, sama sem pa kar rabila nekaj časa, da sem ga prebolela. Ampak glej ga zlomka, ko ga ni bilo več na sliki, sem spoznala drugega, s katerim sem se zdaj poročena.

Včasih moraš uporabiti glavo in narediti stvari, ki so dobre zate.

Upam, da tudi tebi uspe.

Ka pa vem.
Kolikor se spoznam, glede na to, da sem ženska, nekako ne verjamem, da je ona v tem brez čustev. Ne funkcioniramo tako. Ne moremo biti z moškim samo za Sex in nič čutiti.

Edini način, da jo malo “pretipaš” je ta, da jo daš malo na rezervo. Če pokliče, da se dobita, reci, da nimaš časa.
Ni bolj odbijajočega, sploh na začetku zveze ali avanture, da vidiš, da se moški meče za tabo in ti še ki reče, da je zaljubljen vate. Bljak. To je kot da te nekdo polije z ledeno vodo.

Torej. Daj jo na ignore, pa če ti v roku enega tedna ne napiše še enega “povabila”, začni celit rane. V vsakem primeru jih boš moral.
Vso srečo.

Pri 30. zenski tiktaka ura??? Ti to resno, tle si pa mocno pihnu mim! Ne bi rekla da je govora o zenski ki je 40+ ki ji pa res tiktaka bioloska ura, ne pa 30.letnici. Eni moski res nimate pojma o biologiji. Marsikatera ima otroka pri 37, tko da tukaj nobena bioloska ura se ne tiktaka, to je zgolj izgovor,da moski ja ne bo kaj kriv, se en nacin da si ego filate ko vas dolocena ne pogleda

Identična zgodba, on tvojih let, nisem ga jemala resno, ker sem vseskozi verjela, da je premlad zame, da mu divjajo hormoni. Fant je vztrajal, na koncu sva se poročila, imava družino in še vedno se imava rada.

Enim vam je očitno tak hudo dolgčas da nimate kaj druga delat kot pa slovnične napake popravljat po forumin… Žalostno met tak zavoženo življenje.
[/quote]

Pravilna uporaba predlogov je snov nižjih razredov osnovne šole.

Jaz sem v obratni situaciji, je on mlajši. Spokaj stran od nje, boš prizadet kot sem prizadeta jaz. Poskrbi zase, najdi si punco mlajšo. To je vse kar ti lahko rečem.

Podobna zgodba je bila pri meni. On mlajsi od mene 8 let. Bil je pa starejsi od tebe takrat je imel 28 let.
Ujela sva se full. Vsak dan ze pred zacetkom sluzbe mi je pisal. Pisala sva se res veliko. Srecala vsak teden.
Njega je motila moja starost. Ampak mislim, da bolj moja narodnost. Jaz sem slovenka on pa tujec. Do njega sem imela res mocna custva. Ampak, ker sem dojela, da on z menoj nikoli ne bo, da me ima samo za sex. Sem se umaknila mi je bilo res zelo tezko. Trpela sem vec, kot eno leto. Zdaj je minilo par let. Se danes vem tocni datum kdaj sva se nazadnje videla. Sem prebolela. Nisem pa se pozabila in spomnim se vsak dan se na njega, se vedno me stisne. Nisem pa se pripravljena v novo vezo.
Vabil me je se velikokrat, da bi se srecala. A se nisva. Zdaj ima dekle. Kljub temu, da jo ima me je vabil ven.
Ce ni pripravljena s teboj resno, ce ne mores sprejet kar imata. Umakni se. Vec casa bos z njo. Tezje bo.

Kot da je ta kaj boljša. Pokvarjena je, vseeno ji je, kako se počutiš, njej samo paše tvoja pozornost in to, da si na tebi bilda ego. Na njej te itak privlači samo seks. Pri teh letih so hormoni tako močni, da ti zameglijo um. Zato veliko ljudi pristane v ppnesrečenih zvezah, nakopljejo si še skupne kredite, otroke in se nato tepejo po glavi. Spolna privlačnost mine, pa naj bo še tako močna. Ostanejo pa včasih samo smeti. Nekateri se tako zakopljejo v nesrečen odnos, da potem te smeti žrejo do konca življenja. Naletel si na eno frajlo, ki pri skoraj tridesetih misli, da bo večno mlada, če bo okoli žurirala in si na mlajših fantih umetno predstavljala, da je še vedno ta glavna na vasi. Ta glavna kokoš mogoče že. Se zgodi, da se zaljubita mlad fant in malce starejše dekle, nič ne rečem. Take zveze so lahko zelo lepe. Ampak ta frajla tebe nima rada. Niti te ne spoštuje, če ne bi se raje čisto umaknila, kot pa da ti takole glavo meša. Kaj bi bil moj nasvet? Težka bo. Zaljubil si se in tega ne boš zlahka zradiral. Moraš se zaposliti s čim, da ne boš mislil toliko na to. Šport, umetnost, kar te pač zanima. Distanciraj se od socialnih omrežij in ne pregleduj, kaj se z njo dogaja. Najprej se pa moraš odločit, da boš dec in da ne boš dovolil, da se ena frajla takole iz tebe dela norca in boš ta odnos prekinil. Želim ti le, da bi bil spet srečen. Mimogrede, sem bila pred mnogimi leti na istem kot ti. Je treba nekaj energije in živcev, ampak se da zrihtat in priti ven močnejši.
[/quote]

Bivša……Kako pa zdaj živiš,se vprašam JAZ.
Lp-M.

Podobna zgodba je bila pri meni. On mlajsi od mene 8 let. Bil je pa starejsi od tebe takrat je imel 28 let.
Ujela sva se full. Vsak dan ze pred zacetkom sluzbe mi je pisal. Pisala sva se res veliko. Srecala vsak teden.
Njega je motila moja starost. Ampak mislim, da bolj moja narodnost. Jaz sem slovenka on pa tujec. Do njega sem imela res mocna custva. Ampak, ker sem dojela, da on z menoj nikoli ne bo, da me ima samo za sex. Sem se umaknila mi je bilo res zelo tezko. Trpela sem vec, kot eno leto. Zdaj je minilo par let. Se danes vem tocni datum kdaj sva se nazadnje videla. Sem prebolela. Nisem pa se pozabila in spomnim se vsak dan se na njega, se vedno me stisne. Nisem pa se pripravljena v novo vezo.
Vabil me je se velikokrat, da bi se srecala. A se nisva. Zdaj ima dekle. Kljub temu, da jo ima me je vabil ven.
Ce ni pripravljena s teboj resno, ce ne mores sprejet kar imata. Umakni se. Vec casa bos z njo. Tezje bo.
[/quote]

Razočarana-močna si-,vsaj tako na videz.Pa si res?!?
Lp-M

Nico ne cakaj in poklici! Ti njo. Vsak dan. Jaz sem 8 let starejsa od moza in mi je pri njem najbolj vsec njegova moskost- stvari vzame v svoje roke. S to lastnostjo se vrata odpirajo. Ce naletis na zavrnitev, kar dvomim, pa bos vsaj izvedel za kaj. Akcija!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close