Obseden z starejšo
Saj ste hujse od starih dedcev, ki se slinijo za mladimi.
Prej obratno, ne piši na pamet. Ne vem zakaj je treba zmerjat?!
[/quote]
Ma daj no – zaradi takih, kot je avtorica “stara baba mladi ded” postanete mladeniči v zgodnjih 20ih čustveni neodrasli invalidi – ker se navežete na joško take ženke direkt z materine – to je patološko, žal. Taka ženska, kot ta avtorica – če ni clickbait, ni normalna. Je zrela za psiho obravnavo. Pa njena peecka gor ali dol za vas tamlade. Ker postanete nesamostojni čustveni invalidi, z neizdelano samopodobo, žal.
Pri taki mladosti, ko so že sami nedozoreli mladiči goliči se zafoukajo z otroci pri eni taki – daj pomisli, da si na mesteu dega, ki se je zafukal z eno tako, ona pa že razmimšlja o novem 22-letniku. uničila ti bo življenje, samo to. Kot moški imaš monost otroke delat tudi po 50em. Do takrat pa uživaj, čimdlje – ne se zafukat prehitro pa past na material.
Ma daj no – zaradi takih, kot je avtorica “stara baba mladi ded” postanete mladeniči v zgodnjih 20ih čustveni neodrasli invalidi – ker se navežete na joško take ženke direkt z materine – to je patološko, žal. Taka ženska, kot ta avtorica – če ni clickbait, ni normalna. Je zrela za psiho obravnavo. Pa njena peecka gor ali dol za vas tamlade. Ker postanete nesamostojni čustveni invalidi, z neizdelano samopodobo, žal.
Pri taki mladosti, ko so že sami nedozoreli mladiči goliči se zafoukajo z otroci pri eni taki – daj pomisli, da si na mesteu dega, ki se je zafukal z eno tako, ona pa že razmimšlja o novem 22-letniku. uničila ti bo življenje, samo to. Kot moški imaš monost otroke delat tudi po 50em. Do takrat pa uživaj, čimdlje – ne se zafukat prehitro pa past na material.
[/quote]
Ne,ne , on bi takoj zagrabo, pa ona noče … haha OMG
Poslusi fanticek zelenček, punce tvojih let so mogoce res razvajene, ampak ta tvoja varuška ni samo razvajenka ampak neokusna ženska, ki nima postimanega podstrešja, pa čeprav jo ti kujes v nebo in idealiziras, je veliki slabša od vseh razvajenih vrstnic, ki jim zameris razvajenost. Vidiš zato si zelenček, ker ne locis hrušk od jabolk. Da sem jaz tvoja mama, jaz ti ušesa navijem, da bi ti se tri dni v glavi zvonilo.
Ti bi imel resno vezo s skoraj 30 let staro žensko, ki nima morale, če bi jo imela se ne bi jahala z mladci pri teh letih, motijo te pa razvajene vestnice…a bejž, bejž otrocek. Skuliraj se mali in se primi pametnejšega dela
[/quote]
huda mama 🤣
Ja sej to, tale mu je po mojem prva dobra in kolk tolk izkušenav postli. Če bi bilo vse posreči, bi bila njegovih let in bi se zaljubla drug v drugega, tako pa…
…avtor, eno par let jo boš pač sanjal, traumiral in trpel…v tem času si bodo pa tud tvoje vrstnice že več izkušenj pridobile pa boš na katero od njih presedlal, 😉
Cimprej od doma ce si sedoma. To prvo.
Mpras bit samostojen.
Potem pa . Ne skac takoj ko ma ona cas.
Ce rece v cetrtek ob 8
Reces . Sem zmenjen s kolegi. Lahko pa v sob ob 8 in potem ona rece ja al pane.
Ce rece da nima casa. Ji pa rec no sej bova v naslednjem tednu nasla en dan oba frej.
Verjem da bo razmisljala orng.
Poskrb da das na fb sliko s kolegi in tud kake 2 punci morta bit zravn. Ena naj stoji blizu tebe.
To nc ne pomen
Ona bo to drgac vidla.
Uglavnem malcek se odmakni. Ce ji je vec do tebe bos ze opazil, ce pa ji ni se bo obnasala enako. Cetud je vidla sliko z drugo babo.
Ce pa ji je vsen, pol pa najboljs da se zabavasvz njo dokler boslo. In ne razmislji o kaj vec ler nea bo.
Ja sej to, tale mu je po mojem prva dobra in kolk tolk izkušenav postli. Če bi bilo vse posreči, bi bila njegovih let in bi se zaljubla drug v drugega, tako pa…
…avtor, eno par let jo boš pač sanjal, traumiral in trpel…v tem času si bodo pa tud tvoje vrstnice že več izkušenj pridobile pa boš na katero od njih presedlal, 😉
[/quote]
te občasne je on kvečjemu samo za joške prijel pri 20 tih letih, pa nič več, če je pa že bilo ej bilo pa verjetno zelo nerodno in nesproščeno, če je zgodba sploh resnična in mu je bil to kar prvi konkreten sproščen sex, ki ga je seveda ženska vodila, on je bil logično njen joystick, hehe. Njegova naloga je bila samo, da je čvrst, hehe..
Je pa to za mladeniča v njegovih letih odličen uvod v svet sexa…, če je res, seveda, odljubil se bo že, ni panike, še noben mulc ni traumiral zaradi tega, kvečjemu se je hvalil s tako dogodivščino..
Jaz zagovornica dvojnih meril.? Niti slučajno. Kaj si mislim o starih dedcih, ki preganjajo mlajše…mislim, da sem že večkrat povedala in se mi ni treba ponavljati. Isto si mislim tudi v obratnem primeru. Nobenih dvojnih meril. Ta fantic je pa mlad in logično da razmišlja večinoma s spodnjo glavo, od 30 letnice pa pričakuješ že vsaj malo bolj razvit mozak. Saj če vam je lažje se lahko tud fino naredim (ja tud to znam) pa pač rečem, da je to vse cisto normalno in naj se mladiček bolj potrudi, da bo njegova. :))
Na področju, kjer delaš, delaj na tem, da boš maksimalno uspešen. Uspešen moški ženske privlači sam po sebi in uspešni moški so bolj samozavestni, kar tudi privlači. To je dolgoročna naloga. Ne mislim na materialno, temveč osebnost, strokovne kompetence.
Maksimalno razvijaj svoje sposobnosti, zdrav stil življenja, mlad si, veliko VSEGA je še pred tabo.
Daj ji vedeti, da je zate najboljša, najlepša, edinstvena. Poklici jo kdaj in ji reci, kako si kaj npr.ljubica moja mila zlata. Z dejanji ji pokaži, da si zanjo pripravljen na hitro osebnostno rast. Izhajaj iz svoje duše, iz svoje notranje poklicanosti, iz sebe. Vso svojo energijo daj v uspešen razplet. SREČNO.
Forum je zaprt za komentiranje.