obleka
Ojla!
Jaz bi prodala svojo maturantsko obleko.Je plavo-vijolčne barve z širokimi naramnicami na katerih je čipka ki gre proti razporku in na katerih so majhni biserčki.Obleko sem nosila le za maturanca in mi jo je škoda ker jo ne bom več nosila.Če te zanima mi piši na mail.Sem pa iz okolice Kranja in Ljubljane tko da si jo lahko tudi ogledaš.Pa lep dan še naprej!
No če pa delamo reklamo imam pa jst tud obleko za prodat.Oblecena je bila par ur(na poroki).Je sivo-srebrne barve.Sam kroj ni nic posebnega,brez kakrsnih koli razporkov.Ima kratke rokave oz.naramnice,hrbet je cel zaprt spredaj je pa tudi visoko zaprta.Dolžina je nekje med koleni in gleznji,odvisno od tvoje visine.Je iz viskoze,elastana in ne vem cesa se tko da se ne mecka.Ce te zanima mi odpisi tu na forumu.
Ja…ok glede opisa nisem bila najbolj natancna ker se pac vsega ne da tako opisati kot izgleda.pri tej obleki katero bi jaz prodala so naramnice zelo siroke-oz.kot sem ze napisala zgleda kot bi bil odrezan rokav.St.ne bi vedla ker je material raztegljiv tako da bi bil prav verjetno od 38-42.Tako ali tako pa ni nobenega zanimanja in ce bo katera hotela izvedeti kaj vec bo ze poklicalana stevilko ki je spodaj.
Forum je zaprt za komentiranje.