Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obdarovanje

Obdarovanje

pa zakaj bejbe ne natipkate, da vamje prišlo nepozabno, ko berete moje bravure??

btw: vse. ki se mi ponujate na ZS .. gre za net, javnost — da vam pride tukaj, ne pa v kakšnem zakotju, fu.k placu, kjer vsi drugi razen vas natepavajo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Bruh.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a to je nick tvojega nicka. Me veseli. Ostajam NM-3w

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a to je nick tvojega nicka. Me veseli. Ostajam NM-3w[/quote]
Nope, za razliko od tebe (in še parih) pišem zgolj in samo pod enim vzdevkom.

…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a to je nick tvojega nicka. Me veseli. Ostajam NM-3w[/quote]

…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.[/quote]
Morda ti je samo hotela povedati, da ji je sedaj večkrat slabo!? A spet nisi merkal?? ☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

…ampak razlagaj si pa po svoje (kot ponavadi), menda si fuuull dober v logiki. No, mogoče te pa dioptrija jebe, ker (očitno) nisi opazil, da je beseda v prostorčku za komentarje, ne pa tam, kjer se izpiše vzdevek.[/quote]
Morda ti je samo hotela povedati, da ji je sedaj večkrat slabo!? A spet nisi merkal?? ☺☺☺[/quote]
sva še v predfazi česarkoli … trenutno se obnaša kot najstnica, ki ji je še nerodno ♥

Večna puberteta

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close