Najdi forum

obnova PCja

Moj racunalnik dela ekstremno pocasi, poleg tega mi na data disku D zmankuje prostora ceprav na njemu nimam nic. Sistem ima na disku shranjene 3 mape, ki skupaj zavzamejo priblizno. 36 MB. Kjub temu je od 465 GB prostih manj kot 10 MB in mi pc usakih 5 min to pove. Zato ker tega ne znam resit nikakor, bi rada popolnoma obnovila pc. kaj za to moram imet kupljen operacijski sistem, ker jaz sm kupila racunalnik z ze nalozenim Windows 7. Kaj je ze kdo imel tak problem? in ali mogoce veste ce bi to problem reslo?
hvalaaa

če nima CD-ja s Win 7 si jih kupi in ponovno naloži Win 7 in to ti bo rešilo težavo.

ker tiste windowse ki dobiš naložene ob nakupu so eno sranje…sam sem mel težve s to verzijo Win7 in od kak sem si kupil Windows 7 in naložil nimam težave več..

Predhodno pa še podatke shrani na varno, pa elektronsko pošto, pa priljubljene iz brskalnikov, bančni certifikat.

Če si kupila računalnik z že naloženimi win7 imaš gotovo nalepko s kodo od win7 prilimano na ohišju računalnika in kje spravljen instalacijski disk. Prebrskaj malo po predalih za diskom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close