Najdi forum

obrvi

Imam kar precej goste in temne obrvi. Lase sem si malce posvetlila in zdaj je preveč kontrasta. Zanima me ali obstaja kakšna barva prav za obrvi, da bi si tudi obrvi malo posvetlila?

hvala za odgovore!

Eli pozdravljena
Obstajajo barve za obrvi in trepalnice,priporočam vam da si najprej lepo oblikujete obrvi dostikrat potem sploh ni potrebno barvati obrvi.Oblikovanje obrvi ,vam svetujem naj vam uredi VIZAŽIST-KA.

Lep dan
BRANKA P.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Res je , po moje bo tudi najboljše, če jih uredi vizažistka. Meni jih je Jasna, ker sem imela res čudne obrvi in potem jih tud ni bilo potrebno barvati, ko so bile enkrat vse lepo v liniji. Poskusi Jasno – zgoraj se ji rola reklama za Carpus.

Hvala Mojca za prijazne besede:)

Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator 040/49 11 11 www.carpus-makeup.si jasna@carpus-makeup.si

Kje pa se nahajate? Bi se naročila za urejanje obrvi.

Anka pozdravljena
Ne vem koga ste mislila mene ali Jasno,če ste mislila name delam v salonu Stevo na Trubarjevi 55.

Lep dan vam želim
BRANKA

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Pa se k vam lahko pride le na urejanje obrvi, Branka?

Seveda,se lahko pride samo na urejanje obrvi,saj za pulenje obrvi potrebujem najmanj od 20-30 minut.

Koliko pa stane oblikovanje obrvi?

Obrvi stanejo 20 eurov,če pa ste punse s foruma pa 15 eurov.Za obrvi si seveda vzamem veliko časa,če vas preveč boli ublažim bolečino z posebnim gelom.

Branka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close