Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Obrvi-permanentno

Obrvi-permanentno

Zanima me, če je že katera ostala brez obrvi in si nato naredila permanentni maku up? Kako izgleda, kakšni so zapleti (če so), koliko časa traja otrklina in pa koliko ste približno plačale?

Lep pozdrav

Jaz imam parmanentni make up obrvi, ker sem jih pač zgubila in zelo sem zadovoljna…Trajalo naj bi do pet let,samo jaz jih hodim vsako leto obnavljati…prvič plačaš 80.000,00 sit, kasneje pa ko hodiš popravljat 15.000,00 sit…Skoraj nič ne boli, ker ti prej omrtviči z neko kremo in tudi oteklin nimaš..razen prvi dan ko je čisto sveže,ampak nič pretresljivega…naredili so mi V SPA centru,Breg 12, tel. 4258899…ti priporočam, kajti res lepo zgleda in še vsak mi pohvali…ker se niti ne vidi, ker je tako naravno narejeno…

POZDRAVLJENE!
ZANIMA ME ČE TO DELAJO TUDI KJE V MARIBORU? IN KAKO STE BILE ZADOVOLJNE?

Jz bi te pa opozorila na to, da zadeva niti priblizno ne traja 5 let, ampak ostanejo po 1 letu rdece crte namesto crnih obrvi. Pa se neki se je za vprasat…kako pametno je vsako leto tetovirat kozo na istem predelu…ze kdaj slisale za KOZNEGA RAKA?Nocem strasit, samo realno povem kako stvari stojijo-jih mam namrec sama tud!

Jaz imam parmanenti make up že pet let in nikoli nisem imela rdečih črt, samo malo mi je posvetlila črna barva, tako da ne vem kje si se dala to delati in tudi moja mami je po vseh teh letih zelo zadovoljna in kar se tiče raka, mislim da parmanentni make up ni povzročitelj za raka, prej kakšne druge stvari, kajti rak izhaja popolnoma od drugje in sicer v genih, ki jih nosimo v sebi ter samega stresa…toliko v vednost…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close