Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek obrazni piling

obrazni piling

Ojla!
Imam problem s kožo in namreč to da se mi poznajo rdeče sledi starih mozoljev, saj sem zelo nepotrpežljiva, kadar kakšnega dobim in iz muhe naredim slona, potem pa še ne pustim, da bi se zacelilo.
Zato me zanima, če obstaja kakšen močan piling, ki bi te sledi odstranil, ali pač obstaja kakšen drug način, da bo moj obraz spet enobarven?!

Lp

Pomaga od Avona Clinical Peel, to je kemični piling, ki ga izvajaš na 2 dni, vzame ti pa 5 minut zvečer…ampak moraš potem obvezno imet kremo z zaščitnim faktorjem, ker nimaš naravne zaščite (piling ti jo odstrani)…ni pa to nek agresivni piling, tako da deluje postopoma in je na rezultate potrebno nekaj časa počakati in seveda ta čas ne delati spet nadaljne škode.

Če te zanima kaj več o kozmetiki, mi piši na meil anychka@email.si

Kozmetičarka, dermatolog?

tale piling od Avona je kr drag, vprašanje pa koliko pride taka zadeva pr kozmetičarki, bom šla povprašat.
Hvala

Drag? Ta je pa dobra…stane okoli 5000 sit, ali je to mar veliko?

Živjo!

Kemičnih peelingov se čez poletje ne dela. Ali boš kupila tega od Avona ali boš šla kemični peeling delat h kozmetičarki ti svetujem, da počakaš do konca oktobra. Itak pa ti bo kozmetičarka povedala isto.
Če nimaš brazgotin pač pa samo takšne rjavkaste flekce ti bodo ti izginili nekje v 3-4 mesecih, če kože ne boš spet mrcvarila. Lahko pa si nabaviš kakšen blag peeling in ga opraviš sama 1 x tedensko tudi čez poletje.
Lp

za študenta je nažalost vse drago, če nima rednega dohodka 🙂

Bi to pomagalo odstraniti tudi pege?

Mene pa zanima, katere encimske peelinge uporabljate? Ne mislim v salonih, ampak tako, za domačo uporabo?
Imela sem od Art Deco, pa bi se kaj drugega poskusla!
lp

Mene tut zanima, če je kakšno sredstvo za zmanjšanje pegic..namreč pozimi jih mam glih tolk da so luškane, čez poletje se pa kr razbohotijo in me moti…

Mislm da obstaja ena krema za posvetlitev pegic al neki..vprasajte v lekarni..sam ne wem zakaj no.,.men so pegice tko luskane bi jih rajs mela mal vec 😉

Men so pegice tudi všeč in jih imam že po naravi. Pilig pa uporabljam zaradi zglajenja kože oziroma luščenja odmrlih celic.
A še katera uporablja encimske?

Piling se lahko dela tudi čez poletje, če uporabljaš kremo z SPF vsaj 15 in se ne nastavljaš soncu (namerno sončenje).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close