obrezovanje moških ? ( za ženske)
Pa smo spet pri tistem, ko hoče biti človekp ametnejši od boga. Zakaj bi bilo tisto ,kar človek popravlja zarai bednih prepričanj, boljše od originala ?
Saj veš, da pretiravanje s higieno in teženje k sterilnosti, ni dobro in naredi več škode.
Ženska se tudi ne sme pretirano umivati tam spodaj, ker bo fasala vnetje.
Torej ženska ima lahko nek naraven vonj, moški pa ne. 🙂
Čista bedarija aleksandra…nam hočeš rečt da neobrezani smo pa umazani al kaj…ti je robi že nekaj pametnega napisal…
če je človek “svinja” ali pa je tako navajen ali priučen…ga llahko celega “obrežeš” pa bo še vedno pacek…
ta o večji čistoči in higeni je pa res zelooo bosa…
a ti še zanimivost povem…v bivši jugi v jna so skoraj vsi muslimani na sekret hodili s fašo vode…ja obrezani so bli tud…in pol si rit po sranju mal splakne z mrzlo vodo, ok…pol pa rokce nič ne umije…ampak gre lepo “opravlajti ” svoje delo naprej…recimo pečt burek, na stražo, al pa kavo kuhat…in tako je še danes marsikje po svetu…
Obrezan , zelo higeničen pacek..tko
in NIMA nobene veze da je obrezan bolj čist , pa če vse strokovnjake na svetu prebereš…če se umivaš si čist, če se ne si pacek..s kožo lai brez..
p.s. verjamem da v vročih predelih sveta v zgodovini je obrezovanje bilo dobrodošlo..ni bilo dovolj vode, in ni bilo potrebe tako velike po umivanju, če so bili obrezani…AMPAK v današnjih časih, sred evrope…zakaj že ???
itak pa je vprašanje bilo..če imate ženske KAŠNE izkušnje in kaj konkretnega lahko rečete na to temo !
itak pa naj dame z izkušnjami na tem področju povedo svoje.
za aleksandro
Rak penisa je tako REDEK , da ga skoraj ne omenjajo…
aids in obrezani je čisti mit / predvsem v afriki,da ga ne moreš dobit , oziroma težje…če si obrezan…
Če ti samo omenim, da so to temo (o obrezovanju in njeni kvazi zaščiti pred aidsom) uvrstili k “mitu” v afriki, da od nedolžne ženske aidsa ne dobiš, v kar so mimogrede še kako verjeli-na žalost nekateri še vedno…
preberi si še ti kaj ..predlagam kakšno mednarodno študijo o zgoraj napisanem…da ti ne omenjam dr.hajdinjaka (bi bilo zanimivo zate prebrati s kolikimi bolniki raka penisa in bolniki z aidsom je bil v “stiku”)in njegove reference v zvezi raka penisa in aidsa…(je nekaj površno prepisal iz tuje literature)…ja, lahko si pa “ti” njihove študije PREBEREŠ ..boš presenečena…malo se potrudi…in če ti res nikakor ne bo uspelo kaj prebrati…
dobiš kakšen bolj resen link na to temo-na žalost zaenkrat samo iz tujine
gratis
no fino, spider…
kaj pa neobrezano ??
je obremenjujoče in nehigiensko ???
itak pa sem napisal že preveč,glede na to ,da sem šel prebrat, kaj je pravzaprav “vprašanje”…( samo si človek ne more kaj , da ne komentira kakšnih lovskih…recimo aleksandra pa rak penisa, in aids…)
Uživajte s kožo ali brez…
p.s. in sedaj že mene zanima kaj bi izkušene uporabnice povedale na to temo…
Ste smešni… Kot da so samo muslimani obrezani… 🙂 Veliko je moških, ki so bili že kot otroci zaradi zdravstvenih razlogov obrezani… V te verske rituale se pa je boljše ne spuščati… Vsak naj odloča za svojega otroka…
Kar se pa tiče spolnosti, je pa meni nekako boljši obrezan, lepši…”apetitlih” 🙂 … Me pa tudi ne bi nič motilo če ne bi bil… Je že res, da je vse stvar higiene, samo po mojih izkušnjah je pri obrezanih to lažje… Več možnosti za spontanost… Oralni seks je boljši… To je moje mnenje… Ne bi pa ocenjevala in izbirala tipa po penisu… Pomembno je, kakšen je njegov lastnik in kaj ima v zgornji glavi :))…
ok…pri odstavek , se strinjam…ni pa to predmet debate…
drugi odstavek…je pa vsaj en argument za obrezane…je lepši[/b]…zakaj je bolj apetitlih ne razumem…potem so tukaj se tvoje izkusnje , da je pri obrezanih higiena lazja ???? zakaj ze…ker koze ni treba odmaknit..??? al pa se mu mogoce ni[/b]potrebno tolikokrat umit ???
Kkasne veze ma vse skupaj s spontanostjo mi itak ni jasno….ok oralni seks je boljsi…ja tud pri neobrezanem kozo dol potegnes…pa je stvar vizualno enaka…ali pa je odvec pri oralcu, ce moras se kozo dol tiscat….ne vem…vse skupaj me spominja na zenske sramne ustnice…ali jo je tezje oralno zadovoljiti, ce ima večje ???…mimogrede men je vseen kaksne ma….
tista zadnja…da je pomembno kaksen je njegov lastnik…je pa ZELO na mestu…
Forum je zaprt za komentiranje.