Obleka za maturantski ples
Živjo!
Letos me čaka maturantski ples in to na začetku aprila. Res ne vem kam naj grem po obleko in kakšno obleko naj izberem. Vem le to, da ne želim dolge. Tu je še ta problem, da ne želim da bi se na plesu še neka punca pojavila v isti obleki. Tako da se mi res ne sanja kje naj obleko kupim. Obleko bi raje kupila kot pa da bi jo dala izdelati, ker rada obleko najprej pomerim in pogledam če mi kroj ustreza. Ima kdo v glavi kakšno obleko oziroma butik kjer bi lahko dobila primerno obleko?
Hvala za pomoč! 🙂
Mogoče kupiš obleko preko spleta?
Npr. Asos: zagotovo nobena ne bo imela enake.
Splošen nasvet pa je, da se izogibaš večjih blagovnih znamk in iščeš bolj pri malih, butičnih, kjer lahko tudi povprašaš, koliko enakih oblek so naročili oz. prodali. Mogoče pogledaš v kakšni izposojevalnici poročnih oblek, imajo včasih tudi kakšne bolj večerne.
Nekatere “boljše” trgovine za takšne obleke celo vodijo sezname, ob kateri priložnosti se bodo nosile; npr. zelena obleka z bleščicami, maturantski ples v Cankarjevem domu, 14.05.2011. Tako se podvojitvam zagotovo izogneš.
Še opomba za konec: ne obremenjuj se preveč s tem, ali bo imela katera enako obleko ali ne. Na našem maturantskem plesu sta imeli dve dekleti enako obleko, pa jo je vsaka po svoje skombinirala, da mi sami tega še opazili ne bi, če nam sošolki ne bi povedali…
Torej tudi osebni stil nekaj šteje.
lp,
Lenka
Največjo izbiro svečanih oblekc v Sloveniji imajo v trgovini BY AMERICAN v Ljuubljanskem btc-ju v dvorni A8, v spodnji etaži, prav tako tam dobiš bolero, nakit, čevlje, ustrezen nederček pa še imajo zelo trendovski kotiček za soplesalca ,kjer najde vse – hlače, talirano srajčko, suknjič in celo kravato v isti barvi kot je tvoja obleka.
Imajo tudi akcijo mislim, da ob petkih in sobotah – upam ,da še traja :).
V kolikor kupiš žensko svečano oblekco v vrednosti 40 eur in več , si izbereš po svojem okusu zelo lepo bolero ,ki drugače stane mislim, da 35 eur in ti ga podarijo.
Moji sestrici so tam resnično lepo svetovali 🙂 – prijazne prodajalke pa še satenasto bolero je dobila za darilo.
Bratcu smo kupili za krst kulsko obleko ( suknjič, srajčko, telovnik, hlače, metuljček ) in plačali samo 50 eur .
Bratec pa je v tem kompletku kot cukerček.
Upam,*da sm ti kaj pomagala 🙂
Pa še njihova stran
http://www.zorga-tradecompany.si
Forum je zaprt za komentiranje.