Obiski, tujci v SLO
Odvisno, zakaj pride. Sluzbeno ali na obisk? Se zelis druzit z njo ali jo le poslat malo okoli?
Iz Anglije bi jo jaz poslala za 1 dan na morje, sploh ce bo lepo vreme, naj se nauzije sonca, naj se zapelje do Trsta in Miramara, nazaj grede pa v Izolo ali Piran na pozno kosilo.
Ce bo tu le 2 dni, ostalo izkoristite za klepetanje in mirno druzenje brez letanja po svetu. A mora res biti vsak trenutek animiran al se lahko druzite na suho?
zakaj pride?, 15.09.2025 ob 09:43
Odvisno, zakaj pride. Sluzbeno ali na obisk? Se zelis druzit z njo ali jo le poslat malo okoli?
Iz Anglije bi jo jaz poslala za 1 dan na morje, sploh ce bo lepo vreme, naj se nauzije sonca, naj se zapelje do Trsta in Miramara, nazaj grede pa v Izolo ali Piran na pozno kosilo.
Ce bo tu le 2 dni, ostalo izkoristite za klepetanje in mirno druzenje brez letanja po svetu. A mora res biti vsak trenutek animiran al se lahko druzite na suho?
Ne pride k meni. V bistvu bo tu par dni in gre potem naprej. Vprašala me je, kaj ji svetujem, da si pogleda.
Ljubljano, pa skok do morja. Za obisk Trente in /ali Prekmurja rabi en dan (za vsako).
Ena varianta je. Vogel. Pelješ gor z gondolo in so v alpah. Zanimivo za tiste kjer jih nimajo
Škocjanske jame, če radi hodijo
Za take kateri imajo radi kakšne zgodovinske ture. Rupnikova linija( predori- bunkarji)
Dovžanova soteska+ Kofce na kosilo( super štruklje so imeli včasih sedaj ne vem)
Logarska dolina
Arboretum volčji potok.
Soline /Piran
Potem so pa že celodnevni izleti. Npr. Kranjska gora Vršič/ most na Soči in nazaj avtovlak.
Biciklistična npr od Mojstrane do Kranjske ali čez v Italijo na Belopeška.
Forum je zaprt za komentiranje.