Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oblačila Tesco F&F – draga preprodaja na moj.album

Oblačila Tesco F&F – draga preprodaja na moj.album

Drage mamice,
zadnje čase na starševskem čveku večkrat berem teme o poceni spletnih trgovinah, ki dostavljajo v Slovenijo.
Ena izmed cenejših je tudi Tesco z znamko oblačil F&F
http://www.clothingattesco.com/icat/catgbacktoschool?10CMSlink=homepage

No, nekaj podjetnih uporabnic mojega albuma s pridom izkorišča nevednost mamic in oglašujejo nova oblačila po ugodnih cenah. Ponavadi poleg oblačil ne piše, da gre za Tesco F&F. Cene pa so so ugodne predvsem za – prodajalke.

Naj omenim samo en artikel
http://www.clothingattesco.com/trousers/f+f-2-pack-of-cuffed-joggers/invt/kd311226/&bklist=icat,4,shop,catgkids,y-boys-1-7-years
V spletni trgovini staneta 2 trenirkici manj kot 10 eur, na moj.album zahteva prodajalka 18 eur.
Poštnina za Slovenijo znaša 12 eur – ne glede na količino kupljenega. S “provizijo” prodajalki na moj.album torej pokrijete 3/4 poštnine z enim samim artiklom.

Zavedam se, da marsikatera mamica nima kreditne kartice ali pa da res nujno potrebuje samo kakšen kos oblačila. Jaz ta problem rešujem tako, da naročam skupaj s kolegicami/prijateljicami/sodelavkami.

Tako početje prodajalk se mi zdi zelo grdo, sploh v primeru, ko pri oblačilih ni navedena znamka oblačil. Zato opozarjam vse morebitne kupke, da obstaja cenejša rešitev.

Pozna katera te obleke? So o.k.? Kje se še splača naročat?

Mogoče malo pobrskaš po starih temah, o tem smo že govorili.
Jaz sem naročila 1x in moje mnenje je, da je kakovost primerna ceni. Kot so pri nas npr. lumpijeva ali sparkyeva oblačila. Le da je tu udobje spletnega nakupa in ti ni treba 100x v trgovino pogledat, če imajo kaj novega in itak da spet nimajo prave številke. Oblačila, primerna za 1 otroka, vsaj pri nas kaže, da jih bo tamau “uničil”. Je pa res, da eno številko oblačil zdaj nosi že kar dolgo – kakšno leto. Za primerjavo – nextova oblačila so primerna, da jih ponosi več otrok.
So pa imele druge uporabnice boljše mnenje.

Se čisto strinjam, sem sama lani za 5€ naročila dvoje pajkice Pujsa Peppa, na MA jih je ena prodajala za 12 €. Me je streznilo, raje sama malo po spletu pobrskam in si naročim, kot da tako spodbujam pohlep. Ni pa to edini primer, sem naročila tudi že žabice za dojenčke iz Kitajske po 2 € in brez poštnine. Te se v eni naši spletni trgovini prodajajo po 10 €, videla sem pa identične tudi v trgovini v Stari Ljubljani mislim da celo po 12 €. Pa je kvaliteta bolj revščina…. Tako pač je, kdor zvoha, lahko prinaša ljudi naokoli.

Jaz sem naročila 1x s kolegico, da sva si delili poštnino, in sem zelo zadovoljna z vsem, kar sem kupila. ravno taka 2 spodnja dela trenirke, meni sta super, boljša kvaliteta kot h&m 3 za 10e. pa en pulover, tudi super, eno majčko s kratkimi, super … pa za darilo novorojenčku, vse lepo in super. aja, pa bodyje brezrokavov – kao spodnja majčka, ker pri nas ni tako velikih, tudi super. kolegica prav tako hvali vse, kar ima. ampak potem nisem več naročila, ker mi je predraga poštnina.

Pa kaj je s tem TESCO-jem?

A je to isti angleški TESCO, kot ga imaš v vsaki malo večji vasi na Madžarskem?
Pač se zapeljite na Madžarsko – združite prijetno s koristnim (izletom) pa si nabavite te F&F stvari. En zelo velik TESCO je v Szombathely-ju, spotoma pa je še en v Kormend-u, pa Zalaegerszeg pa Nagykanizsa…
No meni ni nič posebnega …kot kak Leclerc.

Lepo, da si opozorila na prevaruhinje.
Jaz dodajam še tole: F&F blagovna znamka Tesca je shit od shita. Imam ene njihove zgornje elastične črne elastične hlače ( so bile v trgovini 22 eur), smrdijo zaradi elastčnih vlaken v njih ko strela, nobeno pranje ne izpere ven groznega vonja, hlače so se čudno raztegnile na riti na mestu, kjer sediš na stolih po treh pranjih na 30 stopinj, hčierine double pack pajkice za 7 eur so se spodaj razparale po treh pranjih – oboje !!!! Nogavice 5 ali 7 pack športne, sive ali črne, tudi po večkratnem pranju od noter navzven puščajo mucke . Sinetova trenerka, aplikacija po dveh pranjih na 30 stopinj razpadla- skratka pofl roba, je še naša Mana boljša.

Če le imate možnost, kupujte ameriške znamke, nižja cenovna od GAP-a je Old Navy, ki je pa zakon. Ali pa za tamale NEXT.

Še sreča, da sem videla tole debato, ker sem ravno mislila naročiti nekaj na moj.album. Hvala za opozorilo. 🙂

Jaz sem pred kratkim našla zanimivo spletno trgovino, in sicer Halens, ki ponuja lepa otroška oblačila, med drugim Next in Ladybird. Fino je, da ti ni treba naročati iz Anglije, oblačila pa lahko plačaš po povzetju. Se pravi, da ti ni treba imeti kreditne kartice. Moram čim prej kaj naročit, čeprav imamo precej polne omare. 😉

Otroška oblačila znamke ff so dokaj kakovostna. Ne moreš jih primerjati z našim Sparkijem ali Lumpijem, no… Ampak pa je definitivno ceneje, da se odpelješ na Madžarsko, ker tam obstaja veriga Tescovih trgovin.:) pa še v živo vidiš zadevo. Jaz zelo težko kupim nekaj, kar vidim pred tem le na fotografiji. Pa fajn je počakat do maja, ker so takrat že skoraj vse poletne stvari vsaj za 30% znižane…

Se strinjam z ddddddddd, otroške obleke F&F so zelo kakovostne in cenovno ugodne. Kakovost se pri nas lahko primerja z H&M, cenovno pa so dosti bolj ugodne. npr. Me s kolegicami hodimo redno vsaj 3x na leto nakupovat na Madžarsko za otroke. Obiščemo sejem v Letenye-ju, ki je vsak dan odprt (tam lahko kupiš npr. 3 delni komplet trenirke za otroke za 10€, trenirke zdržijo vsaj 2 otroka, preverjeno) – Letenye je na pol poti do Nagykanizse. Potem pa še gremo vedno v Tesco v Nagykanizso, kjer pa imajo zelo lepe stvari za otroke. Skratka, jaz sem tudi zelo zelo zadovoljna z oblekicami za otroke iz Tescota.

Ne podpiram pa drago preprodajo oblek iz Tescota. Žalostno!

So zelo lepa oblačila…in res je ,da nekatere madovno zaslužijo duplo…lp

IN? koga briga,vsaka naredi kar želi,če mi meni paše kupim na moj album in plačam več,moj problem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close