Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek obleke Urše Drofenik

obleke Urše Drofenik

Mogoče katera ve, kje se da videt oz. kupit njena oblačila in kakšne so kaj cene.

Emporium.
Precej drage – okoli 100 000 sit , več in malce manj.

Dela tudi po meri, 1x na teden ima v ljubljani odprt svoj studio (kje, zal ne vem).
Cene pa niso vse okoli 100.000( tudi kaj manj, je pa vse odvisno od zahtevosti in materiala, pa mogoce tudi zavisi, ali kupis v emporiumu ali pa direktno pri njej.)

Kaj bi pa imela? A samo kaksen kos oblacila ali prav vecerno obleko ipd.?

Vsaj kakšen topek ali korzet. V Emporiumu so imeli enega krasnega črnega iz usnja, pošitega z rdečim “orientalskim” motivom. Žal je prodan, kar pa imajo sedaj na zalogi je pa vse preveč roza in kičasto. Raje bi kaj takega, da človek lahko še kasneje obleče za kakšno priliko. Škoda, da ne veš, kje ima v Ljubljani svoj studio.

Mislim da nekje za Bežigradom, mogoce celo v Bežigrajsem dvoru, to govorim zdaj na pamet po spominu.
Se bom malo pozanimala, se mi zdi, da je eni kolegici nekaj delala.
Ce kaj izvem, ti sporocim.
lp

A ni v WTC-ju na Dunajski?

Za WTC sem sigurna za B. Plavec, za Drofenikovo pa ne vem, bom poskusla dobit kolegico, ki je baje bila pri njej.

Sej mozno, da je v WTC, ne vem kje sem pobrala, da je v Bezigrajskem dvoru.

Bezigrajski dvor.

Drugi izhod iz garaze pa naravnost med blokca, pa levo.

Ali misliš na izhod iz garaže na Kržičevo (v bližini zdravstvenega doma)? Kam pa potem? V teh novejših blokih – se mogoče spomniš, kaj je v bližini?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close