Najdi forum

obnova

Posim, povejte mi kje bi si lahko prebrala obnovo knjige Astrid Lindgren.
Brata Levjesrčna.

100000000000000000 X hvala.

Se mi zdi, da iščeš na napačni strani. Tu se zbirajo ljudje, ki uživajo v branju knjig in ne v tem, kako bi se branju izognili.

no, no, ne tako strogo.

obnovo najdeš tukaj (vir:COBISS/OPAC):

Lindgren, Astrid – avtor
ODGOVORNOST…………. : Holmqvist, Lena – prevajalec //
Wikland, Ilon – ilustrator
NASLOV……………… : Brata levjesrčna
IMPRESUM……………. : Ljubljana : Mladinska knjiga, 1984

no, resda je malo bolj obsežna, zato pa zanesljivo točna.

mah, jaz se pa z Nikom popolnoma strinjam 🙂

Se vam lepo zahvaljujem.

S sinom jo bereva vsak dan , sva že skoraj pri koncu.
Vendar imam občutek, da se kar skoraj zgublja v njej, na momente ne ve kaj je res in kaj domišljija.
Trenutno sva tam, ko sta Karl in Jonatan skrita pri dedku pred Tangilom.

Zato bi si rada na koncu znanje osvežila s kakšno dobro obnovo, ne pa se izognila branju.

Se da iz teh vašik podatkov narediti kakšen aktiven link , jaz tega ne znam pioskati.

še enkratbhvala.

Aha …. potem se pa opravičujem za komentar. Nekako sem se že navadil, da na forumih obnove iščejo predvsem najstniki, ki skušajo na najlažji način opraviti z bralnimi značkami in domačimi branji.

prosim ,če mi lahko kdo pove kje bi našla obnovo knjige ovčar runo pisatelja angela cerkvenika. Pa ne zato da ne bi hotela brati ampak zato, ker jo rabim čim prej in je nimam več časa prebrat, ker sem jo komaj dobila.

hvala že v maprej:)

prosim povejte mi kje lahko dobim obnovo od Astrid Lindgren Najboljši Kljukec na svetu

anastazija.

prosim če mi gdo pove kje naj najdem obnovo knjige ovčar runo ker sem jo že prebrala pa ni bila dobro napisana hvala xD

Obnovo napišem za 3.000 evrov. Imam tudi obnove za 2.200, ampak jih ne priporočam.

O, a to je danes cena z novoletnim popustom?!

Čista dobrodelnost v duhu božičnega časa. Drugače pa je struktura stroškov naslednja:
a) branje, pisanje obnove: 200 EUR
b) rehabilitacija v toplicah: 2.800 EUR
Sploh ni drago.

Mene tut zanim, kje bi jo lahko dobila…namreč sem jo brala, ne razumem pa bistva knjige…mi da lahko kdo link oz. povezavo URL? Hvala.

P.S.: Sem iskala na dijaski.com pa obnove ni. Mi lahko tudi poveste, kako se jo lahko naloži gor?

Hvalaše enkrat

Eučk <3

kje je tukaj obnova

Ja ni je.

hej sprašujem za obnovo ovčarja runota prosim

A mi lahko gdo napiše ubnovo od igrce Farmovile pliiis. Pa če ima gdo ot Justina Timberlejka obnovo njegove pesmi Cray mi a River. Hvala usem!!!

Kerstin d’best :))

Mi lahko kdo pove obnovo knjige,ovčar runo,saj moram do jutri prebrati,knjigo,knjigo pa sem morala vrniti v knjičnico

New Report

Close