obrezovanje moških ? ( za ženske)
Vprašanje : kakšno je mnenje Vas žensk o obrezovanju, oziroma o obrezanih in neobrezanih moških ?? Sedaj je obrezovanje zašlo celo v politiko…in tam na raznih forumih Pišejo, iz komentarjev je razvidno, da moški, KAKO so obrezani moški v vseh pogledih boljši v postelji, in da vsaka , ki je “probala” z obrezanim, noče nikoli več neobrezanega, itd.itd. Skratka, obrezani naj bi bili oh in sploh…in mene sedaj zelo zanima, kaj pa Ve , drage dame pravite na to…in pa predvsem tiste, ki ste probale oba…je res Toliko boljši obrezan od neobrezanega ??? in v čem je toliko boljši ??
Hvala za vaše cenjene odgovore…
in lepo se imejte
Menda je catch v tem…. da tip takoj ne navali in da dlje traja…tako sem slišala, kakšnih drugih kompetenc za odgovor nimam.
Je pa fascinantno, da je v naslovu navedeno, kdo naj bi odgovarjal, in kdo se počuti takoj poklicanega, da odgovori.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Hvala katenjka…hahaa…ja res je zanimivo, kar si napisala..Ja, dame so poklicane da odgovarjajo…seveda je še bolje če imajo informacije iz prve roke…hehee
Resnično me zanima-sploh po prebiranju forumov/komentarjev recimo na 24.ur na temo obrezovanja…vsi obrezani so oh in sploh (ampak samo po lastnih besedah)…
Se bo menda že našla kakšna , ki je “sprobala” oba…da nam bo enkrat jasno kaj je res in kaj ne..
pa lep večer
Menda je catch v tem…. da tip takoj ne navali in da dlje traja…tako sem slišala, kakšnih drugih kompetenc za odgovor nimam.
Je pa fascinantno, da je v naslovu navedeno, kdo naj bi odgovarjal, in kdo se počuti takoj poklicanega, da odgovori.[/quote]
A je izrecno prepovedala odgovarjati moškim? Sicer pa je vprašanje tako zastavljeno, da verjetno ne bo nobena odgovarjala. 😀 Če bi bilo anonimno, potem že. Drugače pa jaz kar veliko čitam, sem to temo že zasledil, tako da verjetno ni nič narobe, če sem odgovoril, saj sem omenil, da je manjša občutljivost, ker vrhnja koža nekoliko zatrdi, dokazano je menda tudi, da je manjša verjetno za raka pri obrezanih.
Hvala ena-ena…
Za Matjazko…seveda te ne bo nihče linčal , če napišeš svoje mnenje , moraš pa priznati, da ti “ne moreš” vedeti nekaj iz prebiranja , čeprav veliko bereš…
verjetno smo vsi več ali manj veliko prebrali tudi kaj na to temo…nikoli pa vsaj jaz osebno nisem videla konkretnih odgovor na zgoraj zastavljena vprašanja…konkretnih odgovorov žensk , ki imajo same to izkušnjo in nam lahko povedo iz prve roke kako in kaj…
Jaz vse vem o maldivih in kanadi , ker že leta prebiram, gledam slike in filme in ne vem kaj še vse (aja, poslušam tam živeče)..ampak o realnem občutku ne morem govorit , dokler nisem tam in “doživim te kraje”…
= recimo še, da ti zelo težko napišem koliko je sladka in koliko je dobra moja slivova marmelada…= dokler je ne probaš .
aja…še eno vprašanje zate matjazko…
Zakaj je vprašanje narobe zastavljeno ????
Zato, ker večina registriranih članic ne bo priznalo, da so imele razmerje z muslimani.[/quote]
matjaž, dej mal premisli preden kej napišeš. moj sodelavec je obrezan in je slovenec, pa ni edini, tudi higiena je boljša pri tistih M, ki so obrezani
muslimani jaooooooooo[/quote]
Izkušnje jo zanimajo, Aleksandra! Torej so boljši, praviš. 😀
Higiena je predvsem odvisna od posameznika, tako kot umivanje tudi ostalih neintimnih telesnih delov. 🙂
Higiena je bolša pri obrezanih???? ni mi jasno zakaj, jaz si ga vsak dan temeljito umijem in nimam problemov z higijeno!
To je samo mit… Pomoje je edina razlike med obrezanim in neobrezanim ta, da je neobrezan dosti manj občutljiv kot obrezan…
Tista zdravstvena za manj raka pa je tudi kar nekaj… dokler nebodo vzeli vzorsa 1 miljarde+
mal po internetu preberi, pa podpise mitoloških znanstvenikov spodaj :))[/quote]
Aleksadnra takšna “znanstvenost” in te tvoje reference na internetu, ki je zapisana v obliki rumenega tiska, je povsod dovolj, samo da je zanimivo. Nekaj podobnega, ko pišejo, da je sperma proti depresiji itd. 😀 To temo sem bral v Oni oz. Jani, ne spomni mse točno, zdravnik je napisal samo, da je nekoliko manjše tveganja za raka. Mimogrede, tudi wikipedia ni znanstveni vir. Ljudje radi berejo zanimivosti, to je vse povezano s tržno logiko spletne strani, revij…
mal po internetu preberi, pa podpise mitoloških znanstvenikov spodaj :))[/quote]
Aleksadnra takšna “znanstvenost” in te tvoje reference na internetu, ki je zapisana v obliki rumenega tiska, je povsod dovolj, samo da je zanimivo. Nekaj podobnega, ko pišejo, da je sperma proti depresiji itd. 😀 To temo sem bral v Oni oz. Jani, ne spomni mse točno, zdravnik je napisal samo, da je nekoliko manjše tveganja za raka. Mimogrede, tudi wikipedia ni znanstveni vir. Ljudje radi berejo zanimivosti, to je vse povezano s tržno logiko spletne strani, revij…[/quote]
prilepila prvo kr sem našla, se lahko potrudiš in najdeš bolj znanstvene članke, če ti je res do tega…..
pa okol dojenja še kej poglej, ko boš že tam :)))))
Aleksadnra takšna “znanstvenost” in te tvoje reference na internetu, ki je zapisana v obliki rumenega tiska, je povsod dovolj, samo da je zanimivo. Nekaj podobnega, ko pišejo, da je sperma proti depresiji itd. 😀 To temo sem bral v Oni oz. Jani, ne spomni mse točno, zdravnik je napisal samo, da je nekoliko manjše tveganja za raka. Mimogrede, tudi wikipedia ni znanstveni vir. Ljudje radi berejo zanimivosti, to je vse povezano s tržno logiko spletne strani, revij…[/quote]
prilepila prvo kr sem našla, se lahko potrudiš in najdeš bolj znanstvene članke, če ti je res do tega…..
pa okol dojenja še kej poglej, ko boš že tam :)))))[/quote]
Problem je ravno v tem, da ljudje ne znamo več kritično razmišljati ob vsej tej poplavi informacij, da “kar nekaj” prilepimo, kar nas je stalo najmanj časa, da smo našli. Jaz pol stvari ne kupim, ko prečitam, ampak vsega je preveč, prenasičenost, ne veš več, kaj je resnica, neresnica, polresnica… Tako da z rezervo vse jemati…
tole je napisal dr.tine hajdinjak….. kot že rečeno je res brez veze razpravljati o odkrivanju tople vode. dejstva so taka, vi pač imate tam dol kr imate in to je to.
Obrezanih je približno 40% moških v svetu. Zadnje raziskave kažejo, da imajo ti moški nekaj manjše tveganje, da zbolijo za spolno prenosljivimi boleznimi, kot je AIDS (manj sluznice, skozi katero preide virus). Prav tako je pri obrezanih moških boljša higiena spolovila in na ta način manjše tveganje za razvoj raka penisa.
Med glavico in kožico se namreč nabira smegma – odmrle celice – belkasta umazanija, zato je smiselno in poterebno to očistiti in skrbeti za higieno…
Forum je zaprt za komentiranje.