Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obnašanje žensk na zmenkih

Obnašanje žensk na zmenkih

Za alaria

Monovci bi feminilne ženske, ko je treba kaj konkretnega plačat jih pa nikjer ni :)))

Odgovor na objavo uporabnika
prava feminilna ženska, 14.08.2024 ob 19:35

Za alaria

Monovci bi feminilne ženske, ko je treba kaj konkretnega plačat jih pa nikjer ni :)))

🙂

Ja pa saj je jasno, da takih na SČ uradno ni 😉

Feminilnost nima veze s kupovanjem statusnih simbolov za pumpaje ega, postavljanje pred drugimi (ženskami), itd.  Niti je feminilnost odvisna od (ne)zmožnost ali (ne)sposobnosti moških, ki se oglasimo na monu, kaj mi bi ali ne bi.  Feminilna ženska je enostavno feminilna.  To ji je naravno.  Tako kot je možačam naravno, da se obnašate kot možače, brez, da bi se tega zavedale.  In si samo zato, ker imate fračo domišljate, da ste ženstvene.  Ne ste ženske.  Obnašate pa se kot moški.  Kar zdrave moške odbija tako kot jih odbija “ženska” s pimpijem.  Tolerirajo in sprejemajo pa vas kastrati, ki se tega, da imajo opravka z mažačami, niti zavedajo ne, saj feminilne ženske še srečali niso.  Če pa bi za sabo imeli izkušnje s feminilnimi ženskami, bi jihm šlo na bruhanje, ko bi brali litanije mon možač, ki sicer v ničemer ne odstopajo ob SLO povprečja.

Anonimno 1434, 14.08.2024 ob 20:54

Feminilnost nima veze s kupovanjem statusnih simbolov za pumpaje ega, postavljanje pred drugimi (ženskami), itd.  Niti je feminilnost odvisna od (ne)zmožnost ali (ne)sposobnosti moških, ki se oglasimo na monu, kaj mi bi ali ne bi.  Feminilna ženska je enostavno feminilna.  To ji je naravno.  Tako kot je možačam naravno, da se obnašate kot možače, brez, da bi se tega zavedale.  In si samo zato, ker imate fračo domišljate, da ste ženstvene.  Ne ste ženske.  Obnašate pa se kot moški.  Kar zdrave moške odbija tako kot jih odbija “ženska” s pimpijem.  Tolerirajo in sprejemajo pa vas kastrati, ki se tega, da imajo opravka z mažačami, niti zavedajo ne, saj feminilne ženske še srečali niso.  Če pa bi za sabo imeli izkušnje s feminilnimi ženskami, bi jihm šlo na bruhanje, ko bi brali litanije mon možač, ki sicer v ničemer ne odstopajo ob SLO povprečja.

Tip ki od neznanke na zmenku pričakuje popolno predajo in zaupanje njegovemu vodenju (čeprav ga sploh ne pozna in si ni to nikakor zaslužil) ima resne probleme sam s sabo. Tak ne išče ženstvene ženske. Išče neumno s katero bo lahko delal kar se mu sprdne. Pravi dedci razumejo da se do tega da se ti ženska prepusti, ti zaupa vodenje in vse….pride s časom. Pezdetki pa pričakujete to od neznank. Zato pa hodite v azijo po ženske. One se za preživetje pač pretvarjajo da ste bogovi. Zahodnjakinjam se pač že dolgo ni treba. So take ob pravih moških. Po svoji želji. Takšno dobit je pa težko ja. Sploh če si en pezdetek :).

daisycutter, 02.08.2024 ob 11:27

Ja, smo brale v 50 odtenkih sive nekaj podobnega. Un bumbar je tudi mislil, da lahko ženske komandira.

Samo tisti je bil nesramno bogat, kot družba pa smo že lep čas preparirani tako, da se bogatim povsod daje olajšave in gleda skozi prste, v upanju, da bomo od tega nekaj imeli.

Če bi to počel eden iz delavskega razreda, bi bilo seveda en kup ženskega zgražanja, češ glej ga prašiča, kaj pa misli da je, MeToo, itd…

moten, 15.08.2024 ob 08:09

Tip ki od neznanke na zmenku pričakuje popolno predajo in zaupanje njegovemu vodenju (čeprav ga sploh ne pozna in si ni to nikakor zaslužil) ima resne probleme sam s sabo. Tak ne išče ženstvene ženske. Išče neumno s katero bo lahko delal kar se mu sprdne. Pravi dedci razumejo da se do tega da se ti ženska prepusti, ti zaupa vodenje in vse….pride s časom. Pezdetki pa pričakujete to od neznank. Zato pa hodite v azijo po ženske. One se za preživetje pač pretvarjajo da ste bogovi. Zahodnjakinjam se pač že dolgo ni treba. So take ob pravih moških. Po svoji želji. Takšno dobit je pa težko ja. Sploh če si en pezdetek :).

Ni treba iti v nobene ekstreme.  Vse je smiselno delati z glavo.  Tako tudi kar se tiče zaupanja.  In to z obeh strani.

Problem današnji zahodnih možač je, da so vas za začetek indoktrinirali v en kup feminističnih laži in neumnosti, akladno s tem pa še zdresirali v vzorce obnašanja, ki so z zdravo moškostjo nekompatibilni.  Zato se z vami danes tudi ukvarja le še naivna večina poženščenih kastratov, ki še lastne riti ni sposobna voditi, kaj šele drugih.

Anonimno 1434, 15.08.2024 ob 19:57

Ni treba iti v nobene ekstreme.  Vse je smiselno delati z glavo.  Tako tudi kar se tiče zaupanja.  In to z obeh strani.

Problem današnji zahodnih možač je, da so vas za začetek indoktrinirali v en kup feminističnih laži in neumnosti, akladno s tem pa še zdresirali v vzorce obnašanja, ki so z zdravo moškostjo nekompatibilni.  Zato se z vami danes tudi ukvarja le še naivna večina poženščenih kastratov, ki še lastne riti ni sposobna voditi, kaj šele drugih.

Še v življenju nisem srečala uspešnega, zdravo samozavestnega, odgovornega moškega, ki je zmožen biti glava družine (o čemer ti sanjaš), ki bi javkal in cvilil kako ni pravih žensk zanj. Nikoli. Mož tudi pravi da takšnih ne pozna, pozna samo moške, ne nekih jokajočih mimoz. Ampak ti praviš da si izjema. Ok 🙂

Alaria, 14.08.2024 ob 19:20

Anonimno 6437, 02.08.2024 ob 11:27

Vsaj približno takole se zrihtite, če bi rade z mano na zmenek.

.https://youtu.be/3gF0eFhp3gg?si=uYZAs3K7ESgmli0n

cenen čipšit slog oblekic iz tržaške Mirele, sarajevske Arizona tržnice , štantov v Lentiju ali kakšnega kitajskega skladišča trgovine.

Pa nobena spodobna ženska tega in takega ne nosi in ne da nase danes, no…

Tržnica Arizona ni v Sarajevu

moten, 15.08.2024 ob 20:07

Še v življenju nisem srečala uspešnega, zdravo samozavestnega, odgovornega moškega, ki je zmožen biti glava družine (o čemer ti sanjaš), ki bi javkal in cvilil kako ni pravih žensk zanj. Nikoli. Mož tudi pravi da takšnih ne pozna, pozna samo moške, ne nekih jokajočih mimoz. Ampak ti praviš da si izjema. Ok 🙂

Že z vero v to, da je moški danes (lahko) širom zahoda neka glava družine, vem kako slabo moški, ali kdorkoli že to trdi) razume stanje v katerem se zahodna civilizacija trenutno nahaja.  Danes je to zelo teško biti celo, če si milionar v deželah tretjega sveta, v zvezi s feminilno žensko.

Seveda lahko pod pravimi okoliščina to nekaj časa zgleda, da si.  Od kad družba ženskam ponuja še pa še vzvodov, da to pravljico magari zgolj zavoljo lastne koristi, z lahkoto in z bore malo tveganja končajo, pa je le vprašanje časa kdaj dobi po “piskru”, z vsemi svojimi posledicami.  Saj ne, da se večina zaradi tega kakorkoli strezni.  Še vedno nadaljujejo po istem programu.

Bravo?

Pusti zmenek, izziv je že najti žensko, ki je pripravljena na spoznavanje. Že vsaj 3x se mi je zgodilo, da sem na kakem spoznavnem portalu (to ne pomeni, da v živo ne spoznavam) kakšno pozdravil in pripisal še kak vljuden stavek, nazaj pa dobil odgovor v stilu: “Daj spizdi fuk fehtar”. Še najbolj hecno pa je, da sem ji sporočilo poslal po tem, ko je ona mene (prva!) všečkala. Ampak pazi to: Vse te ženske so na profilu imele napisano, da iščejo long-term relationship.

Bi bilo v živo kaj drugače? Nič. Samo ženska se me ne bi upala nekam poslati. Namesto tega bi mi namenila kak nasmešek in slab izgovor, v resnici pa bi si mislila: “idiot fuk-fehtarski”. Zato so ženske pri 40+ danes same in jokajo, kako ni normalnih tipov. Naj bo moški še tako normalen, za žensko bo vedno samo fuk fehtar… razlika je le tem, ali bo to napisala ali pa si bo to samo mislila.

Pero318, 21.08.2025 ob 12:10

Pusti zmenek, izziv je že najti žensko, ki je pripravljena na spoznavanje. Že vsaj 3x se mi je zgodilo, da sem na kakem spoznavnem portalu (to ne pomeni, da v živo ne spoznavam) kakšno pozdravil in pripisal še kak vljuden stavek, nazaj pa dobil odgovor v stilu: “Daj spizdi fuk fehtar”. Še najbolj hecno pa je, da sem ji sporočilo poslal po tem, ko je ona mene (prva!) všečkala. Ampak pazi to: Vse te ženske so na profilu imele napisano, da iščejo long-term relationship.

Bi bilo v živo kaj drugače? Nič. Samo ženska se me ne bi upala nekam poslati. Namesto tega bi mi namenila kak nasmešek in slab izgovor, v resnici pa bi si mislila: “idiot fuk-fehtarski”. Zato so ženske pri 40+ danes same in jokajo, kako ni normalnih tipov. Naj bo moški še tako normalen, za žensko bo vedno samo fuk fehtar… razlika je le tem, ali bo to napisala ali pa si bo to samo mislila.

In kaj je narobe s tem, da ženske iščejo long term? Nekako ti pove, da gre za normalno ženslo. Mene bi izredno odbilo, če bi pisalo short term, intimacy without commitment ali kaj podobnega.

Kriza iz Pariza, 02.08.2024 ob 11:20

Sam sem že poročen, a vam bom povedal, kako se na zmenkih obnaša in kako ne.

Ženske NIKDAR, res nikdar, ne naročajte ocvrte hrane. Pa razne majoneze, senf, kečape, tržaške omake. Že če vas moški pelje na kosilo, kjer je na meniju ocvrta ali pohana hrana na voljo, pomeni, da vas ni pripeljal v pravo restavracijo in ga lahko kar mirne duše tam pustite.

Pa dovolite, da moški naroči za vas in plača kot je po bontoni.

Zdaj pa k obnašanju. Ne preklinjajte, ne oblecite se smešno (recimo preveč barv, športni čevlji, neumiti lasje ali aknasta koža. To odbija.

Se še ni taki rodil, ki bi za mene naročal hrano in pijačo.

Navedeno si vedno naročim sama, on pa lahko plača, ali pa tudi ne. Samo potem me vidi zadnjič.

To ste imeli samo smolo, v življenju nisem doživel, da bi me ženska na appu ozmerjala s fukfehtarjem oz. čemerkoli nesramnim, ali morate pa mogoče malo izpiliti komunikacijske veščine, če se vam to pogosto dogaja.

Pravopis je tudi po bontonI.

Moj nasvet ženskam. Izogobajte se nepismenim trolom z večvrednostnim kompleksom. Sicer otroci IQ podedujejo po materi, ampak a je res vredno tvegat?

Aaaaaaaaaaahaha haaaaaaaaaaaahaha umiram od smeha. Debil.

Moje komunikacijske veščine so že v redu. Ponavadi te spoznavne appe uporabljam le pasivno – vsake toliko časa pregledam “nov material”, če pa pride kak “like”, se na to tudi odzovem. Sicer pa sem že doživel, da sem žensko samo pozdravil pa sem že dobil “nalepko”. To da ženska išče “long-term” ni nič narobe (niste dojeli bistva moje prejšnje objave). Narobe je to, da ni pripravljena spoznavati. To lahko razumem samo tako, da se je odločila na podlagi videza. Pa čeprav ženske trobite, da vam videz ni pomemben – to seveda ne drži.

Kar vam hočem povedati, je to, da povprečni moški bo za povprečno žensko vedno samo fuk fehtar. Če pa se najde kak lepotec, žensko ne bo motilo, če jo že po 15-ih minutah druženja sleče. Kakorkoli, ko enkrat razumeš, kako ženska razmišlja, ti kmalu postane jasno, da je pri iskanju primerne ženske ROI (Return Of Investment) zelo slab.

Pero318, 21.08.2025 ob 21:08

Moje komunikacijske veščine so že v redu. Ponavadi te spoznavne appe uporabljam le pasivno – vsake toliko časa pregledam “nov material”, če pa pride kak “like”, se na to tudi odzovem. Sicer pa sem že doživel, da sem žensko samo pozdravil pa sem že dobil “nalepko”. To da ženska išče “long-term” ni nič narobe (niste dojeli bistva moje prejšnje objave). Narobe je to, da ni pripravljena spoznavati. To lahko razumem samo tako, da se je odločila na podlagi videza. Pa čeprav ženske trobite, da vam videz ni pomemben – to seveda ne drži.

Kar vam hočem povedati, je to, da povprečni moški bo za povprečno žensko vedno samo fuk fehtar. Če pa se najde kak lepotec, žensko ne bo motilo, če jo že po 15-ih minutah druženja sleče. Kakorkoli, ko enkrat razumeš, kako ženska razmišlja, ti kmalu postane jasno, da je pri iskanju primerne ženske ROI (Return Of Investment) zelo slab.

Povprečni moški so najbolj zaželjeni. Problem je ker se imate kar vsi za povprečne, pa to niste. Mogoče je šla brat profil in jo je minilo. Mogoče jo je minilo ob pogledu na slike ja. Tebe ni še nikoli? Odziv je totalno bebast sicer. Ne vem zakaj te moti da te takšna noče. Res hočeš žensko ki ima takšne izpade? To obtoževanje žensk da nočejo moških, ki jih fizično niso všečni….ti klikaš na ženske, ki ti fizično niso všečne? Ne hinavit. Bi res rad bil z eno ki misli da si grd? Kateri nisi privlačen? Si ti pripravljen eni ki ti ni privlačna dati možnost? Če ti je grda? Malo se pogovori s sabo o svojih standardih. Kakšno žensko hočeš. Da te jezi da se ena tako obnaša….ne razumem no. Ti takoj pokaže kdo je. Zakaj te jezi da te takšna ženska noče? Ti hočeš takšno žensko?

bedarija, 21.08.2025 ob 22:29

Povprečni moški so najbolj zaželjeni. Problem je ker se imate kar vsi za povprečne, pa to niste. Mogoče je šla brat profil in jo je minilo. Mogoče jo je minilo ob pogledu na slike ja. Tebe ni še nikoli? Odziv je totalno bebast sicer. Ne vem zakaj te moti da te takšna noče. Res hočeš žensko ki ima takšne izpade? To obtoževanje žensk da nočejo moških, ki jih fizično niso všečni….ti klikaš na ženske, ki ti fizično niso všečne? Ne hinavit. Bi res rad bil z eno ki misli da si grd? Kateri nisi privlačen? Si ti pripravljen eni ki ti ni privlačna dati možnost? Če ti je grda? Malo se pogovori s sabo o svojih standardih. Kakšno žensko hočeš. Da te jezi da se ena tako obnaša….ne razumem no. Ti takoj pokaže kdo je. Zakaj te jezi da te takšna ženska noče? Ti hočeš takšno žensko?

Jaz samo dejstva mečem na kup. Že 100x prebrano po raznih forumih, kako ženski videz ni na prvem mestu, da se odloča tudi na podlagi ostalih kriterijev… koga imate ženske tu za norca? Dalje. Povprečen moški po 25. letu začne izgubljati lase, po 30. letu začne siveti, po 35. letu se mu začne delati “trebuh”. Res, to ženske iščete? Že 100x prebrano: ne trebuha, ne pleše, višina vsaj XY… se pravi ostanejo samo nadpovprečneži. Morda sem to tudi sam, ampak ne padem v tista 2 od 10-ih, ki so (sodeč po statistikah) ženskam zanimivi.

Pero318, 21.08.2025 ob 22:46

Jaz samo dejstva mečem na kup. Že 100x prebrano po raznih forumih, kako ženski videz ni na prvem mestu, da se odloča tudi na podlagi ostalih kriterijev… koga imate ženske tu za norca? Dalje. Povprečen moški po 25. letu začne izgubljati lase, po 30. letu začne siveti, po 35. letu se mu začne delati “trebuh”. Res, to ženske iščete? Že 100x prebrano: ne trebuha, ne pleše, višina vsaj XY… se pravi ostanejo samo nadpovprečneži. Morda sem to tudi sam, ampak ne padem v tista 2 od 10-ih, ki so (sodeč po statistikah) ženskam zanimivi.

Če ti videz ni na prvem mestu, kar večini normalnih ljudi ni, še ne pomeni da boš rinil v vezo s človekom ki ti ni všečen. Vizualno ti mora biti ok, ne nadpovprečen. Ampak ne sme te odbijat. Predvidevam da tudi ti ne klikaš žensk kateerih videz te odbija. In ja drugee lastnosti so bolj pomembne za vezo. Kar spet ne pomeni da boš z nekom ki te vizualno odbija. Sploh pa online, kjer očitno se ti zadržuješ….deluje kot spletna štacuna. Vsi po slikah izbirate. In tebe jezi ker tiste ki jih ti PO SLIKAH izbereš, nočejo tebe PO SLIKI. Ni da ve kakšne lastnosti imaš, kdo si, kakšen človek si. Ti sploh ne da šanse, ker ji pač vizualno ne ustrezaš. In resno ne razumem zakaj te to jezi. Si res želiš biti z eno katero vizualno odbijaš? Pač ja če si podpovprečen vizualno boš imel manjšo izbiro. Isto velja za ženske. Še bolj. Kar pa ne pomeni da ne moreš nikogar najti. Samo več časa običajno traja pač. In pametni malo bolj razširijo iskanje, se ne zanašajo samo na internet, kjer se to izbiranje samo po videzu najbolj opazi. Imaš verjetno dosti večjo šanso najti koga v družbi, kjer se večkrat družite, lahko opazijo te tvoje druge lastnosti in obnašanje in jim postaneš privlačen. Samo po sliki online jim pač očitno nisi.

Ženske katere mislijo da so kraljice. Lačne, žejne, utrujene, brez energije, vse je brez veze itd…takšna še za fuk ni vredu, ker leži kot deska.  Moški imamo samo en problem, ker imamo spolno željo po vas, za drugo ste neuporabne…

ojoj280, 22.08.2025 ob 09:00

Ženske katere mislijo da so kraljice. Lačne, žejne, utrujene, brez energije, vse je brez veze itd…takšna še za fuk ni vredu, ker leži kot deska.  Moški imamo samo en problem, ker imamo spolno željo po vas, za drugo ste neuporabne…

Zakaj si ne omisliš umetne? Ker da bi našel žensko, ki se tako sovraži da bo postala objekt za tiča nekomu, ki je sploh ne vidi kot osebo, kot človeka….no nimaš veliko šans. Zakaj lažeš da iščeš vezo, če ga hočeš samo namočit? Pač najemi eno za namakat in to je to. Zakaj se pretvarjaš da želiš vezo, če je pa nisi zmožen? Hočeš seks. Nočeš veze. Sploh razumeš ne kaj veza je.

Zakaj se nekateri tako trudijo z nekimi navodili.

Na zmenkih, moški in ženske, bodite takšni kot ste. Seveda na nekem nivoju bontona. In se  že po enem ali dveh zmenkih natančno ve kdo je za skupaj in kdo ne.

Ko za nazaj berem kar sem svoj čas spesnil in to primerjam z replikami ženskih udeleženk se predvsem zavem kako malo skupnega imam z veliko večino ljudi, ki me tako ali drugače obdajajo.  Zato ni nobeno naključje, da je moje življenje danes nekaj čisto drugega kot le to od velike večine ljudi.  Edina slabost le tega je, da se je težko izolirati od “normalnih” ovc za striženje.  Slednjim tega ni treba.  Za čisto krasno ujamejo z drugimi “normalnimi”.   Hahaha…

najbolj zajebane ženske so suhice (prekle).. Buckaste so veliko bolj sproščene in prijazne. Takšne so moje dolgoletne izkušnje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close