Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obiski v času korone

obiski v času korone

Sprejemate obiske v času korone? Jih vabite, hodite tudi vi na povabljene obiske? Kako reagirate, ko nekdo enostavno uleti?

Jaz sem dvema  enostavno rekla, da v času korone ne sprejemam obiskov. Mož je bil precej nejevoljen. Ne zdi se mi, da sem pretiravala. Kako je s tem pri vas.

normalno se obnašam kot prej.

sprejemam vse obiske in hodim na obiske kot prej.

jaz isto kot tvoj mož mislim, da pretiravaš.

misliš da se lahko nalezeš samo če pride kdo k tebi domov?

kaj se boš zaprla v sobo in čakala, da korona mine?

jaz živim povsem normalno.

necepljena.

neprestrašena.

stres, strah, samota – to je nevarno za imunski  sistem,

ne prijatelji, ki bi te radi videli.

Odgovor na objavo uporabnika
no, 24.12.2021 ob 15:16

normalno se obnašam kot prej.

sprejemam vse obiske in hodim na obiske kot prej.

jaz isto kot tvoj mož mislim, da pretiravaš.

misliš da se lahko nalezeš samo če pride kdo k tebi domov?

kaj se boš zaprla v sobo in čakala, da korona mine?

jaz živim povsem normalno.

necepljena.

neprestrašena.

stres, strah, samota – to je nevarno za imunski  sistem,

ne prijatelji, ki bi te radi videli.

Se sicer strinjam, vseeno pa delam malo selekcije, kdo in h komu na obisk.

Res pa je, drzi 200%,da so izolacija, strah in osamelost bolj skidljivi od vseh bolezni!

Ne hodim na obiske, ne sprejemam obiskov. Že pred korono smo se s prijatelji družili zunaj ( restavracija, kavarna,sprehodi), sedaj enako. No, sigurno ne bi sprejela nekoga, ki kar pride. Malo previdosti ne škodi. Nisem nič prestrašena in panična, a zdi se mi da nošnja maske v zaprtih prostorih, razdalja vsaj 1,5m , razkuževanje, veliko pomagajo. Tega se držim. Mi ni težko.

Če si trikrat cepljena se nimaš kaj bat. Cepiva te odlično ščitijo pred okužbo, tudi, če ti nenapovedano uletis kak znanec. Zaupaj stroki in vladi, oni dobro delajo.

Pri nas, vse normalno.

Pri meni, glede obiskov, vse isto kot pred korono: nimam nobenih obiskov in na obiske ne hodim.

In za tebe je to normalno?

Zakaj ne bi bilo normalno? K nam hodi na obisk samo ožja družina in kakšni prijatelji od otrok.

Midva se s prijatelji dobivava zunaj.

Tako nam najbolj ustreza. Že od nekdaj. Pač ljudje smo si različni. Eni imajo radi polno hišo in strežbo 24/7, drugi pač ne. Vse to je normalno.

Drugo pa je da se zaradi covida izogibaš ljudji. Ok, če si rizičen, je to razumljivo. Če nisi, imaš pa že problem s svojimi strahovi.

+1

Pardon, na tole dam +1

Nimamo nenajavljenih obiskov in zelo so zreducirani v zimskem času. Tisti ki pridejo na dom, pridejo v lepem vremenu, da se za kratek čas podružimo zunaj – no, to so obiski od staršev. S svojimi se vedno dobim zunaj, enako kot pred korono, po domovih ne hodimo.

Ne hodimo na obiske in jih ne sprejemamo.

Valjda sprejmem obiske, z veseljem  in tud sama hodm na obiske. Vse čist normaln kot prej. In zanimiv, še noben nikol zbolu.

Odgovor na objavo uporabnika
zanima me150, 24.12.2021 ob 14:59

Sprejemate obiske v času korone? Jih vabite, hodite tudi vi na povabljene obiske? Kako reagirate, ko nekdo enostavno uleti?

Jaz sem dvema  enostavno rekla, da v času korone ne sprejemam obiskov. Mož je bil precej nejevoljen. Ne zdi se mi, da sem pretiravala. Kako je s tem pri vas.

Nikoli nikamor ne “uletim”, ker se mibto ne zdi vljudno niti do najboljših prijateljev. Vedno prej pokličem in se zmenim. Prav tako se tudi nihče k meni ne nalima kar na vrata.

Obiske sprejemam, čeprav je psiho-covid obdobje in tudi na obiske hodim, je pa tega vseeno manj kot je bilo prej v normalnih časih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close