Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek obrita jajčka

obrita jajčka

meni je to super, tok je fajn gladko, mnjami!!
to pa še ne pomen, da ne izgleda možat (za tiste ki imate raje kosmatince), samo lepše teče in bolj okusno je!

Super.

Ogabno. Taki so otroci. Zame mora bit moški poraščen, da je pravi dedec.

Kaka kosmata nagnjenja,joooj.

Spodaj obrit moški je kot evnuh. Sem videla na morju takega golega na nudistični plaži pa nisem takoj vedela kakega spola je. Bilo je nekaj gladkega, mesnatega, zalitega – fuj tajfel. Šele, ko sem ga pogledala v faco sem videla da je menda dedec. To je moje mnenje zato se ostali ne razkurite preveč.

ti pa ne zapraviš dost za zobne nitke pol… :))

kakšna logika… sej je lohk tip še vedno lepo poraščen in zgleda dedec, če se pa pobrije v tem predelu kot je napisal george, je pa sam še bolj njami… tudi ženska ni ‘punčka zaradi tega, če je gladka spodaj…

Moški mora bit kosmat drugače je pa peder heheheh.Tudi ženska tamala mora bit kosmata ,bolj ko je kosmata boljše je.Pa fino je če je še črna kot krt.Aja pa noge lahko ima ženska tudi rahlo kosmate ,edino po joškah ne sme bit kosmata heheheh.

Ko je že glih debata pa nikoli še nisem nič vprašala mi prosim nekaj povejte v zvezi s temi dlakami. Prvič ne vem kako lahko pri lizanju korenjaka dobiš dlake v usta. Moj ima namreč normalno dolgega in ne spravim v usta celega do korena kjer so dlake. Drugič Uli pravi, da mu jajca sesa kot bombon! Se mi ne posreči, ker ima moj jajca velikosti manjšega kurjega jajca pa spet ne morem lizati kot bonbon. Za vse odgovore bom zelo hvaležna.

Saj ga cuzam kot mandarino in mojemu prav paše.Pa redno si jih brije kar me zrajca še bolj draga Zita.Da pa ima tvoj kurja jajca ti pa ne verjamem.Saj ni Doenas košarkar Barcelone,ki nosi številko športnega čevlja 57.

nikoli mu še ni odpadla nobena dlaka in se znašla na tiču?? težko verjamem… mogoče se pa ne ukvarjaš z njim prov pretirano dobro. kdaj je treba tud kje okol polizat, ne samo na vrhu, kamor ti sežejo usta…. no in zato pač ene preferiramo gladke oz. vsaj skrajšane…

a po jajcih ti je pa fajn dlake lizat, al kaj?? ja no, sej, vsak ma svoj okus… načeloma pa, vsaj po mojih izkušnjah, jajca niso velika kot praviš (a si sam enga tipa do zdej mela?) in jih je zlahka spravit v usta.

Čuj kaj so dlake strupene?Še nobena ni umrla če jih je dobila v usta.Uli po tvojem če ima moški veliko nogo ima velika jajca?Ali pa če je po rasti velik ima tudi velika jajca in ku.rca?Jaz sem poznal enega modela ki je imel meter pedeset,ku,rca pa kot sekiro heheheh.Njegov tamali je bil skoraj večji kot on celi.

Če si bo on jajca umil, tudi dlake ne bo zgubljal potem več. Če pa si jih ne pa jih seveda izgublja…

Gotovo nisem imela toliko tipov kot ti izkušena Uli, moje število se sramotno suče okoli št 8 ampak noben ni imel jajčk kot bombonček, ampak res noben…No ja mogoče bom pa kdaj naletela na kaj posebnega. Pa tudi nagih dedcev sem se že nagledala, ampak mošnje so pa kar velike pri vseh, skratka nikakor ne spravim to vse v usta pa amen. No in da končam, ker itak bolj obvladate teorijo kot prakso – pri moškem ki ga imam rada mi nič ni ogabno temveč celo privlačno in seksi, s tistimi ki jih ne porajtam pa mi ni treba v posteljo.

Zita mislim bonbon Visoki c ali čokoladni bonbon,no malo večja jajca in ne polemiziraj več.Zita imela pa sem manj moških kot ti in ne nakladaj neresnic.Ne izmišljuj se in raje glej,da boš tvoja “kurja”jajca dobro vlekla in sesala.

a nisi rekla da boš hvaležna za vse odgovore :)) zdej si pa nekam užaljena…

Saj menda veste tistega: Lošem kurcu i dlaka smeta. Enako velja za ženske.

Vic ima prav! Če se redno tuširaš, dlake prav nič ne odpadajo. Če pa kljub vsemu odpadajo, pomaga če jih vsake toliko pristrižeš. Jaz občasno eksperimentiram z intimnimi frizurami, kadar hočem posebno presenetiti dragega. Tako sem si ojačala dlačne koreninice, da mu nikoli nobena dlačica v ustih ne ostane. Meni občasno ostane kaka njegova, ampak ne delam drame iz tega, ker ga ljubim celega, z dlakami vred!

Okrutna, a nisi bila ravno ti tista, ki i je zako zagrizeno pustila rasti dlake pod pazduho? Sedaj pa odkrijemo, da si rihtaš frizurico tam spodaj? Oj, oj.. sedaj pa nisi več moja vzornica ;))

Imam pač rada frizurce. Pod pajsko, kakor tudi tam spodaj. Saj nisem rekla, da si jo na nulo brijem, ker bi mi šle dlake tako strašno na živce. Dlake so lahko okras, če so lepo urejene. No, moja zadnja ideja je, da bi si pazduhi zabrila na irokezco, ker sem po duši še vedno pankerica…

…ja, ja…lastnice vseh obritih pa so skrivne simpatizerke skinheadov…ma dej

ni nujno. sam da sfuka

res njam, razlika je očitna, tudi bolj higiensko je

…kar se higiene tiče je sigurn boljš:)) še posebej zdaj, ko je tanovagripa na pohodu:))

omg, moj moski je kosmat,jaz sem pa gladka.ker sva si razlicna.
mene rajca moskost.
ce pa pridem v kopalnico in ga najdem, sklonjenega in z eno nogo na robu banje, pa belo penco okoli tica, no potem pa mu se svoje gillete venus dam in grem, prisezem da me nikoli vec ne bi mogel vzburiti. grozen prizor.

rada mam, da ima jajčka pobrita u nulo…ker tiste kocince mene motjo, ko mu ga polubčkam

Ah, dej no dej. A mu nebi raje še pomagala, pa akcija potem…

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close