Obnašanje žensk na zmenkih
rok-1, 02.08.2024 ob 11:41
Anonimno 6437, 02.08.2024 ob 11:27
Vsaj približno takole se zrihtite, če bi rade z mano na zmenek.
S tako bi šel ti na zmenek???
Nič čudnega da je svet zmenkarij kakršen pišete da je…
.
Me zanima če bi ti taka znala skuhat joto..pa govejo juho..golaž.
Pa posodo umit..in gate oprat..Ti iz srca želim.
Kriza iz Pariza, 02.08.2024 ob 11:20
Sam sem že poročen, a vam bom povedal, kako se na zmenkih obnaša in kako ne.
Ženske NIKDAR, res nikdar, ne naročajte ocvrte hrane. Pa razne majoneze, senf, kečape, tržaške omake. Že če vas moški pelje na kosilo, kjer je na meniju ocvrta ali pohana hrana na voljo, pomeni, da vas ni pripeljal v pravo restavracijo in ga lahko kar mirne duše tam pustite.
Pa dovolite, da moški naroči za vas in plača kot je po bontoni.
Zdaj pa k obnašanju. Ne preklinjajte, ne oblecite se smešno (recimo preveč barv, športni čevlji, neumiti lasje ali aknasta koža. To odbija.
JA pa naj naroči sodbna že nska v 21 stoletju po tvojem.??
Solato z tuno da se ne zredi..pa bučno kremno juho.
Res ste šli v maloro.
Kriza iz Pariza, 02.08.2024 ob 12:52
https://lydiaelisemillen.com/outfit/9th-july-2023/
https://images.app.goo.gl/b9WQKZsdiMddZ29f6
nekaj lepih primerov, kako se obleči..
A, vidim, skladnost z ambientom. Nič lažjega kot to, vzameš iz omare Birkin v barvi kavča in obleko za 300+ evrov, ki se sklada z barvo rezanega cvetja. Res ne vem, zakaj se ženske ne znajo tako oblečt, ko je to itak vsaki dosegljivo in bi te kose morala vsaka imeti v svoji omari, lol.
Feminilna ženska dejansko prepusti moškemu, da naroči. Vem, da ne boste verjeli. Ampak to se mi je po dolgem času zadnjič dejansko zgodilo. Pa je ženska kljub mladosti kar na poziciji v službi.
S tem, da moški pred naročilom potem preveri, če se s predlogom tudi ženska strinja. Ne pa, da naroči brez, da bi se mu sanjalo kaj npr. je in kaj ne.
Anonimno 1434, 14.08.2024 ob 05:06
Feminilna ženska dejansko prepusti moškemu, da naroči. Vem, da ne boste verjeli. Ampak to se mi je po dolgem času zadnjič dejansko zgodilo. Pa je ženska kljub mladosti kar na poziciji v službi.
S tem, da moški pred naročilom potem preveri, če se s predlogom tudi ženska strinja. Ne pa, da naroči brez, da bi se mu sanjalo kaj npr. je in kaj ne.
Ma kaka feminilna ženska neki. Mogoče pretvarjajoča se afnica, ki je ugotovila, da je zunaj z nekim nesigurnim ali gospodovalnim tipom, od katerega si obeta neke ugodnosti. To so take, ki tipa testirajo, da vidijo, kako drago jed jim bo naročil ;). Feminilno, haha. Preračunljivo, ne pa feminilno.
Drugo je, če povabljeni gostitelja vpraša, kaj priporoča, ker slednji že pozna restavracijo in njihove jedi. Samo to nima nobene zveze s feminilnostjo ali spolom, ampak s poznavanjem jedi v dotični restavraciji. Gre za enako stvar, kot ko nekateri v neki novi restavraciji natakarja vprašajo/vprašamo, kaj priporoča.
Nič pa seveda ni narobe s tem, če gostitelj pobere naročila vzeh zbranih za mizo in jih on odda natakarju.
Izbrati, kaj bodo gostje jedli, ne da bi se prej posvetoval z njimi, če jim to odgovaja in kaj bi radi jedli ter česa ne marajo, je pa čisto nasprotje bontona.
6437 Nisem plačana K in če ti samo take plačane na zmenek pelješ ni moja zadeva, tvoj denar.
Avtor in ti anonimni.. zakaj tebe briga kaj samske na zmenku naročamo? Nisi napisal, da si poročen in da na zmenke vozite K?! Aaaaa, si pričakoval, da te plačana večerja pripelje pod rjuhe… Veš boš moral več vložit v to. Malo več humorja, razgledanosti, inteligence in človečnosti. Denar, dober pleh, da se izdajaš za mačota, poslovneza in imaš gnili karakter ni dovol. Denar ne naredi iz tebe pravega moškega. Da si tisti ta prav moški, te naredijo tiste malenkosti v tvojem življenju. Denar, avto in mačizem si lahko moški vtaknete nekam.
Sem si sposobna sama plačat naročeno na zmenku. Lahko še tvoje plačam, če ti primankuje denarja s tem nimam težav. In če povabim ali sprejmem povabilo na večerjo to pomeni, da imam dovolj denarja. Da lahko takim revčkom , kot si ti ali tisti, ki vedno jokcate, da vas ženske izkoriscamo…olajšam zadevo. In da vam nisem dolžna tiste majoneze ali ocvrte hrane.
Še vedno imam to pravico, da se sama odločim kaj bom jedla in kaj ne. In če bo to ocvrt piscanec ali majoneza, tržaska omaka ob ocvrtem siru.
Anok, 14.08.2024 ob 11:56
6437 Nisem plačana K in če ti samo take plačane na zmenek pelješ ni moja zadeva, tvoj denar.
Avtor in ti anonimni.. zakaj tebe briga kaj samske na zmenku naročamo? Nisi napisal, da si poročen in da na zmenke vozite K?! Aaaaa, si pričakoval, da te plačana večerja pripelje pod rjuhe… Veš boš moral več vložit v to. Malo več humorja, razgledanosti, inteligence in človečnosti. Denar, dober pleh, da se izdajaš za mačota, poslovneza in imaš gnili karakter ni dovol. Denar ne naredi iz tebe pravega moškega. Da si tisti ta prav moški, te naredijo tiste malenkosti v tvojem življenju. Denar, avto in mačizem si lahko moški vtaknete nekam.
Sem si sposobna sama plačat naročeno na zmenku. Lahko še tvoje plačam, če ti primankuje denarja s tem nimam težav. In če povabim ali sprejmem povabilo na večerjo to pomeni, da imam dovolj denarja. Da lahko takim revčkom , kot si ti ali tisti, ki vedno jokcate, da vas ženske izkoriscamo…olajšam zadevo. In da vam nisem dolžna tiste majoneze ali ocvrte hrane.
Še vedno imam to pravico, da se sama odločim kaj bom jedla in kaj ne. In če bo to ocvrt piscanec ali majoneza, tržaska omaka ob ocvrtem siru.
Povej mi, da si moźača, brez, da to direktno poveš… lol
Čudne ideje imaš, 14.08.2024 ob 08:17
Ma kaka feminilna ženska neki. Mogoče pretvarjajoča se afnica, ki je ugotovila, da je zunaj z nekim nesigurnim ali gospodovalnim tipom, od katerega si obeta neke ugodnosti. To so take, ki tipa testirajo, da vidijo, kako drago jed jim bo naročil ;). Feminilno, haha. Preračunljivo, ne pa feminilno.
Drugo je, če povabljeni gostitelja vpraša, kaj priporoča, ker slednji že pozna restavracijo in njihove jedi. Samo to nima nobene zveze s feminilnostjo ali spolom, ampak s poznavanjem jedi v dotični restavraciji. Gre za enako stvar, kot ko nekateri v neki novi restavraciji natakarja vprašajo/vprašamo, kaj priporoča.
Nič pa seveda ni narobe s tem, če gostitelj pobere naročila vzeh zbranih za mizo in jih on odda natakarju.
Izbrati, kaj bodo gostje jedli, ne da bi se prej posvetoval z njimi, če jim to odgovaja in kaj bi radi jedli ter česa ne marajo, je pa čisto nasprotje bontona.
Na začetnih zmenkih je vse eno samo pretvarjanje, testiranje, evaluiranje, itd. Eni bolj, drugi manj. In, jasno, da tudi s tem kaj kdo izbere, tako moški kot ženska, zase in ali druge, drugim nekaj pove. Kar lahko, da na dolge steze drži ali pa tudi ne. Ljudje, ki preveč potem dajo na videno in vlačejo preveč zaključkov, pogosto sami sebe nategmejo. Bi lahko nizal konkretne primere iz lastnih izkušenj.
Torej, res, tudi tako lahko gledaš. Da ženska moškemu popolnoma prepusti vajeti striktno zavoljo testiranja. Ampak vsaj jaz raje vidim, da sam odločam koliko za kaj dam, tako kot sam odločam kje bomo jedli, kot da bi magari zavolje testiranja ženske, le ta mene npr. preseneti s kakšno absurdnostjo. Na YouTube je še pa še videov o situacijah, ko si je ženska drznila naročiti šampanjec in absurdno dragi kaviar za predjed. Dubaj. press. Nenazadnje sam vem kaj mi je sprejemljivo in kaj ne. In, če ženska od mene pričakuje več kot je meni sprejemljivo, si kvečjemu želim, da se čim prej spoka. Po možnosti še preden se dobiva. Saj za nobeno žensko ne mislim plačevati samo zato, da bi ustvarjal neko lažno sliko o sebi. Zato ne vidim nobenega problema v tem, da ženski že na prvem zmenku pokažem kako zelo škrt sem, na primer, če to želiš slišati.
Torej, moje stališče je, da ženska ravno s tem, ko moškemu popolnoma prepusti vajeti, pokaže svojo feminilnost. Pa naj si gre za zmenek, dopust, karkoli. Res pa, da v svetu možač in kastratov ljudje na to gledate popolnoma drugače. Zato nobeni slovenski možači niti na kraj pameti ne bi padlo, da ne bi same naročile.
Pa še to. Ženska, ki se z moškim dobi zavoljo hitre koristi, bo drago naročila. Saj se ji zanj gladko jebe. Želi takoj čim več. Zame slab scenarij, ki se mu skušam izogniti. Saj dosti dam, dobim pa nič. Medtem, ko bo tako, ki magari le hlini skromnost, tista, ki igra na dolge steze. Celo v primeru, da se ji ravno jebe zame, bo nekaj časa zavoljo obeta bodoče koristi vsaj kolikor toliko prepričljivo hlinila kako zelo sem ji všeč. Kar je zame dober scenarij. Malo dam in dosti dobim. Ker za razliko od velike večine moških več nisem tako naiven, da bi zavoljo neke ljubezni ne vem kako investiral v žensko. Ko postane predrago, jo enostavno zamenjam za cenejši model. Velika večina moških se tega niti zaveda ne, da dlje kot si z žensko, dražja postane.
Anonimno 1434, 14.08.2024 ob 14:27
Povej mi, da si moźača, brez, da to direktno poveš… lol
Ljubček definiraj možača.
Če nosi možaca krila, olkekce, visoke petke, ja potem sem možača. Je pa res da športam, kolesarim, tečem, grem 2tedensko v skupinsko televadbo v fitnes, pohodništvo, supam,na plesne, rada grem na masažo in savno..še raje nakupovat.
Potem tvoja teorija drži. Bravo 1434
Anok, 14.08.2024 ob 17:31
Ljubček definiraj možača.
Če nosi možaca krila, olkekce, visoke petke, ja potem sem možača. Je pa res da športam, kolesarim, tečem, grem 2tedensko v skupinsko televadbo v fitnes, pohodništvo, supam,na plesne, rada grem na masažo in savno..še raje nakupovat.
Potem tvoja teorija drži. Bravo 1434
Ženska, tebi se niti sanja ne kaj je feminilnost. Ti si lahko nase navlečeš vse od rdečih salonarjev in seksi perila pa do žaklja krompirja ali cementa in koš za smeti na glavo, nepomembno. Lahko si tiho ali razlagaš tako kot tukaj. Vidi se po tvoji govorici telesa, gibih, izrazu. Vidi se po odnosu do drugih, seveda tudi tonu glasu, kako sebe doživljaš, kako vidiš druge.
Edina sreča, ki jo imaš je, da te obdadajo ljudje, ki ti ne dajejo občutka, da si možača. Da pa par mesecev preživiš na Japonski, bi ti postalo jasno kak zgubljen primer si. Je v vsaki boksarki s pimpijem več ženske kot v tebi. Tragadija, ki se je niti zavedaš ne.
Anonimno 1434, 14.08.2024 ob 15:12
Na začetnih zmenkih je vse eno samo pretvarjanje, testiranje, evaluiranje, itd. Eni bolj, drugi manj. In, jasno, da tudi s tem kaj kdo izbere, tako moški kot ženska, zase in ali druge, drugim nekaj pove. Kar lahko, da na dolge steze drži ali pa tudi ne. Ljudje, ki preveč potem dajo na videno in vlačejo preveč zaključkov, pogosto sami sebe nategmejo. Bi lahko nizal konkretne primere iz lastnih izkušenj.
Torej, res, tudi tako lahko gledaš. Da ženska moškemu popolnoma prepusti vajeti striktno zavoljo testiranja. Ampak vsaj jaz raje vidim, da sam odločam koliko za kaj dam, tako kot sam odločam kje bomo jedli, kot da bi magari zavolje testiranja ženske, le ta mene npr. preseneti s kakšno absurdnostjo. Na YouTube je še pa še videov o situacijah, ko si je ženska drznila naročiti šampanjec in absurdno dragi kaviar za predjed. Dubaj. press. Nenazadnje sam vem kaj mi je sprejemljivo in kaj ne. In, če ženska od mene pričakuje več kot je meni sprejemljivo, si kvečjemu želim, da se čim prej spoka. Po možnosti še preden se dobiva. Saj za nobeno žensko ne mislim plačevati samo zato, da bi ustvarjal neko lažno sliko o sebi. Zato ne vidim nobenega problema v tem, da ženski že na prvem zmenku pokažem kako zelo škrt sem, na primer, če to želiš slišati.
Torej, moje stališče je, da ženska ravno s tem, ko moškemu popolnoma prepusti vajeti, pokaže svojo feminilnost. Pa naj si gre za zmenek, dopust, karkoli. Res pa, da v svetu možač in kastratov ljudje na to gledate popolnoma drugače. Zato nobeni slovenski možači niti na kraj pameti ne bi padlo, da ne bi same naročile.
Pa še to. Ženska, ki se z moškim dobi zavoljo hitre koristi, bo drago naročila. Saj se ji zanj gladko jebe. Želi takoj čim več. Zame slab scenarij, ki se mu skušam izogniti. Saj dosti dam, dobim pa nič. Medtem, ko bo tako, ki magari le hlini skromnost, tista, ki igra na dolge steze. Celo v primeru, da se ji ravno jebe zame, bo nekaj časa zavoljo obeta bodoče koristi vsaj kolikor toliko prepričljivo hlinila kako zelo sem ji všeč. Kar je zame dober scenarij. Malo dam in dosti dobim. Ker za razliko od velike večine moških več nisem tako naiven, da bi zavoljo neke ljubezni ne vem kako investiral v žensko. Ko postane predrago, jo enostavno zamenjam za cenejši model. Velika večina moških se tega niti zaveda ne, da dlje kot si z žensko, dražja postane.
“…Ampak vsaj jaz raje vidim, da sam odločam koliko za kaj dam, tako kot sam odločam kje bomo jedli, kot da bi magari zavolje testiranja ženske, le ta mene npr. preseneti s kakšno absurdnostjo….”
primer Homosapiensa moškega spola, ki potrebuje popolni nadzor in vrvičanje ( gaslighting) v zvezi z žensko….
?…?… in še enkrat: ?
Alaria, 14.08.2024 ob 18:00
“…Ampak vsaj jaz raje vidim, da sam odločam koliko za kaj dam, tako kot sam odločam kje bomo jedli, kot da bi magari zavolje testiranja ženske, le ta mene npr. preseneti s kakšno absurdnostjo….”
primer Homosapiensa moškega spola, ki potrebuje popolni nadzor in vrvičanje ( gaslighting) v zvezi z žensko….
?…?… in še enkrat: ?
Tudi to je primer s feminizmom okuženega prepričanja današnjih možač.
Feminilna ženska je v svojem elementu, ko vajeti preda kompetentnemu moškemu kateremu lahko zaupa. V tem, ko se mu preda, podredi, uživa. Nekaj kar sodobne možače več niste sposobne razumeti, saj ste vzgojene v popolnoma drugem duhu. Tako zelo, da vsako feminilnost prav prezirate. Kar je tragedija. Hkrati pa tudi načrtno večgeneracijsko programiranje zavoljo doseganja raznih drugih interesov elit.
Anonimno 1434, 14.08.2024 ob 18:17
Tudi to je primer s feminizmom okuženega prepričanja današnjih možač.
Feminilna ženska je v svojem elementu, ko vajeti preda kompetentnemu moškemu kateremu lahko zaupa. V tem, ko se mu preda, podredi, uživa. Nekaj kar sodobne možače več niste sposobne razumeti, saj ste vzgojene v popolnoma drugem duhu. Tako zelo, da vsako feminilnost prav prezirate. Kar je tragedija. Hkrati pa tudi načrtno večgeneracijsko programiranje zavoljo doseganja raznih drugih interesov elit.
dej undercover, no…
nobena možača nisem…. Idiot…
Kot pravi Zartrose, prasičke se pustijo komandirat za Keš, kot je vam ljubo avtor, me dame, bomo pa same izbrale in hrano in pijačo, pa tud, če bo to tržaška omaka in kalamari na žaru.
Dandanes ja plačaš na prvem zmenku in nič ni narobe, če nadlednjič plača dama. Vsaj jaz se ne bi in nisem pustila, da me kupuje z denarjem.
Danes imate pa mladi ali ta 30 35 let zmenke v Trstu pred shopingom, kamor zvečejo vas tipe z razmišljanjem kot je avtor kriza it Pariza.
Vzemimo neko revno, kaj pa vem, Khmerko, ki daleč od civilizacije dela na potopljenem riževem polju. Oblečena ni v nič kar bi v očeh indoktriniranih zahodnih možač in kastratov spominjalo na ženskost. Nima krila, ne petk, kaj šele ličil, dolgih nohtov, umetnih trepalnic in podobne navlake za katero si možače in kastrati domišljate, da je simbol ženskosti. Poleg tega je vsa prepotena. Lasje niso kot iz reklame za Revlon. Kar ima oblečeno je verjetno umazano. Če ni ravno rosno mlada, ima že zelo mlada od sonca nekoliko zgubano kožo. Če ne govoriš domačega jezika, niti razumeš, če ti kaj želi povedati. Lahko, da nima niti seksi riti ne ne vem kakšnih prsi. Vsekakor ne nosi oblačila s katerimi bi karkoli tega povdarila. Ravno obratno. Od malega je vajena trdega dela. Nikoli ni bila pri kozmetičarki. Nič od nič na vseh področjih kar si sodobni zahodni roboti razlagate kot simbole, nujo, da je ženska po vaš ženska, ker enostavno pojma o pojmu nimate.
In, veste kaj, takšna ženska premore več feminilnosti kot bi jo ti, če si vzameš leto dni pavze, da “treniraš” in se poskušaš pretvarjati, da si nekaj kar enostavno nikoli ne moreš biti, ker si že celo življenje, od kar si bila zibelki, trenirana za možačo. Ampak tega vas 99%, ki drugega kot možače še srečali niste, jasno, da ne morete razumeti.
Ravno tako bi lahko v “obdelavo” vzeli ultra sposobno žensko, ki je morda odrasla v podobnem svetu kot tista, ki sem jo zgoraj opisal. Morda je skozi vam nezamisljivo vztrajnost in trdo delo, šolanje in še več dela, odpovedovanja, itd brez pomoči države, staršev, sponzorjev, itd pri 30 prišla do magisterija, middle management pozicije v mednarodni korporaciji in plače, ki bi ji jo zavidala večina slovenskih t.i. karieristk. Morda je fakking virgin! Morda je samostojno kupila hišo. Skratka, težko bi opisal večjo ajmo reči grebatorko.
in, ne boste verjeli, jasno, saj ne morete, da lahko tudi takšna ženska premore več feminilnosti kot vse mone skupaj, ker vam feminilnost ne bi mogla biti bolj tuja.
Feminilnost ni arogantna prepričanost v enakost med spoloma. Feminilnost ni pumpanje ega, da sama zmereš vse kar zmore nek moški. Feminilnost ni prepričanost, da je tvoj vrhunski dosežek, da si lahko sama kupiš, plačaš, … karkoli že želiš. Feminilnost ni obleka, ki jo nosiš, kozmetika na tvojem frisu, pushup modrc , ipd.
Feminilnost je nekaj kar vas 99% danes niti razumeti ne more, ker je nikoli še izkusili niste.
prava feminilna ženska, 14.08.2024 ob 19:26
Jaz sem primer feminilne ženske, zato bo mož plačal 2 sončna očala, 2 kratke hlače, 3 bluze, parfum in pas. Vse skupaj samo 4.100 , nisem še fertik z nakupovanjem, grem zdaj še za otročka nekaj kupit, pa snahi ene sandale ker vem da si jih zelo želi.
🙂 Good one
mah, pusti “gopsoda, ki se je pozabil prijavit v tej temi. Unega na dveh kotačih 😉
Forum je zaprt za komentiranje.