oblika frizure
epo pozdravljeni
odločila sem se da si pustim daljše lase. moti me edino to da nima nobene oblike..je nekakšen paž,ki bi lepo stal le če ga zlikam kar pa nočem uničevat las. lase imam drugače tanke vendar pa kar goste. las nimam nič uničenih za njih lepo skrbim jem proso za lase uporabljam pa tudi kokosovo masko in ricinusovo olje tako da niso poškodovani.
moti me le oblika, in me muči to ali naj grem popravit obliko pa potem pustim da rastejo ali naj počakam da zrastejo do določene dolžine in grem potem naredit obliko..
hvala za vsakeršen nasvet
Imam kar nekaj osebnih izkušenj s rastjo las iz dolžine paža na daljše. Moram reči, da se je meni vedno bolje obneslo, če sem si vmes šla malo popravit obliko. Lase mi frizerka mala postiže, le centimeter, dva, toliko, da so spet vsi v isti liniji. Včasih mi jih tudi razredči, če je potrebno, ali pa spelje frufru malo drugače. (Pa še obrvi mi oblikuje, ko je bila zadnjič o tem debata. 😉 Za take popravke ne zaračuna nikoli več kot kakih 18 evrov, se pa splača, ker sem takoj videti bolj urejena.
Priporočam torej frizerja, le opozori ga, da si puščaš dolge lase, da bo temu primerno strigel.
LP,
Lenka
hvala za odgovor. Lase imam trenutno vse v isti liniji vendar resasto postrižene. Dolgi so nekje do brade tako da jih komaj spnem vse skupaj v čop. Najraje bi počakala še nekaj mesecev da zrastejo vsaj do ramen in grem potem samo obliko popravit. Zdaj jih rahlo nakodram da ni tako vidit oblike, ker imam take lase in povrh usega dokaj redke se vidi vsaka resica in to me moti =)
Forum je zaprt za komentiranje.