Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obseden z starejšo

Obseden z starejšo

Dan. Star sem 20 let, zaljubljen v 9 let starejšo.
Spoznala sva se na zabavi, že takoj mi je bla všeč. Nisem si mislil da bo iz tega kdaj nastala avantura, pa je. Oba sva prespala v isti hiši. Nenormalno dobro sma se ujela, se dolgo pogovarjala in na koncu pristala v postli. Imel sem občasne punce, kaj takega pa še nisem doživel, wow.
Od takrat naprej imava občasna “srečanja”. Preden bodo padale obtožbe, je samska, pravi da to trenutno rabi in kaj resnega noče. Na začetku mi je blo ok, nobenih obveznosti. Ni mi jasno kaj in kdaj se je zgodilo da sem postal tak obseden z njo. Po vsakem najinem srečanju postaja hujše. Sedim doma pa čakam da pokliče, pošlje sporočilo, počutim se ko kaki drogeraš. Samo enkrat sem imel jajca in omeno da si želim več, resne zveze, vse bi naredil za njo. Ni me vzela resno, sem ji pre mlad za kaj takega, sploh pa si tega trenutno ne želi, jemala je kot joke. Prizadelo me je, še vedbo boli, pa ji tega ne upam povedat. Kak ji naj dokažem da mislim resno?
Od takrat naprej vsak dan čakam, živim še samo za ta srečanja in po vsakem se počutim umazanega, izkoriščenega, ne vem zakaj ampak brez tega, brez nje pa tudi ne morem, ne znam.
Postajam depresiven, gledam njene slike, spremljam če je aktivna na socialnih omrežjih, ko je, zakaj mi ne piše, sprašujem se če si piše z kom drugim, in že norim. Največja bedarija je bla da sem ji v jezi to enkrat že vrgle pod nos, razjezila se je in se en teden nisma slišala, to je za mene bil pekel, nisem mogel jest, ne spat. Hočem jo za sebe pa se bojim če bom preveč tečen da je ne bom več videl.
Vmes sem probal se oddaljit, zamotit da ne bi razmišljal nanjo, ni šlo, takoj ko je poklicala sem bil tam. Za njo je to samo sex, potešitev, jaz bi pa za njo naredil vse, pa tega noče, hoče le eno in to me ubija. Druge punce me ne zanimajo, sploh mi niso več zanimive.
Nasvet od bolj izkušenih, kaj zdaj, kaj naj naredim, jaz ne morem več tak dalje,ne morem pa brez nje.
Ženske nas obtožujete da se igramo z vašimi čustvi, same pa niste nič boljše.

Če bi imela vsaj malo interesa vate, bi zagrabila, tako pa, veliko sreče in pojej kak čips in prižgi Voyo 🙂

Nič se ne igra s tvojimi čustvi, saj ti je takoj povedala, kaj je na stvari. Problem je v tebi, ker se spuščaš v odnose, ki jim nisi kos. Zdaj bi rad, da ve, kaj bi ti rad. Saj ve, si ji povedal, kajne? A ona tega noče in v to je pač ne moreš prisiliti. Začni delat na tem, da se izviješ iz obsedenosti, da ne boš res šel čez mejo.

Zelo dobro ve kak mi je, pa je ne gane.

Kaj pa boš z 9 let starejšo.? Zate so punce tvojih let. Tud ona ni diht, da gre v posteljo s takim mladičem.
Se študija nisi končal pa razmišljaš o resni vezi, sploh ves kaj je resna veza.?, otrok primi se knjige in najdi študentko, zate je trenutna prestara. Pa to ne moreš verjet no

Poroči se in uživaj z njo do konca življenja. Če je ta prava, je ta prava. Leta so samo številka

Čas je da odrasteš in sprejemaš realnost tako kot je. Lahko pa še naprej furaš depro in traumiraš. Saj ti je povedala kaj hoče. Nič takega kar ti hočeš. Torej? Dvigni sidro in pojdi dalje.

Ne študiram, delam in že nekaj časa iščem stanovanje. Punce mojih let večinoma razvajenke, ne hvala.

Za 30 letno žensko si ti igrača in nič drugega. Saj to ti je povedala na lep način. In pri tem bo ostalo. Na tebi pa je, ali boš traumiral dalje, ali pa živel naprej. Pri 20 moraš imeti vsaj 3 istočasno v delu. To milfo imej za zabavo, hkrati pa se koncentriraj na vrstnice.
Pa še nekaj, moški smo v vseh pogledih malo zaostali za ženskami. Iz tega razloga si ženske vedno poiščejo par let starejšega. Da se nekako izenači. Še 1x: za njo si ti igrača, občasna popestritev.
Ona je v letih, ko ji ura že tiktaka proti koncu. Rabi partnerja, ki je sposoben ustvarit in preskrbeti družino. Biti steber družine. Ti nisi niti senca tega pri 20.

Obtoževanja z igranjem s čustvi ne meči kar na ves ženski/moški rod ampak na točno to osebo, ki to počne. Jaz se nikdar v lajfu nisem igrala s čustvi drugih amapak rekla kaj in kako je pri meni, res pa se fu.kvez nisem šla nikoli, mi je pod častjo tako svoje telo skrunit.
te fu.kveze so le neko slepilo za obe strani, ker le dejansko težavo prekrivajo s katero se nočejo soočit. Ne se pa taki predatorki pustit da ti omalovaži ves ženski rod, le v bodoče se takih losaj pa je.

Poroči se in uživaj z njo do konca življenja. Če je ta prava, je ta prava. Leta so samo številka
[/quote]

en majhen problemček je, ki si ga pregledal/a ;)…. it’s a one way love

Ne moreš reči, da se igra s tvojimi čustvi, če ti je lepo povedala, da ji ni več kot do sexa. Igrala bi se, če bi ti govorila, kako te ljubi, je s tabo v zvezi, v resnici pa bi ji šlo le za sex. Tako da ženska je zelo fer do tebe, edino ti moraš pri sebi razčistit in če ti takšna vrsta odnosa ne ustreza, končaj. Ne pa, da na vsak njen žvižg takoj trzneš in pritečeš kot kužek. Lahko jo tud blokiraš na vseh omrežjih, če si tolk odvisen. Pač zveze ne moreš izsilit in prej to dojameš, bolje zate.

Zelo slabo bereš, kajti ona mu je povedala, da več od sexa ni. Ti citiram: je samska, pravi da to trenutno rabi in kaj resnega noče.
Tako da v tem primeru se nič ne igra s čustvi in ni nobena predatorka. Ti pa še enkrat ali večkrat preberi prvotno sporočilo od avtorja.

Zelo slabo bereš, kajti ona mu je povedala, da več od sexa ni. Ti citiram: je samska, pravi da to trenutno rabi in kaj resnega noče.
Tako da v tem primeru se nič ne igra s čustvi in ni nobena predatorka. Ti pa še enkrat ali večkrat preberi prvotno sporočilo od avtorja.
[/quote]
Prebrala dobro brez skrbi. Ko ji je on rekel, da hoče več, bi ga pustila pri miru, ne pa še dalje iskala le sex od njega, zato pa je tudi šla do toliko mlajšega, ki ga lahko zavrti. zato je predatorka in ravno zaradi takih potem tile fantiči kaznujejo ves ostali ženski rod, namesto da zdilajo z njo in edino njo, ki jim je te traume povzročila.

Ne študiram, delam in že nekaj časa iščem stanovanje. Punce mojih let večinoma razvajenke, ne hvala.
[/quote]
Kot da je ta kaj boljša. Pokvarjena je, vseeno ji je, kako se počutiš, njej samo paše tvoja pozornost in to, da si na tebi bilda ego. Na njej te itak privlači samo seks. Pri teh letih so hormoni tako močni, da ti zameglijo um. Zato veliko ljudi pristane v ppnesrečenih zvezah, nakopljejo si še skupne kredite, otroke in se nato tepejo po glavi. Spolna privlačnost mine, pa naj bo še tako močna. Ostanejo pa včasih samo smeti. Nekateri se tako zakopljejo v nesrečen odnos, da potem te smeti žrejo do konca življenja. Naletel si na eno frajlo, ki pri skoraj tridesetih misli, da bo večno mlada, če bo okoli žurirala in si na mlajših fantih umetno predstavljala, da je še vedno ta glavna na vasi. Ta glavna kokoš mogoče že. Se zgodi, da se zaljubita mlad fant in malce starejše dekle, nič ne rečem. Take zveze so lahko zelo lepe. Ampak ta frajla tebe nima rada. Niti te ne spoštuje, če ne bi se raje čisto umaknila, kot pa da ti takole glavo meša. Kaj bi bil moj nasvet? Težka bo. Zaljubil si se in tega ne boš zlahka zradiral. Moraš se zaposliti s čim, da ne boš mislil toliko na to. Šport, umetnost, kar te pač zanima. Distanciraj se od socialnih omrežij in ne pregleduj, kaj se z njo dogaja. Najprej se pa moraš odločit, da boš dec in da ne boš dovolil, da se ena frajla takole iz tebe dela norca in boš ta odnos prekinil. Želim ti le, da bi bil spet srečen. Mimogrede, sem bila pred mnogimi leti na istem kot ti. Je treba nekaj energije in živcev, ampak se da zrihtat in priti ven močnejši.

wow in koliko si imel teh občasnih pri tvojh 20 tih letih katerim si ga konkretno not porinil do jajc, pa da ti ga je še dobro potegnila pred tem kot ta orng žensko za tebe in kaj praviš zakaj ti je bil sex s njo, wow..

Problem je ker je vse tak dvoumno, na čase mi daje občutek kot da ji je vseeno, na čase pa čisto obratno. Govori mi da jo za resno zvezo ne zanimam sma pa kar dosti skupaj, zakaj potem?
Za mene ni samo sex in hormoni kot je nekdo zgoraj napisal, na začetku ja, zdaj že dolgo ne več.

Ona je naredila napako, ker se je zapletla z otrokom! In otrok si, nikar ne dvomi v to. Ona je že na začetku odkrito dala vedeti, da ji ni do resne zveze in bi se šla samo občasni seks, ti pa tega ne moreš sprejeti kot bi vsak normalen odrasel moški.
Otrok si. Najprej odrasti.

Stara koka dobra supa. Samo ti uživaj z njo. Dokler bo pač trajalo.

Še en mladi štajerček. 🙂

Čuj lej zaj- če te je tota prava, se boš k njej preselo v roku pol leta.Upaj, uživli pa pridno te prazni municijo – le to ona zaj rabi 🙂 Če te ni tota prava, te pa nič – išči si drugo. Si samo občasnež, če ti je tak vredi, te pa vredi – pri 20ih imaš še fse življenje pred sebo.

[/quote]
Poslusi fanticek zelenček, punce tvojih let so mogoce res razvajene, ampak ta tvoja varuška ni samo razvajenka ampak neokusna ženska, ki nima postimanega podstrešja, pa čeprav jo ti kujes v nebo in idealiziras, je veliki slabša od vseh razvajenih vrstnic, ki jim zameris razvajenost. Vidiš zato si zelenček, ker ne locis hrušk od jabolk. Da sem jaz tvoja mama, jaz ti ušesa navijem, da bi ti se tri dni v glavi zvonilo.
Ti bi imel resno vezo s skoraj 30 let staro žensko, ki nima morale, če bi jo imela se ne bi jahala z mladci pri teh letih, motijo te pa razvajene vestnice…a bejž, bejž otrocek. Skuliraj se mali in se primi pametnejšega dela

en majhen problemček je, ki si ga pregledal/a ;)…. it’s a one way love
[/quote]

jop

Da si na tebi fila ego, ker jo tisti ki ga je ona hotela, noče. Kaznuje tebe za grehe drugega. Ravno tako takile fantiči kasneje kaznujejo druge ženske zaradi greha prve.
To je dosti pogosto delovanje takih izkrivljenih umov.
Ampak konec koncev pa lažejo največ sami sebi.
Zdaj ali boš tudi sam postal tak in zajebaval nedolžno žensko zaradi te bičice ali pa njo skenslal in delal na sebi, da odstraniš vzrok, ki te je sploh pripeljal do nje in obsedenosti z njo (dobro meša kajne) pa je izključno v tvojih rokah.

Poslusi fanticek zelenček, punce tvojih let so mogoce res razvajene, ampak ta tvoja varuška ni samo razvajenka ampak neokusna ženska, ki nima postimanega podstrešja, pa čeprav jo ti kujes v nebo in idealiziras, je veliki slabša od vseh razvajenih vrstnic, ki jim zameris razvajenost. Vidiš zato si zelenček, ker ne locis hrušk od jabolk. Da sem jaz tvoja mama, jaz ti ušesa navijem, da bi ti se tri dni v glavi zvonilo.
Ti bi imel resno vezo s skoraj 30 let staro žensko, ki nima morale, če bi jo imela se ne bi jahala z mladci pri teh letih, motijo te pa razvajene vestnice…a bejž, bejž otrocek. Skuliraj se mali in se primi pametnejšega dela
[/quote]

pri moških gre po 20 tem počasi navzdol, tako da moraš to žensko razumeti.
zakaj ji ne bi pasalo tako kot tvojemu?

Pri 30 sem se jaz jahala z 22 letnim. 6 let kasneje sva dobila prvega otroka in potem še enega. Imava svojo hišo psa mačko in živiva daaaaaaaleč stran od tašče 😀 Kaj si ona misli o moji morali mi dol visi. Sedaj sva skupaj že 12 let, on se bliža 35 in zadnjič je spet prišel na pot mi en sočen 20 letnik. MMMMmmmmm

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close