Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis obnova knjige

obnova knjige

Heiiii!
ali je kdo izmad vas odkril slučajno obnovo knjige gnezdo zla ood Agathe Christie….pred nekaj tebni sem zasledila obnovo na netu ampak sm pozabila strannnn……

BIla je na strani 354.

Razumem, da se mulariji večinoma ne da brat. Ampak, a ni lažje v Google vpisat iskano kot pa tu gor pisat sporočilo in preverjat, če je slučajno kdo kaj pametnega napisal? Ne zastopim.

Dolgo se že nisem tolk nasmejala.))

🙂 V času, ko ne-bralci googlajo in brskajo po netu za obnovami, bi bilo že pol knjige prebrane. V tistem času, ko na vseh straneh foruma iščejo odgovore, pa druga polovica.

Smisel?

🙂

PROSIIIIIIIIIIIIIIIM USEEEE KI TUKI PIŠEJO NAJ NEHAMO S PROŠNJAMI, DA NE BEREJO TEH FORUMOV če pa tko grozno uplivajo na njih mi mamo upanje da nekdo kej napiše kr te knjige k jih dobimo u šoli za brat so ful staromodne al nezanimive al pa neprimerne in sploh brez kakršne kol teme oz zanimivga dogajanja

=( šit so eni zateženi )=

Ne razumem, prepiši v pravilno pisno slovenščino, z vejicami vred.

Medtem, ko si držal tipko I, bi imel lahko že pol Swanovega sveta prebranega.

Se bom malo postavil v bran kr nobenmu, ker mi je njegov post simpatičen, in sicer v treh delih:
– Najprej zenovski nasvet, naj ne beremo tem, za katere vemo, da nam bodo dvignile pritisk. Velja uporabiti tudi na drugih področjih življenja. Sam recimo vedno pogledam, kdo vse parkira na invalidskih parkirnih mestih, potem pa v glavnem potihem besnim. To ni dobro za psiho, res. Se bom skušal držati navodil.
– “… mi mamo upanje” je lepo povedano.
– Če ti Kmetske slike in podobno ne ubijejo volje do branja, potem pa nič nočem. Saj ne rečem, nekateri učitelji premorejo bodisi dovolj zdrave pameti, da predpisujejo v branje znosne, sodobne zadeve, drugi pa nemara vložijo dovolj energije, da mladež prepričajo, da je neko čtivo res dobro, dostikrat pa naši tamali nagazijo na kakšen krš, ki ga je težko brati. Dandanašnji pač ne moreš ljubezni do pisane besede privzgajati z besedili, v katerih je toliko dogajanja kot na fejsbukovem profilu z enim prijateljem, ki je za povrh tvoja mama.

Sem skoraj prepričan, da je kr noben čisto sposoben z veseljem prebrati Harryja Potterja ali kaj od Pullmana, a ne.

Ali bi mi lahko kdo povedal stran kje naj najdem obnovo knjige KOŠARKAŠ NAJ BO…al pi mi naoišite obnovo 😉 hvalaa

v knjižnici, na polici pod P SUHODOLČAN….158 velike črke in ilustracije

ali kdo ve kje bi našla test za knjigo pod svobodnim soncem..?

Draga moja, najbolje bo, da kar po FB kontaktiraš tvojo profesorico, če ti ga lahko pošlje že vnaprej, da boš malo povadila…

ga boš nekega dne našla na svoji šolski klopi, tako da kar brez skrbi.

jaz bi prosil ce ma kdo obnovo zlo pod soncem od A.cristie rabil bi jo se danes

obnova knjige? mislil sem, da bo govora o nečem manj površinskem, kot je plonkanje. pričakoval sem resno debato o tem, kako pripravljeno gradivo za knjigo obnoviti po več letih za večji krog bralcev.

nujno rabim obnovo knjige e-mail s poljubom!!!

ali mi lahko kdo napiše??
prosim!!

hvala za v naprej!! <3<3

rabil bi NUJNOOOOobnovo knjige Agatha Christie – Potnica iz Frankfurta ..že danes!!!!

pošljite mi na …mail: gtd.legende@gmail.com …. LP!!!!!!!!!!!

krajšam predolgo ime!

nujnooo rabim obnovo knjige tom mraz -sally prue

poslite mi jo na :]spelaerker@gmail.com

Nujno se moram naučit brat vsaj tisto temo, v kateri se oglašam.
pošlite na nepismen@sivol.net

Bravo Kerstin!
Še huje je, ko te kot pisateljico prosijo za obnovo tvoje knjige! Res ne veš, kaj bi si mislil, je pa res, da jim namesto tega naredim kaj drugega in so ravno tako zadovoljni – seveda če so knjigo res prebrali.

Hehe, jaz bi jim poslala ovitek od čokolade … Saj je vse povzeto že na ovitku, zakaj bi se trudili z grizenjem skozi vsebino. 🙂

hehe …

sam imam vseskozi blazne težave pri bralni koncentraciji, pa sem vendar kot mulec vse zapovedano čtivo prebral. v osemdesetih smo še spoštovali klasike in njihova dela povezovali z izkušenim. mene je zaznamovala proustova magdalenica, saj me je spomnila na pecivo moje tete in narisala počitnice pri njej.

danes je internet prinesel toliko dobrega, kar se informiranja in svobode tiče, pa vendar tudi slabega. če bi bil učitelj, bi otroke nalašč spraševal o podrobnostih iz knjig, v redovalnico pa pisal petke in šute. seveda bi potem zaradi cankarjanskih staršev moral hoditi naokoli v kakšnem oklepu.

heii!!
vem da je grozno, ko zadnji dan bereš, pol pa prebereš zadnjo stran ponoči ko maš oči že napol zaprte, nato pa se nič ne zapomniš!!
ampak taki smo ljudje , tudi jaz!!!
no, in leni smo tut!!
vsi tisti ki iščete obnovo na internetu (+ jst) ste oz. smo leni, to je treba priznt, ker npr. učitlce nkol ne dajo za prebrt knjigo npr. povedo v pondelk nkol pa ne rečejo da preberte do npr. srede!!
zmeri dajo VEČ ku 2 tedna!!
nekateri ljudje so pa pač taki ljudje (no tut jst) ki se jim ne da brat, oz. se jim ampk samo take knjige ki so zanimive, ne pa tke, ki imajo lahko 50 str. pa jo prebereš v 1 letu!!
no, naj preidem k smislu, a lahko prosim prosim prosim lepo se me usmilite in mi date obnovo (ker že 100 x rečeno sm lena in se mi ne da iskt po netu) knjige PUNCE ZA ZNORET, avtorica pa je JANJA VIDMAR!!
PROSIM PROSIM???
HVAAAALAA
LEP POZDRAV VSEM LENOBAM IN PIFLARČKOM
_maja_

New Report

Close