Obhajilo, birma
Lenka pozdravljena,
večkrat si mi že fantastično svetovala in, evo me spet:))
Letos imamo pri nas obhajilo (v maju) in kot mama se moram tud mal zrihtat. Zamislila sem si kako oblekco, za gor pa imam malo težave, ali misliš, da je jopica za čez preveč simpl?? Mora bit glih blazer? Verjetno maja še ne bo za sandale, kaj praviš? Seveda potem nogavice in elegantne čevlje? Prosim za pomoč od oblekce naprej:)) Iščem srednji cenovni razred.
Hvala
Lea
Živjo,
po mojem mnenju jopica ne bo prav nikakršen problem in bo čisto lepa. Kar se pa sandalov tiče, pa zelo težko rečem. Običajno bi rekla, da je še prezgodaj, a danes je bilo v LJ 23 stopinj. Torej skoraj ni druge, kot čakati in spremljati vremensko napoved.
Če pa ne bi sandalov, pa seveda zelo tanke žabice (tam ma 15 denske) in salonarje.
Toliko zdajle na hitro.
Če sporočiš kaj več o postavi (višina, približni kg in predvsem tip postave) in morda barvi, las, polti, pa obljubim, da grem bolj v podrobnosti! Lahko tu ali preko obrazca na Fashionista.si: http://fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro
Me zelo veseli, da so bili moji nasveti že kdaj v pomoč. 🙂
LP,
Lenka
Živjo, tudi taki čevljčki bi absolutno in brez težave šli zraven, pa še bolj udobno bo.
Tisto ponavljanje smo pa tudi uredili. 😉
Lep dan!
LP,
Lenka
Forum je zaprt za komentiranje.