obeta se mi šefica, ki sem jo učila prvih korakov?!
za crknt mi je, ker bom verjetno dobila šefinjo, ki sem jo sama učila pravih in vseh nadaljnih korakov v službi. ampak je bila ta leta bolj prijazna s šefi, kot jaz in je napredovala ona. saj ni neka grozna babura, ampak men se zdi prav mal bedna situacija tole. pa kako bo to zgledal?! ima katera izkušnje?
Se je treba tega kar navadit. Mlajši in bolj prodornejši zavezmajo vodilna mesta. Zato je treba pazit kako se ravna s pripravniki 🙂
Drugače pa, sama sem na istem. Moja pripravnica mi je bila nekaj časa šefinja, sedaj je še naprej napredovala. Sploh ni bilo težko, celo prav dobro sva se razumeli, imela sem pri njej (in imam še sedaj) nek poseben status, nek topel odnos, ki ga z drugimi nima. Sem jo pa popolnoma sprejela kot nadrejeno, ji izkazovala kar ji gre.
Napredovala pa je, ker se je max zagnala v delo, podredila svoje življenje službi in je dosegla kar je. Zasluži to. ne vem zakaj takoj padajo takele grde pripombe, če kakšna ženska napreduje in zasede vodilno mesto.
Jaz se strinjam z nič takega. Pri meni je bilo obratno.
Preišla sem kot mula z formalno izobrazbo, ki jo moj nadrejeni sodelavec ni imel – imel pa je ohhoho kilometrine v fohu in praktičnega znanja.
Naučil me je vsega in njegovo znanje sem upoštevala takrat in ga še danes, ko ga prenašam na mladince, ki začenjajo.
Tudi kasneje ko me je pošiljal na sestanke, ker se njemu kao ne da sem ga vedno vprašala za mnenje in njegovo presojo. Še danes ko je že v penziji sva v kontaktu in sem mu hvaležna za vse znanje – on pa najbrž za spoštovanje njegovega dosedanjega dela.
Forum je zaprt za komentiranje.