obrita jajčka
Spodaj obrit moški je kot evnuh. Sem videla na morju takega golega na nudistični plaži pa nisem takoj vedela kakega spola je. Bilo je nekaj gladkega, mesnatega, zalitega – fuj tajfel. Šele, ko sem ga pogledala v faco sem videla da je menda dedec. To je moje mnenje zato se ostali ne razkurite preveč.
Ko je že glih debata pa nikoli še nisem nič vprašala mi prosim nekaj povejte v zvezi s temi dlakami. Prvič ne vem kako lahko pri lizanju korenjaka dobiš dlake v usta. Moj ima namreč normalno dolgega in ne spravim v usta celega do korena kjer so dlake. Drugič Uli pravi, da mu jajca sesa kot bombon! Se mi ne posreči, ker ima moj jajca velikosti manjšega kurjega jajca pa spet ne morem lizati kot bonbon. Za vse odgovore bom zelo hvaležna.
nikoli mu še ni odpadla nobena dlaka in se znašla na tiču?? težko verjamem… mogoče se pa ne ukvarjaš z njim prov pretirano dobro. kdaj je treba tud kje okol polizat, ne samo na vrhu, kamor ti sežejo usta…. no in zato pač ene preferiramo gladke oz. vsaj skrajšane…
a po jajcih ti je pa fajn dlake lizat, al kaj?? ja no, sej, vsak ma svoj okus… načeloma pa, vsaj po mojih izkušnjah, jajca niso velika kot praviš (a si sam enga tipa do zdej mela?) in jih je zlahka spravit v usta.
Čuj kaj so dlake strupene?Še nobena ni umrla če jih je dobila v usta.Uli po tvojem če ima moški veliko nogo ima velika jajca?Ali pa če je po rasti velik ima tudi velika jajca in ku.rca?Jaz sem poznal enega modela ki je imel meter pedeset,ku,rca pa kot sekiro heheheh.Njegov tamali je bil skoraj večji kot on celi.
Gotovo nisem imela toliko tipov kot ti izkušena Uli, moje število se sramotno suče okoli št 8 ampak noben ni imel jajčk kot bombonček, ampak res noben…No ja mogoče bom pa kdaj naletela na kaj posebnega. Pa tudi nagih dedcev sem se že nagledala, ampak mošnje so pa kar velike pri vseh, skratka nikakor ne spravim to vse v usta pa amen. No in da končam, ker itak bolj obvladate teorijo kot prakso – pri moškem ki ga imam rada mi nič ni ogabno temveč celo privlačno in seksi, s tistimi ki jih ne porajtam pa mi ni treba v posteljo.
Saj menda veste tistega: Lošem kurcu i dlaka smeta. Enako velja za ženske.
Vic ima prav! Če se redno tuširaš, dlake prav nič ne odpadajo. Če pa kljub vsemu odpadajo, pomaga če jih vsake toliko pristrižeš. Jaz občasno eksperimentiram z intimnimi frizurami, kadar hočem posebno presenetiti dragega. Tako sem si ojačala dlačne koreninice, da mu nikoli nobena dlačica v ustih ne ostane. Meni občasno ostane kaka njegova, ampak ne delam drame iz tega, ker ga ljubim celega, z dlakami vred!
omg, moj moski je kosmat,jaz sem pa gladka.ker sva si razlicna.
mene rajca moskost.
ce pa pridem v kopalnico in ga najdem, sklonjenega in z eno nogo na robu banje, pa belo penco okoli tica, no potem pa mu se svoje gillete venus dam in grem, prisezem da me nikoli vec ne bi mogel vzburiti. grozen prizor.
Forum je zaprt za komentiranje.