Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style oblačenje 40+

oblačenje 40+

Prosim za odgovor stare 40 ali več. Zanima me, kje kupujete obleke. Zdi se mi, da Zara, Mando in Promode niso več zame! Vnaprej se zahvaljujem za odgovore: oblači se, kot ti paše!

Sicer moja šefica je 49 stara, pa se oblači še vedno v Mangu in Zari, pa ji čist dobr paše…;-).

Zakaj ne? Jaz kupujem ravno v takih. Zara, Promond, Mango, Sisley, včasih Benetotn, Esprit, Tom Taylor.
Star sem 41 let.

v prvem trenutku mi pridejo na misel tile: street one, peek & cloppenburg, adessa, …

Te prav razumem: za 39 let in 11 mesecev so ta oblačila primerna, za 39 let in 13 mesecev pa ne več?
Ne biksaj ga no. Obleči se tako, kot je tebi všeč.

Jaz 40+ se oblačim tam kjer mi je kaj všeč, mi pade v oko in je primerno moji starosti in stilu. Oblačim se športno-elegantno, najraje sem v jeansu in majčkah.
Največ stvari zase pa najdem v: Esprit, Zara, SOliver..in v športnih trgovinah. Sem ter tja naročim kakšno stvar tudi pri Neckermanu.

Še vedno se oblačim zgolj in samo v kavbojke… že od najstniških let. Drugih oblačil (kakšnih elegantnih hlač, kril, ….) sploh nimam in jih ne nosim. Torej kavbojke, majčke, bulerje ,…

(41,5)

oblačim se v: Esprit, Tom Tailor, S Oliver, Penny black, iBlues, benetton, lewis in o groza nosim krila nad koleni:)

p.s. – in če še ne veš 40 so nova 30:)))))

tom tailor in cecil

mojih 45 let-> jeans, bela srajčka, rutica, sako, oprani lasje in rahlo naličena, urejeni nohti in to je to, aja, pa očiščeni čevlji…

Meni najbolj sede športno elegantn stil. Najljubša znamka mi je Esprit, veliko pa tudi kupim v Mangu, H&M, pa tudi v Maxi ali Modiano rada zavijam.

Ne vem no, kako pa misliš, da se morajo ženske nad 40 oblačit?

veliko izbiro dobrih cotk ima tudi Nama

Najbolj sem zadovoljna glede kvalitete z znamkami oblačil Taifun ,Gerry Webber, Xanaka, Sand, Strenesse, Motivi, Sinequanone, Massimo Rebecchi, St. Emille; vse našteto kupujem v outlet shopping centrih v Italiji in AVstriji, kjer je vse od 30-70 % ceneje od rednih cen predzadnjih modelov sezone. Dostikrat potujem službeno v tujino na tej relaciji, ali pa gremo z družino 2x letno v tak načrtni nakup oblačil ker se izjemno izplača.
Nekaj od naštetih znamk se da kupiti tudi pri nas (npr. bivši Maximarket, vendar so cene pri nas precej “navite”).

No ja, sem 40+, oblačim se pa tako kot mi paše, najpogosteje je to kombinacija klasičnih linij hlač od bele do črne, in zelo raznolikih zgornjih delov, majic, bluz, suknjičev.

Kupujem pa v Zari, Mangu, NaraCamicie, Bati, H&M, Esprit, Sportina…..

Ne oziraj se na leta, le na ogledalo, in tvoje počutje…ostalo ni pomembno

Moje standardne najljubše znamke so že vrsto let Penny Black, Max Mara -linija S in Weekend. Pomembno je, da imajo tudi številki 32 ali 34. Hlače često kupim tudi v Marelli, kavbojke in športne jopiče pa pri Ralph Lauren-u ali pa T. Hilfinger.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

kvalitetno in finančno zelo ugodno – boš pripela kakšen link – do outlet centrov – lahko pa tudi google maps link… bi tut jest šla lahko tja nabavljat? rabim 44+ ??

hvala že v naprej…

Sem vesela, ker se vas toliko oblači v Espritu in podobno. Jaz tudi, pa sem že mislila, da bom morala zamenjati trgovine.
Sem se pred leti silila v kostime, ampak ne gre in ne gre. Najbolj mi odgovarjajo športne hlače, majčke itd.
45+

rabim 44+

pripenjam link debate na to temo – odgovor z linki je pod ” z izkušnjami”:

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close