Objavljen seznam trgovin kjer preverjajo oz ne preverjajo pct
anticepilci ste idioti, 15.11.2021 ob 05:09
Odloči se, hočeš trgovine, kjer preverjajo, če si testiran, ali takšne, ki ničesar en preverjajo?
tudi inšpektorji bi radi takšen seznam, ker so preveč leni, da bi ga sami naredili.
Upam, da čimprej uvedeno pogoj PC kot Avstrija.
Ne se toliko razburjat. Pazi, da te ne bo infarkt zaradi cepiva.
tudi po koroni ne bo obiska pri takih, 15.11.2021 ob 09:28
Tam, kjer so skenirali moj PCT, tam me ne bodo NIKOLI VEČ videli. Takih fašistov ne bom podpirala in jim dajala moj denar. Gre tja, kjer sem zaželena.
Govorim seveda o malih trgovinicah, kjer je ena oseba in bi zlahka ostala človek.
Mene pa ne bodo nikoli več videli tam, kjer ne preverjajo PCT pogoja.
Zartrose izven profila, 15.11.2021 ob 09:35
glej, svoj bes moraš usmerit v tiste, ki so take zapovedi dali..
sem pa za to, da se vse gospodarstvo upre tej vladi, itak gospodarstvo futra državo in ne obratno!!
je že res da prve obsodbe letijo ne neumneže na vladi in politično dohtarijo, ki te veleneumnosti sprejema… ampak glej tudi izvajalci, ki temu kimajo prispevajo – če bi se panožno vsi uprli bi skupaj veliko več dosegli… kot pa to da samo kimajo – in slišimo od njih mi bomo vse , samo,da smo lahko odprti… takemu pač rečem pa bodi odprt sam zase brez strank – pa da vidimo koliko ti bo to koristilo…
zato so me pozitivno presenetili poštarji in njihov sindikat – ki so rekli – da tega ne bodo izvajali in da jim sindikat prevzame vso odgovornost in tudi pravno zaščito za posledice – ala kazni in grožnje, ki bi si jih domislili inšpektorji – si slišala kje kakšnega inšpektorčka po tem,da je zagrozil,da bo letel za poštarjem in mu prepovedal opravljati dejavnost – ne ni jih bilo… ker so se družno uprli, skupaj z jasno povedano dikcijo,da bodo prevzeli vse posledice tudi pravne – in tukaj se tudi inšpektorjki userejo – ker oni sami točno vedo, da take kozlarija pravno ne pije vode. in bo slej kot prej crknila
samo ne vem kaj tako dolgo dela US – o odlokih glede pct je odločalo že 21.10. na seji – odločitve pa še niso dali ven… nagnusno dolgo to traja
niso hoteli, 15.11.2021 ob 10:40
Meni v lokalu niso sploh hoteli preveriti PCT-ja in v takšnem stanju kot ga imamo trenutno, si ne želim več tja. Tako da mislim da s tem ko pokažete da niste dosledni pri preverjanju še dodatno izgubljate stranke, saj želimo optimalno varno okolje glede na trenutne razmere.
o sveta marija pomagalka – jaz reees ne morem verjeti, da imamo ljudi s takimi spranimi možgani…
te bom kar s primerom vprašala – hipotetično da sem cepljena – imam torej vstopnico povsod – doma imam potrjeno okuženega… in bom prišla v gostilno, kjer skenirajo natančno – torej tako, kjer se ti po tvoje zaradi tega počutiš varno… in se bom vsedla za sosednjo mizo… po tvoje si ti zato super varna ane… čeprav sediš zraven visoko tveganega stika, ki kot cepljeni nima karantene, ima povsod vstop naokoli, lahko tudi malo tu pa tam bolj med pogovorom zakašljam, če veliko govorim – ne iz bolezenskih simptomov – ti smatraš da si v visoko varnem okolju… lahko sem celo kužna in okužena pa me nihče ne testira – ampak ti trdiš,da si v visoko varnem okolju
če pa recimo ena ženska/moški živi sam, brez tveganih stikov športa, popolnoma zdrav, brez vsakih simptomov, zdrav torej – ampak ni cepljen – torej nima vstopnice za to gostilno – ker on po tvoji logiki, pa te visoko ogroža in bi kritično skalil tisto varno okolje v tisti gostilni ane – zato bog ne daj da se vsede za sosednjo mizo zraven tebe, ker te zdravstveno ogroža…
res mater nobelova nagrada za tako razmišljanje – seveda za neumnost nagrada… orisani primer koliko varnosti in zdravja in zdravega okolja zagotavlja kao ta pct – torej natanko nič pri cepljenih – še največji procent ga pri prebolelih in testiranih – pa še tam ne 100%… torej pct ni nobeno zagotovilo zdravega okolja…
samo bedaki nasedejo tem lapajočim mantram politikov in politične dohtarije.
Forum je zaprt za komentiranje.