Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Obeta se nam nemški KKK

Obeta se nam nemški KKK

Če pod nekim slučajem zmaga aprila JJ in njegovi hlapci, garantiram, da bo v 4 letih dosegel prepoved splava in KKK (Kinder, Kueche, Kirche).

Poglejmo samo, kaj je uspel zamenjati, uničiti, preprečiti v dveh letih.

Mislim, da to vseeno ni možno. Niti, da zmaga firer, in tudi če zmaga, ne bo dosegel prepovedi splava.

Odgovor na objavo uporabnika
ne ne ne, 24.02.2022 ob 10:27

Mislim, da to vseeno ni možno. Niti, da zmaga firer, in tudi če zmaga, ne bo dosegel prepovedi splava.

ne bodi tako prepričana.

jj je marsičesa zmožen.

A potem bo spet oživel program Lebensborn?

Ne bo zmagal!  Pika.

hmmmm, 24.02.2022 ob 10:34

A potem bo spet oživel program Lebensborn?

Ja, Počivalšek je to že napovedal.

3 milijone Slovencev čez 10 let.

Jaz predlagam, da se jih poči direkt nazaj med oči – uvedba cerkvenega davka in  popolno prenehanje dajanja državnega denarja vsem cerkvenim institucijam.

Realno.

Za vsakim katolibanom stoji katolibanka. Podeželske janševke ga bodo masovno volile. To so tiste, ki se poročajo s pijandurami, ki jih potem pretepajo, koljejo in z bencinom zažigajo.

Tudi če Janša ne zmaga na volitvah, boste levičarke dosegle, da se polno talibanskih divjakov iz Azije sem naseli, tako da bo s časom KKK vaša zasluga.

Replika54g1, 24.02.2022 ob 10:39

Jaz predlagam, da se jih poči direkt nazaj med oči – uvedba cerkvenega davka in  popolno prenehanje dajanja državnega denarja vsem cerkvenim institucijam.

Realno.

?uvedba cerkvenega davka 

To je dober predlog.

V Nemčiji imajo cerkveni davek že več desetletij. Samo prekopiramo nemški model in je.

In ja, tudi jaz se bojim, česa vse je jajo sposoben uničiti v naslednjih 4 letih. Če ne bomo šli vsi, ki ga ne maramo, na volitve, bo še zmagal.

Spet bi duhovni lenuhi samo nekaj od tujcev kopirali.

Anonimno 7950, 24.02.2022 ob 12:29

Spet bi duhovni lenuhi samo nekaj od tujcev kopirali.

No, pa ti povej, kako bi bilo treba narediti. Ti očitno nisi duhovni lenuh.

Za vas, praznoglavce, bi bilo najbolje, da si še zastavo prerišete od Nemcev, si prepišete nemška imena, in boste takoj celi prepisani Nemci.

Anonimno 7950, 24.02.2022 ob 13:19

Za vas, praznoglavce, bi bilo najbolje, da si še zastavo prerišete od Nemcev, si prepišete nemška imena, in boste takoj celi prepisani Nemci.

Še vedno čakamo na tvoj velepametni in velecenjeni predlog.

Čakaj, tele.

češnja cveti, 24.02.2022 ob 10:17

Če pod nekim slučajem zmaga aprila JJ in njegovi hlapci, garantiram, da bo v 4 letih dosegel prepoved splava in KKK (Kinder, Kueche, Kirche).

Poglejmo samo, kaj je uspel zamenjati, uničiti, preprečiti v dveh letih.

Babe, jih boste pa naterela k uporabi kondomov ali pa nastavile druge luknje. Rojevanje otrok v ta svet je pa res pravi zločin proti človeštvu. Pa dohtarija bo spet mastno služila s pocarskimi splavi, kot je že še kakšnih 50 let nazaj. Se jim kolca po tistih časih.

Sej KKK je tudi kopirano od Nemcev. Pa Lebensborn tudi.

Pred korona nategom bi tudi jaz rekla, da ni mogoče, da prepovejo splav pri nas. Zdaj pa VEM, da je to mogoče, če bo janša še naprej vodil vlado.

Ne razumem, a ne doživljate rade orgazmov?

vse je mogoče, 24.02.2022 ob 15:48

Pred korona nategom bi tudi jaz rekla, da ni mogoče, da prepovejo splav pri nas. Zdaj pa VEM, da je to mogoče, če bo janša še naprej vodil vlado.

Ja, ljudje si ne predstavljajo kako hitro naj Janša lahko potegne v srednji vek.

jajo963, 24.02.2022 ob 15:55

Ja, ljudje si ne predstavljajo kako hitro naj Janša lahko potegne v srednji vek.

*nas ne naj

Drži. Zdajle sem pogledala Preverjeno, tisti prispevek o krščanskih fundamentalistih in ne morem verjeti, da taki osebki živijo pri nas in da so celo poročeni. Grozljivo. Grozno.

Splav je temeljna pravica žensk v domeno katere ne sme posegati politika, še manj pa vera!

donporleone, 24.02.2022 ob 16:53

Splav je temeljna pravica žensk v domeno katere ne sme posegati politika, še manj pa vera!

No saj tlele do splava sploh prišli niso,  se še pogovarjajo, ali ženske lahko hodijo v šolo, nosijo hlače in se ukvarjajo s športom.

Kako je pa tisti tip nagravžen, pravzaprav oba. Degenerirana kreatura kot bi ga kravi iz riti potegnil. Fuj, le katera pri kolikor toliko zdravi pameti bi se ga dotaknila. Ni čudno, da je poln sovraštva do žensk, saj so se mu verjetno vseskozi posmehovale.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close