Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style oblačilo (za krst)-deklica-ne v slogu neveste!!-kje v mb?

oblačilo (za krst)-deklica-ne v slogu neveste!!-kje v mb?

Povejte mi, kje v mb najdem kakšne lepe oblekce za deklico-rabim za krst-pa vendar ne želim tistih “nevestinih” oblek. Pač tako elegantno, simpatično, tako, da jo bo lahko oblekla še tudi kam drugam…
hvala za namige!

Krst smo imeli poleti in sem nabavila en lep in preprost komplet hlačke in tunika kar v H&M.

Poglej v kak Baby center, imajo prav luškane. Sama sem gledala eno tako rozasto, bolj preprosto, cena pa je bila okrog 30 eurov, če se ne motim. Zdaj odvisno, kdaj nameravaš imeti krst…

mi smo imeli iz Aladina, ma smo imeli poleti

Prav srčkano poletno oblekico smetanove barve sem za krst kupila v Baby Centru, je pa bila za 25 evrov, uporabili smo jo tudi za druge primerne priložnosti. Imajo pa tudi v H&M, nekaj malega tudi Aladin ali otroška trgovina v Mercator Centru Tabor – nasproti Creative, se ne spomnim imena. Le da tu ni neke velike izbire.

jaz sem kupila v h&m oblekico, ki jo še vednno nosi, lepa in eleganta pa poceni. krstno svečo, prtiček in konfetke pa sem naročila preko spleta v vetrinci.

kaj pa vabila za krst?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close