Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obriti

Obriti

Moški (s katerim še nisem spala) me nagovarja, da si naj obrijem oz. depiliram spolovilo. Pravi, da zelo rad z jezičkom zahaja tja in mu zelo paše, če je obrito. Imate tudi vi raje obrito?

LP,
Branka

Ja, malo urejenosti ne škodi, čisto dol pa ne, saj nisem pedofil!

Ja če tako pravi zakaj ne bi to storila?! Tisto o pedofiliji se mi zdi brez zveze in neumno. Čez dobrih 14. dni se že toliko zaraste, da se ne pozna več, da si se obrila ali še boljše depilirala.
Pa zelo koristno je, da tiste “stare” dlake odstraniš pa lepo nove zrasejo!!!

LP!

Ja itak si jo obrij…če že vso ne,pa vsaj na lepo črtico…pa še bolj higienično je…tko da brez panike…lepo klinco v roke ter pazljivo na britje…pa sj bo šlo:) al pa depilacijsko kremo uporabi.

dovoli naj ti jo on podepilira tako kot njemu pase.

strinjam se z dustom. to je užitek, samo ne vem, če bosta imela za britje čas. sploh, če bo to prvič. drugače, je pa to super stvar, higienična pa še …………..

lp

Prijetna predigra je , če ti jo on pobrije, pa še tako naredi, kot mu paše 1

Mnogo užitkov- samo prvič je verjetno malo težje !

Če je lepo pobrita je dobro,pa še sexi izgleda,stvar okusa.Mislim,da je na črto še najbolj zapeljivo.

Če njemu paše torej ni dvoma da je ne bi, ker bi te sigurno blazno dobro “poštimal”. Obstajajo pa še nekaeri drugi užitki čez nekaj dni – poskusi. Užitki zagotovljeni – no če maš rada sex.

pobrita je ZAKON!!
Fino je pa tudi, ce je narejena lepa crtica in da je cisto na kratko sfrizirana, to je tudi lepo!
SomeOne

ko mi je to predlagal, sem bila malo da ne šokirana (tudi, preden sploh sva)…pa probaš prvič, pa drugič…sedaj ne morem, da si je ne bi. verjemi pa, da je tudi občutek pri seksu, dotiku, drugačen,boljši….saj ni treba, da si briješ vsak dan, koža se mora malo spočiti…njemu boš ustregla, kar je lepo, pa tudi sebi, ker boš odkrila nekaj novega in upam, da boš uživala…če pa ti to pomeni prisilo ali obremenitev (čeprav je to danes res nekaj vsakdanjega), se z njim pogovorita in počasi to premagujta…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close